چه گیاهانی برای پیشگیری از علائم «فلج بلز» مفید هستند؟

تغذیه در فلج بل و درمان های طب سنتی بلز به گزارش هوشمند نیوز، در واقع فلج بل زمانی اتفاق می‌افتد که عصب کنترل‎کننده عضلات صورت (عصب هفتم جمجمه) به دلایلی متورم، ملتهب یا فشرده شود. کارشناسان طب سنتی معتقد هستند این مساله در اثر نفوذ باد سرد خارجی به کانال‌های صورت رخ می‌دهد و

کد خبر : 264250
تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ مهر ۱۴۰۱ - ۲:۱۷
چه گیاهانی برای پیشگیری از علائم «فلج بلز» مفید هستند؟


تغذیه در فلج بل و درمان های طب سنتی بلز

به گزارش هوشمند نیوز، در واقع فلج بل زمانی اتفاق می‌افتد که عصب کنترل‎کننده عضلات صورت (عصب هفتم جمجمه) به دلایلی متورم، ملتهب یا فشرده شود. کارشناسان طب سنتی معتقد هستند این مساله در اثر نفوذ باد سرد خارجی به کانال‌های صورت رخ می‌دهد و یکی از پیامدهای اصلی این وضعیت کمبود انرژی ذاتی فرد است.

درحالی‎که از نظر پزشکان، از علل موثر در بروز فلج بل می‎توان به عفونت ویروسی مانند مننژیت یا ابتلا به ویروس سرماخوردگی معمولی (هرپس سیمپلکس) اشاره کرد. البته گاهی این اختلال در اثر ابتلا به آنفولانزا، سردرد، عفونت مزمن گوش میانی، فشار خون بالا، دیابت، سارکوئیدوز، تومورها، بیماری لایم و آسیب‌هایی مانند شکستگی جمجمه یا آسیب صورت بروز می‎کند.

از نظر متخصصان طب سنتی اگر ظرف ۶ ماه این مشکل درمان نشود، امکان بهبودی آن به حداقل می‎رسد. پس هرچه سریع‌تر به فکر درمان باشید. مشخص شده است که طب سوزنی زمانی می‎تواند به درمان قطعی فلج بلز با طب سنتی کمک کند که همزمان به روش‎های درمان خانگی فلج صورت، ورزش‎های مناسب فلج بلز و مصرف مواد غذایی مفید برای فلج صورت توجه شود.

با توجه به اینکه تقریبا ۳۰ درصد از افراد مبتلا به فلج بل با عوارض طولانی‎مدت مواجه می‎شوند، پیشنهاد می‎کنیم از راهکارهای طب سنتی برای درمان فلج صورت استفاده کنید. چراکه برخلاف درمان‌های رایج با خطرات و عوارض جانبی کمتری همراه هستند.

درمان خانگی فلج صورت

ازآنجایی‎که هیچ درمان قطعی برای فلج بلز وجود ندارد، بهتر است با بهبود روش‎های زندگی خود شروع کنید. برای این منظور باید بدانید که چه چیزی بخورید و چگونه ماهیچه‎های آسیب‎دیده صورت خود را حرکت دهید. در ادامه به جزئیات هرکدام از این راهکارها اشاره خواهیم کرد.

مواد غذایی مفید برای فلج صورت

ابتدا باید رژیم غذایی خود را اصلاح کنید. برای رسیدن به این هدف لازم است که میوه‎ها، سبزیجات، آجیل، دانه‎ها و پروتئین‎های سالم را در وعده‎های غذایی روزانه خود بگنجانید. چراکه منبع غنی از آنزیم‎ها، پروبیوتیک‎ها، پری‎بیوتیک‎ها، پروتئین‎ها، کربوهیدرات‎ها، چربی‎های سالم، ویتامین‎ها و مواد معدنی هستند. همه این مواد مغذی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت عضلات صورت و اعصاب بسیار ضروری هستند.

عارضه ناشناخته فلج بل چیست؟همه چیز درباره فلج صورت

تامین میزان مناسبی از ویتامین‎های B12 و B6 برای عملکرد صحیح سیستم عصبی لازم است. این ویتامین‎ها نقش مهمی در بهبود سلامت چشم ایفا می‎کنند و به‎همین‎دلیل بیشترین تأثیر را در بهبود علائم فلج بل دارند.

