مهاجرت کاری مهندس پلیمر | درآمد مهندس پلیمر

آنچه در این مقاله می‌خوانید مهاجرت کاری مهندس پلیمر و چگونگی اخذ ویزای کاری یکی از دغدغه های متخصصین این رشته است که در ادامه به بررسی شرایط مهاجرت کاری خواهیم پرداخت. شاید در دنیای امروز زندگی بدون مواد و محصولات پلیمری بسیار سخت باشد. موارد پلیمری داری خواص استثنایی مانند قدرت و سختی هستند.نمونه ساده‌ای

کد خبر : 211859
تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
مهاجرت کاری مهندس پلیمر | درآمد مهندس پلیمر


آنچه در این مقاله می‌خوانید

مهاجرت کاری مهندس پلیمر و چگونگی اخذ ویزای کاری یکی از دغدغه های متخصصین این رشته است که در ادامه به بررسی شرایط مهاجرت کاری خواهیم پرداخت. شاید در دنیای امروز زندگی بدون مواد و محصولات پلیمری بسیار سخت باشد. موارد پلیمری داری خواص استثنایی مانند قدرت و سختی هستند.
نمونه ساده‌ای ازاین‌دست محصولات عبارت‌اند از مسواک، دمپایی پلاستیکی، بسیاری از لباس‌ها، تیوپ خمیردندان، ظروف پلاستیکی و ملامینی آشپزخانه، جلد برخی از کتاب‌ها، بسیاری از قطعات تلویزیون، کامپیوتر و …

مهندس پلیمر

مهندس‌ صنایع‌ پلیمر معمولاً به طراحی، تولید، اصلاح و آنالیز فیزیکی و شیمیایی محصولات پلیمری‌ از قبیل‌ لاستیک‌، پلاستیک‌، الاستومر، کامپوزیت، رزین‌ و سایر مواد موردنیاز صنعت‌ اشتغال دارد.

استخوان‌های مصنوعی، دندان‌ مصنوعی‌ و یا لنزهای‌ چشمی‌ (حوزه پزشکی)، لوله‌های آب و فاضلاب پلی‌اتیلن، کف‌پوش‌ها، کلیدهای برق، بسیاری از عایق‌های رطوبتی و گرمایشی (صنعت ساختمان)، برخی از قطعات هواپیما، بدنه سازه‌های پرنده (صنعت هوافضا) و بسیاری دیگر از محصولات و تجهیزات همه‌ از مواد پلیمری‌ ساخته‌ می‌شوند.

محصولات پلیمری از آلیاژسازی، شکل‌دهی پلیمرها، آمیزه سازی پلیمرها و اصلاح ترکیبات پلیمری از پلیمرهای طبیعی و مصنوعی ایجاد می‌شود. این‌ صنعت‌ در ساخت‌ رنگ‌ درها و دیوارهای‌ خانه‌ها و پوشاک‌، پوشش‌ کابل‌ها و سیم‌ها و هر آنچه‌ از لاستیک‌ یا پلاستیک‌ ساخته‌شده‌ است‌، نقش‌ کلیدی‌ دارد.

شاخه‌های مهندسی پلیمر

معمولاً بر اساس گرایش‌های مختلف رشته مهندسی پلیمر در دانشگاه در مقاطع مختلف، متخصصان این زمینه وارد حوزه‌های مختلف در صنعت می‌شوند؛ که این حوزه‌ها عبارت‌اند از علوم و فناوری چاپ، صنایع پلیمر، پلیمریزاسیون، نانو پلیمر و تکنولوژی و علوم رنگ.

صنایع مرتبط با مهندسی پلیمر موارد بسیار گسترده‌ای از صنعت را شامل می‌شود مانند تولیدات الیاف، تولیدات چسب، تولیدات خودرو، تولیدات پوشاک، تولیدات تجهیزات و پروتزهای پزشکی (چشم و دندان مصنوعی)، صنایع برق و الکترونیک، صنایع مخابرات، صنعت چاپ و صنعت چوب و…

با توجه به منابع نفتی و کشاورزی، جدید بودن دستاوردهای این رشته و رقابت بسیار زیاد برای تولید محصولات نو و باارزش، فرصت نوآوری و خلاقیت برای مهندسین پلیمر در گرایش‌های متنوع این رشته در تمامی صنایع بسیار زیاد است و مهاجرت کاری مهندس پلیمر می تواند با انتخاب روشی درست، به راحتی صورت پذیرد.

