قیمت انواع گوشت قرمز در بیست و پنجم مرداد ۱۴۰۱ به شرح زیر است:
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (تومان) |
راسته با استخوان گوسفندی |
۱۶۹,۰۰۰ |
ران کامل ممتاز گوسفندی |
۱۷۸,۰۰۰ |
کف دست گوسفندی با ماهیچه |
۱۶۲,۰۰۰ |
ران پاک کرده گوساله |
۱۸۶,۰۰۰ |
سر دست پاک کرده گوساله |
۱۶۷,۰۰۰ |
گردن گوسفندی |
۱۳۵,۰۰۰ |
قلوگاه گوساله |
۱۴۷,۰۰۰ |
گردن گوساله |
۱۳۲,۰۰۰ |
قلم گوساله |
۱۶,۰۰۰ |
سردست گوسفندی |
۱۳۱,۰۰۰ |
ماهیچه گوساله |
۱۶۵.۰۰۰ |
دمبالیچه گوسفندی |
۸۹,۰۰۰ |
نیم شقه سردست گوسفند |
۱۵۸.۰۰۰ |
شقه لاشه گوسفندی |
۱۴۹,۰۰۰ |
نیم شقه ران گوسفندی |
۱۸۵,۰۰۰ |
بیشتر بخوانید:
271 256
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