دوز روزانه توصیه‎شده ویتامین B6 برای افراد ۱۹ تا ۵۰ ساله حدود ۱.۳ تا ۱.۷ میلی‎گرم است. می‎توانید آن را از مصرف بوقلمون، مرغ، بلدرچین، گوشت گاو و بره، ماهی تن، ماهی مرکب، سیب‎زمینی، انار، آووکادو، هویج و موز دریافت کنید.

برای افراد ۱۹ تا ۶۴ سال، دوز روزانه توصیه‎شده ویتامین B12 1000 میکروگرم است. علاوه‎بر غلات غنی‎شده، می‎توانید ویتامین B12 را با مصرف جگر گاو، ساردین، ماهی آزاد، ماهی تن، صدف، کشک، پنیر و تخم مرغ نیز دریافت کنید.

ماده معدنی زینک (روی) دارای خواص باورنکردنی برای التیام عصب آسیب‎دیده صورت است و به‎نوبه خود ماهیچه‎های صورت را نیز تقویت می‎کند. سعی کنید این ماده معدنی را به‎صورت طبیعی از مغزها، دانه‎ها، میوه‎ها و سبزیجات دریافت کنید. اسفناج، دانه کتان، تخم کدو تنبل، لوبیا قرمز، کینوآ، برنج قهوه‎ای، نخود، بادام هندی و غلات کامل غنی از روی هستند.

مواد غذایی مفید برای فلج بل

اخیرا بسیاری از مطالعات نشان داده‎اند که میوه آقطی سیاه یا انگور کولی دارای خواص ضدویروسی و ضدالتهابی است. در واقع این ماده غذایی به کاهش التهاب اعصاب صورت و بهبود گردش خون در عضلات صورت کمک می‎کند. به‎همین‎دلیل، می‎توان از آن برای درمان فلج بل استفاده کرد.

بهترین راه برای بهره‎مندی از فواید میوه آقطی، نوشیدن چای یا شربت آن است. هم‎چنین می‎توانید از کرم‎ها، پمادها و ژل های حاوی آن برای ماساژ و بهبود موضعی عضلات فلج شده صورت استفاده کنید.

ورزش‌های خانگی فلج بلز

مشخص شده است که فیزیوتراپی و انجام تمرینات صورت به افزایش قدرت عضلانی و بازیابی هماهنگی اعضای صورت در فلج بل کمک می‎کنند. اصولا تمرینات ورزش فلج صورت باید سه یا چهار بار در روز انجام شده و هر بار تا ۳۰ مرتبه تکرار شوند.

ابتدا دست و صورت خود را کاملا بشویید. سپس صورت خود را با یکی از روغن‎های ضروری مانند روغن زیتون یا روغن کرچک چرب کنید تا از بروز هرگونه جوش ناشی از اصطکاک جلوگیری شود. علاوه بر این، مشخص شده است که این روغن‎ها در افزایش گردش خون، مبارزه با میکروب‎ها، تخلیه لنف و بهبود وضعیت اعصاب و عضلات صورت موثر هستند.

حال با انگشتان خود فشار ملایمی به همه اعضای صورت (پیشانی، ابروها، بینی، گونه‎ها و دهان) وارد کنید و سعی کنید ماهیچه‎های افتاده را مدام با دست به سمت بالا ببرید.

برای بهبود قدرت عضلات بینی می‎توانید هنگام بستن یک سوراخ بینی با انگشت، بینی خود را باد کنید و سعی کنید همزمان ابروها را بالا ببرید. علاوه بر این، سعی کنید چشمان خود را به مدت ۵ ثانیه باز و بسته کنید. با گذشت زمان می‎توانید مدت زمان انجام هر تمرین را افزایش دهید.

در مطلبی با عنوان درمان فلج بل دکتر خیراندیش نیز به نکات جالبی در مورد علائم فلج صورت در طب سنتی، ورزش خانگی برای فلج بلز و سایر روش‎های درمان فلج صورت از طریق طب سنتی اشاره شده است. مطالعه آن را از دست ندهید.