پلیمر در صنایع مختلف

ازجمله وظایف مهم مهندسی پلیمر که بر عهده‌دارند طراحی فرمولاسیون انواع پلیمرها و تهیه دستورات لازم برای ساخت آن‌ها، طراحی فرمولاسیون انواع رنگ‌ها و فرایند تولید آن‌ها، طراحی فرمولاسیون انواع مرکب‌های چاپ، طراحی، تولید و تبدیل پلیمرها بر پایه‌ی فناوری نانو، طراحی انواع پوشش‌های پلیمری مصنوعی در صنایع مختلف ازجمله:

  • عایق الکتریکی، صنایع برق و مخابرات
  • صنایع غذایی و کاغذسازی و …
  • صنایع حمل‌ونقل، صنعت کشاورزی و بسته‌بندی، تولیدت خودرو
  • طراحی ساخت مواد پلیمری ازجمله لاستیک، پلاستیک و کامپوزیت و…
  • صنایع پزشکی
  • علوم رنگ، صنایع رنگ، چاپ و صنعت پوشش دهی

گرایش‌های مرتبط به علوم و صنایع رنگ، صنعت پوشش دهی و چاپ با سازوکارهای پلیمری و مشتقات آن به فعالیت خود ادامه می‌دهند. این صنایع می‌تواند مسیر پیشرفت شغلی و استخدام در مراکز دولتی و خصوصی برای هر یک از مهندسین این رشته در هر یک از گرایش‌های آن باشد.

مهاجرت کاری مهندس پلیمر

در روند کاری مهاجرت کاری مهندس پلیمر یک پلیمریست حتماً باید در رشته‌های شیمی، زبان انگلیسی، علوم کامپیوتری و ریاضی و فیزیک تخصص داشته باشد، توانایی کار کردن با تجهیزات آزمایشگاهی و کار در کارخانه را داشته باشد.

دارا بودن حس بینایی قوی، توانایی انجام کار تیمی و انتقال مطالب به دیگر هم‌گروهی‌ها، تسلط کافی داشتن به نرم‌افزارهای تخصصی حوزه‌ی مهندسی پلیمر (ASPEN، MATLAB، HYSYS، FLUENT و VLAB نرم‌افزار شبیه‌سازی آزمایشگاه) نیز باید مهارت کافی داشته باشد.

درآمد مهندسی پلیمر در ایران

درآمد و حقوق این رشته متناسب با مدرک و میزان سابقه‌ای فعالیت در این زمینه می‌باشد هر چه دانش و سابقه در این زمینه بیشتر باشد در پیشرفت کاری و دریافت حقوق اثربخش خواهد بود. بر اساس این دلیل تحقیقاتی صورت گرفته است که میانگین دریافتی بین ۱۹۰۰۰۰۰ تومان تا ۴۵۰۰۰۰۰ تومان بسته به مدرک و تجربه می‌باشد. هر اندازه که سابقه و تجربه بالاتری داشته باشید، امکان موفقیت سریع‌تری در مهاجرت کاری مهندس پلیمر خواهید داشت.

برای مهاجرت کاری مهندس پلیمر کدام کشورها مناسب‌تر هستند؟

برای مهاجرت کاری باید کشور مقصد را ازنظر رفاهی، درآمد ماهیانه و بازار کار مرتبط با رشته‌ی تخصصی آنالیز کرد. اتریش، سنگاپور، انگلیس و عمان نیز گزینه‌های مناسبی برای مهاجرت کاری مهندس پلیمر هستند.

 کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، نروژ با میزان حقوق دریافتی سالانه در حدود ۹۷۰۰۰ دلار، کشورهایی مانند نیوزیلند، سوئد، آلمان با میزان دریافتی حقوق سالانه در حدود ۱۰۰۰۰ دلار به دلیل توسعه‌یافته بودن و نیاز به نیروی کار متخصص درزمینه پلیمر، انتخاب مناسبی برای مهاجرت کاری می‌باشند.

نکته قابل‌ذکر این است که دریافت پیشنهاد کار از طرف یک کارفرمای معتبر در کشورهای توسعه‌یافته برای مهاجرت کاری گامی مهم و بزرگ است.

شرایط و مدارک موردنیاز برای مهاجرت کاری

با در نظر داشتن اینکه مهاجرت تحصیلی کمترین و مهاجرت سرمایه‌گذاری بیشترین بودجه را به خود تعلق دادند. باید بدانید شرایط و مدارک موردنیاز به شرح زیر هستند:

  • حداقل میزان تحصیلات برای مهاجرت کاری مدرک کارشناسی در رشته‌ی موردنیاز کشور مقصد می‌باشد.
  • حداقل سن قانونی ۱۸ سال می‌باشد و قابل‌ذکر است دارا بودن کارت پایان خدمت از الزامات آقایان می‌باشد.
  • بودجه کافی و مناسب برای مهاجرت کاری
  • دارا بودن مهارت و تخصص و سابقه‌ای کار متناسب با مشاغل کشور مقصد
  • مدارک شغلی و سابقه‌ی کاری مرتبط با کشور مقصد
  • تسلط کامل بر زبان انگلیسی یا زبان کشور مقصد
  • مدارک کامل زبان انگلیسی

مهم‌ترین نرم‌افزارهای رشته پلیمر

از مهم‌ترین نرم‌افزارهای کاربردی و تخصصی رشته مهندسی پلیمر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. لازم به ذکر است جهت اشتغال به کار درزمینهٔ رشته تخصصی مهندسی پلیمر، آشنایی لازم و تسلط بر نرم‌افزارهای تخصصی این رشته الزامی می‌باشد.

  • ASPEN
  • MATLAB
  • hysys
  • FLUENT
  • Vlab : نرم‌افزار شبیه‌ساز محیط آزمایشگاه
  • Moldflow : نرم‌افزار شبیه‌سازی فرآیند تزریق در مهندسی پلیمر
  • Pipe Calculator : نرم‌افزار محاسبه افت فشار ناشی از اصطکاک در خط لوله‌ها

درآمد و حقوق مهندس پلیمر

درصورتی‌که به‌عنوان مهندس پلیمر دریکی از سازمان‌ها و یا پژوهشگاه‌های دولتی استخدام و مشغول به کار شوید، با توجه به مدرک تحصیلی (کارشناسی-کارشناسی ارشد-دکتری) و میزان سابقه کارتان مطابق با قوانین و مقررات دولتی و یا دانشگاهی حقوق دریافت خواهید کرد.

مهاجرت مهندس پلیمر به کانادا و اروپا

شرایط بازار کار مهندس پلیمر در خارج از کشور

در حال حاضر بازار کار در کشورهای خارجی برای افراد متخصص بسیار مناسب بوده و آینده‌ای روشن برای بسیاری موقعیت‌های شغلی مانند مهندسی پلیمر رقم خواهد زد. به‌عنوان‌مثال کشور آلمان به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز اقتصادی اروپا و یکی از بزرگ‌ترین مراکز اقتصادی جهان، فرصت‌های شغلی مطلوبی برای فارغ‌التحصیلان و متخصصان مهندسی پلیمر فراهم می‌کند.

مهندسی پلیمر شاخه‌های متعددی دارد و در داخل ایران ممکن است در شاخه‌های متعددی فعالیت داشته باشید. ولی در خارج از ایران می‌بایست فقط در یک گرایش و رشته تخصص داشته و فعالیت کنید. اولین و اساسی‌ترین اقدام برای مهاجرت کاری مهندسی پلیمر اخذ تأییدیه مدرک این رشته توسط ارگان مربوطه در کشور مقصد می‌باشد.

