روز دوشنبه دلار به راحتی توانست از سطح مقاومتی ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان عبور کند. اسکناس آمریکایی حتی ساعت ۴ بعدازظهر در محدوده ۲۶ هزار و ۷۰۰ تومانی معامله شد که ۵۰۰ تومان بالاتر از قیمت انتهایی سال ۱۴۰۰ بود.
۳ سیگنال به افزایشی های بازار ارز
بر اساس صحبت های فعالان، به نظر می رسد سه عامل دست به دست هم داده اند تا افزایشی های بازار ارز قدرت بیشتری پیدا کنند. اولین عامل تنش های منقطه ای است که در سال ۱۴۰۱کمی شدت پیدا کرد. حملات حوثی های یمن به عربستان موجب شد که از نگاه برخی از معامله گران ارزی زمینه افزایش اختلاف طرف عربی و ایرانی افزایش پیدا کند.
در کنار این، به دلیل تعطیلات نوروزی، بسیاری از صرافی های بازار تهران فعالیت خاصی ندارند و تصمیم گرفته اند که خرید و فروش های خود را پس از ۱۳ فروردین از سر بگیرند.
ضعف در سمت عرضه و در سمت معاملات خرد یکی از مهم ترین عواملی بوده است که رشد قیمت دلار در ابتدای سال ۱۴۰۱ را رقم زده است. انتظار می رود که با بازگشایی بازار، رشد دلار بر اساس معاملات در حجم محدود کاهش پیدا کند.
معامله گران محتاط وارد میدان شدند
عامل سومی که در روزهای اخیر نقش قابل توجهی در رشد قیمت دلار داشت، وضعیت نامشخص مذاکرات هسته ای بود. بسیاری از معامله گران مدت هاست منتظرند که برجام احیا شود ولی چنین اتفاقی رخ نداده است و همین موضوع کافی است که برخی از معامله گران محتاط بخشی از ریال خود را بار دیگر به دلار یا سکه تبدیل کنند.
قیمت سکه در مسیر صعود
در روزهای افزایشی دلار، سکه نیز از قافله عقب نماند و دیروز حتی تا بالای محدوده ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان پیش روی کرد. افزایش قیمت فلز گران بهای داخلی در شرایطی رخ داده است که بهای اونس طلا در بازارهای جهانی، در همان کانال هزار و ۹۰۰ دلاری باقی مانده است.
۲۲۳۲۲۵
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