فلج بل و طب سنتی

زمانی‎که شما برای درمان فلج صورت با طب سنتی به یک متخصص طب سنتی مراجعه می‎کنید، اغلب علاوه‎بر درمان‎های خانگی روی طب سوزنی و مصرف داروهای گیاهی خاص نیز تاکید دارد. زیرا هزاران سال است که از طب سوزنی برای کمک به بهبود فلج بل استفاده می‌شود و هدف اصلی از آن درمان دفع باد، رفع رطوبت و تقویت گردش خون در صورت است.

تحقیقات نیز ثابت کرده‎اند که درمان‌های مداوم طب سوزنی (معمولا یک یا دو بار در هفته) می‌توانند به آرام کردن بیمار، تسریع در بهبودی و افزایش عملکرد اعصاب صورت کمک کنند. در ادامه به جزئیات بیشتری از این مساله اشاره خواهیم کرد.

درمان فلج صورت با طب سوزنی

با توجه به اینکه فلج بل زمانی اتفاق می‎افتد که عصب صورت ملتهب یا فشرده شده باشد. برخی از محققان معتقد هستند که طب سوزنی ممکن است با مهار مولکول‎های خاص، ایجاد تغییرات هورمونی یا شل کردن بافت همبند، التهاب را کاهش دهد و به درمان بیماری فلج بلز در طب سنتی کمک کند.

در سال ۲۰۱۵ یک بررسی روی ۱۵۴۱ نفر نشان داد که طب سوزنی نسبت به درمان‎های دارویی برای درمان مرحله حاد فلج بل برتری دارد. منظور از مرحله حاد، ۷ روز اول پس از ظهور علائم است. خوشبختانه روشی بی‌خطر به نظر می‌رسد و تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر آسیب آن گزارش نشده است. در اغلب مطالعات به حداقل ۱۰ جلسه درمانی نیاز است.

داروهای گیاهی برای درمان فلج عصب بل در طب سنتی

گل مخروطی بنفش که به‎عنوان گیاه اکیناسه نیز شناخته می‎شود، خواص ضدالتهابی و ضدویروسی قوی دارد و به‎همین‎دلیل می‎تواند به شما در مدیریت علائم و درمان فلج بلز با طب سنتی کمک کند. از نظر اغلب متخصصان، لازم است به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن حدود ۱۰ میلی‎گرم از عصاره این گیاه به مدت ۱۰ روز مصرف شود.

اخیرا نیز محققان از اثرات مفید گیاهان سداب، انیسون، مرزنگوش و گل سرخ برای درمان فلج عصب صورت در طب سنتی آگاه شده‎اند و توصیه می‎کنند حدد ۲۵ گرم از عصاره آن‎ها را به همراه عسل و آب میل کنید.

پاسخ به سوالات متداول در زمینه درمان فلج بل در طب سنتی

در این بخش می‌توانید پاسخ تعدادی از ابهامات ذهنی خود را بیابید.

آیا درمان فلج بلز با طب سنتی ممکن است؟

بله، زیرا مطالعات و شواهد بالینی تاثیر روش‎هایی مانند طب سوزنی و ماساژدرمانی را برای درمان فلج بلز طب سنتی تایید کرده‎اند.

درمان فلج بل صورت کودکان و فلج صورت در بارداری به چه شکل است؟

ممکن است کودکان به‎دلیل حساسیت دارویی، تشنج، اختلالات خواب و تکان مغزی دچار فلج بلز شوند. خانم‎های باردار نیز به دلایلی مانند افزایش فشار خون بارداری، ابتلا به بیماری ویروسی و استرس دوران بارداری ممکن است در سه ماهه سوم بارداری و حتی هفته اول بعد از زایمان دچار این مشکل شوند. ازآنجایی‎که این گروه‎ها امکان مصرف داروهای شیمیایی را ندارند، بهتر است روی درمان فلج عصب صورت با طب سنتی کار کنند.

برای درمان فلج بلز می‎توان به کدام متخصص مراجعه کرد؟

علاوه‎بر دکتر مغز و اعصاب، بهتر است از تجارب متخصص طب سنتی برای فلج صورت نیز استفاده کنید.

 



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.