در ادامه به بررسی بازار کار، وضعیت جذب نیرو و به طور کلی شرایط مهاجرت کاری مهندس پلیمر در برخی کشورهای خارجی خواهیم پرداخت.

مهاجرت کاری مهندس پلیمر به کانادا

مناسب‌ترین کشورها برای مهاجرت کاری مهندس پلیمر، کشورهای توسعه‌یافته‌ای مانند کانادا، سوئد، آلمان و نیوزلند هستند. کانادا که از برترین کشورهای توسعه‌یافته و در لیست ۱۰ کشور اول تولیدکننده‌ی دنیا قرار دارد، دارای منابع غنی گاز و نفت است، بازار کار خوبی در رشته مهندسی پلیمر دارد.

گرایش رنگ از زیرشاخه‌های این رشته در کانادا دارای بازار کار خوبی است. پیشنهاد می‌کنیم برای وارد شدن به بازار کار در کانادا، ابتدا رزومه‌ای قوی با ارائه مدارک تخصصی خود آماده کرده و پس‌ازآن برای مهاجرت کاری اقدام نمایید.

مهاجرت کاری مهندس پلیمر به آلمان

کشور آلمان به دلیل صنعت قدرتمند خود نیاز بسیار به جذب مهاجران کاری متخصص درزمینه های پلیمر، آی تی و علوم پزشکی را دارد.نرخ بیکاری در آلمان ۵% می‌باشد و همیشه کمبود نیروی کار در این کشور احساس می‌گردد. درنتیجه با توجه به شرایط این کشور، می‌توان گفت آلمان مقصد مناسبی برای مهاجرت کاری مهندس پلیمر باشد.

میزان تجربه و سابقه تأثیر بسزایی روی دریافتی این رشته دارد اما به‌طور میانگین حقوق دریافت سالانه این رشته بین ۳۵۰۰۰ تا ۸۰۰۰۰۰ دلار می‌باشد. هزینه‌های زندگی در این کشور برای یک نفر با زندگی معمولی به‌جز هزینه‌های مسکن بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار در ماه می‌باشد.

یکی از صنایعی که با تولیدات پلیمری پایدار است صنعت خودروسازی است. کشور آلمان که در صنعت خودروسازی در مقام نخست است در اروپا قرار دارد و همچنین از ۵۰۰ کمپانی بزرگ دنیا ۳۷ شرکت بزرگ ازجمله مرسدس بنز، پورشه و… در این کشور قرار دارند که تمایل بسیاری به جذب نیروی مهندس پلیمر دارند.

ازنظر هزینه‌ای می‌توان گفت میانگین هزینه‌ای برای هر فرد بسته به شهر محل زندگی متفاوت می‌باشد. امکان دارد در دید اول هزینه‌ها بالا باشد اما مبلغ درآمد در این کشور بالا بوده و قدرت خرید و گذران زندگی نیز متناسب رو به بالا خواهد بود.

مهاجرت کاری مهندس پلیمر به نیوزلند

کشور نیوزلند (زلاندنو)، کشوری غنی در منابع طبیعی بوده و همچنین اقتصادی پایدار دارد. کیفیت زندگی در این کشور در جایگاه دهم قرار داشته و رضایت مردم از رفاه زندگی در این کشور در جایگاه چهارم می‌باشد.

این کشور به دلیل صنعت پیشرفته و کمبود جمعیت نیروی متخصص مقصد مناسبی برای مهندسین پلیمر می‌باشد. میزان دریافتی سالانه متخصصان در این کشور بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار دلار است. میانگین هزینه ماهانه برای هر فرد بین ۱۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار است و بسته به محل سکونت شخص بین ۸۰ تا ۲۰۰ هزار دلار هزینه‌ای مسکن در این کشور است.

