به گزارش ایسنا به نقل از نشنال، این قرآن دست نویس که توسط آزمایشگاه تحقیقاتی باستان شناسی و تاریخ هنر دانشگاه آکسفورد تأیید شده، در حال حاضر توسط یک خانواده و در مکانی امن در شهر ژنو سوئیس نگهداری میشود.
این خانواده پس از سفر از سوریه، مدینه و مکه امروزی در طی قرنها، جلدهایی از این قرآن را نگهداری و محافظت کردهاند و هرگز آنها را باز نکردند، زیرا به امضای «زید بن ثابت» کاتب شخصی «حضرت محمد (ص) رسیده است.
تقریبا ۱۵۰۰ سال از تکمیل این قرآن دست نویس می گذرد و حالا به عنوان یکی دارایی دیجیتال و توکن غیر قابل معاوضه (NFT) در لندن عرضه میشود. «دیپلی شوکلا» بنیانگذار و مدیر عامل بازار «NFT» لندن میگوید پیشبینی میشود تا سال ۲۰۳۲ بازار داراییهای دیجیتال کلکسیونهای کمیاب به ۷۰۰ میلیارد دلار برسد.
جلدهای سوم، چهارم و پنجم از این قرآن دستنوشته به صورت (NFT) عرضه میشود و برای هر جلد قیمت یک میلیون دلار (NFT) در نظر گرفته شده است.
بر خلاف نسخههای خطی اصلی قرآن که نیاز به محافظت شدید و راستیآزمایی مکرر دارند، نسخه «NFT» آن به راحتی در بلاکچین ذخیره میشود و بین مالک/مالکان قابل انتقال است.
داراییهای دیجیتال (NFT) در هر زمان و هر نقطه در سراسر جهان در دسترس هستند و با تغییری که دنیا متاورس در نحوه تفکر، عمل و زندگی افراد ایجاد کرده، همه چیز در فضای دیجیتال به احتمال زیاد ارزش پیدا میکند. در آینده نزدیک، مردم مطالعه، یادگیری، خواندن و بایگانی مطالب را به صورت آنلاین ترجیح خواهند داد و از این رو نسخه «NFT» این قرآن دستنویس مطمئنا شاهد افزایش مداوم ارزش در فضای دیجیتال خواهد بود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