مهاجرت کاری مهندس پلیمر | درآمد مهندس پلیمر

مهاجرت کاری مهندس پلیمر به سوئد

افراد زیادی متقاضی مهاجرت به کشور سرد سوئد هستند زیرا این کشور جزو مرفه‌ترین و پیشرفته‌ترین کشورهای اروپاست. صنعت چوب و آب، سنگ‌آهن و صنایع مرتبط با منابع طبیعی پایه اقتصاد این کشور می‌باشد و این موضوع باعث وابستگی شدید اقتصاد این کشور به صادرات تولیدات صنعتی در سوئد شده است.

در حالت کلی سوئد با کمبود نیروی متخصص در هر زمینه‌ای بخصوص مهندس پلیمر را دارد. البته سخت‌گیری‌هایی هم در مورد اخذ مدرک مورد تائید این کشور که از ملزومات مهاجرت کاری سوئد است، وجود دارد که با توجه به تخصص و همچنین مهارت وکلای ما قابل‌حل خواهد بود.

واحد پول کشور سوئد کرون است که هر کرون معادل ۰.۱۴ دلار کانادا می‌باشد. میزان حقوق دریافتی هر مهندس پلیمر در ماه بین ۱۵ تا ۴۵ هزار کرون متغیر خواهد بود.

سخن پایانی

مهاجرت کاری موضوعی است که هر یک از ما برای مدتی درگیر آن شده‌ایم. ولی باید با توجه به شرایط ذکرشده، با قدرت تحمل بالا، بودجه‌ مناسب، مدرک و تخصص مناسب، سابقه و تجربه کاری بالا و برنامه‌ریزی صحیح اقدام نمایید؛ تا به نتیجه‌ای مطلوب برسید.

مهم‌ترین مسئله در مسیر مهاجرت کاری مهندس پلیمر احتمال موفقیت در اخذ ویزای کاری است. در حال حاضر کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، آلمان، اتریش، فرانسه و سوئد به نسبت سایر کشورها برای مهندسان پلیمر در ایران، راحت‌تر ویزای کاری صادر می‌کنند؛ چراکه تأسیسات، زیرساخت‌ها و شرکت‌ها فراوان در این کشورها، نیاز زیادی به نیروی کار متخصص و مجرب احساس می‌کند. دریافت جاب آفر معتبر از کارفرمای خارجی ضمانتی قوی برای اخذ ویزای کار و اقامت دائم کشور مقصد در شرایط حال حاضر می‌باشد. ایران ایندید، بهترین نمایندگی کاریابی خارجی در اروپا و کانادا، افتخار دارد تا متناسب‌ترین و معتبرترین پیشنهاد شغلی را برای شما هم‌وطنان عزیز ارائه نماید.

سوالات متداول

آیا مهندسی پلیمر خوب است؟

با توجه به اهمیت این رشته در زندگی روزمره ما ، نیاز مهندسان پلیمر با سرعت بسیار بالایی در حال افزایش است. مهندسان پلیمر با دانش پیشرفته در حال یافتن موقعیت های خوبی در صنایع هستند. صنعت نفت ، صنعت نفت ، صنعت پلیمر ، صنعت لاستیک و غیره

کدام مهندسی بیشترین حقوق را دارد؟

از نظر متوسط ​​حقوق و پتانسیل رشد ، این ۱۰ شغل پردرآمد مهندسی است که باید در نظر گرفته شود. مهندس کلان داده – مهندس نفت – مهندس سخت افزار کامپیوتر – مهندس هوافضا – مهندس هسته ای – مهندس سیستم – مهندس شیمی- مهندس برق

بالاترین حقوق مهندسی در کانادا چقدر است؟
پردرآمدترین شهرهای کانادا برای مهندسان
لندن ، ON 14 حقوق گزارش شده است ۱۰۱،۵۴۵ دلار در سال.
ادمونتون ، AB 12 حقوق گزارش شده است ۹۵،۹۰۳ دلار در سال.
تورنتو ، ON 62 حقوق گزارش شده است ۸۸۸۱۲ دلار در سال.
ساسکاتون ، SK. 10 حقوق گزارش شده است ۸۶،۰۹۳ دلار در سال.
کلگری ، AB 50 حقوق گزارش شده است ۸۳،۴۴۲ دلار در سال.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.