سقوط محبوبیت شجریان؟ آقا رفقایت را عوض کن
روزنامه اعتماد: به نظر دیگر وقت آن رسیده که سوال کنیم همایون شجریان در زمینه فعالیتهای هنریاش با چه فرد یا افرادی مشورت میکند؟ اگر این حجم از انتخابها و تصمیمهای پرسشبرانگیز نتیجه مشاوره این گروه خاص است که باید تجدید نظر کند اما اگر این میزان عمل حاشیهساز فقط از سوی شخص او بدون
روزنامه اعتماد: به نظر دیگر وقت آن رسیده که سوال کنیم همایون شجریان در زمینه فعالیتهای هنریاش با چه فرد یا افرادی مشورت میکند؟ اگر این حجم از انتخابها و تصمیمهای پرسشبرانگیز نتیجه مشاوره این گروه خاص است که باید تجدید نظر کند اما اگر این میزان عمل حاشیهساز فقط از سوی شخص او بدون دریافت نظر کارشناسی افراد صاحبنظر صورت میگیرد باید کسی پیدا شود به این هنرمند جوان بگوید:«نصیحت گوش کن جانا که از جان دوستتر دارند, جوانان سعادتمند پند پیر دانا را».
کنسرت آنلاین «نسیم وصل» یکشنبه چهارم خرداد ماه درحالی پیش روی مخاطبان قرار گرفت که به دلیل اختلالات پیش آمده در پلتفرم متولی پخش آنلاین این کنسرت زنده، بسیاری از علاقهمندان موفق به تماشای اجرا نشدند، یک شکست محض.
کار کارِ مردم است نه اپراتور
قضیه البته به همین جا هم ختم نمیشد چون تبلیغات گسترده کنسرت در سطح شهر چنین وانمود میکرد که علاقهمندان میتوانند «رایگان» یا نهایتا با عضویت در یک اپلیکیشن چند رسانهای از برنامه استفاده کنند ولی چیزی نگذشت که روشن شد، اپلیکیشن مورد نظر مختص مشترکین… است و برای دیگر مشترکان خطوط تلفن همراه رایگان نیست. اینجا هم باید پرسید آقایان تاجر! به کجا چنین شتابان؟
الهام پاوهنژاد از بازیگران شناخته شده تئاتر و تلویزیون در زمره چهرههایی بود که نسبت به مسائل به وجود آمده اعتراض کرد:«تا قبل از شروع- کنسرت- مدام تیزر پخش شد… و لحظه لحظه هیجان بیشتر! به محض ورود تصویر به تالار… آنچه میبینید(صفحه سیاه اپلیکیشن لنز) دریافتی من از کنسرت لایو بود! آنقدر عصبی شدم و بال بال زدم که گفتن ندارد! خبر دارم تعدادی از دوستان هم با همین مشکل مواجه شدند! و این برای تلویزیون اینترنتی که تا قبل از این نمیشناختم… یک فاجعه است! وقتی توانایی پوشش فنی ندارید، مجبور نیستید انجامش دهید! خوب میدانید چه درآمدی با این کار کسب کردید. خود من برای تعداد زیادی لینک دانلود اپلیکیشن فرستادم ولی…».
کاربر دیگری در فضای مجازی نسبت به این تصمیم چنین واکنش نشان میدهد:«میریم تو کوه و کمر میخوایم به مامانمون خبر بدیم که زندهایم، هنوز آنتن نمیده اما اپراتور دیگر آنتن میده. حالا که میخوایم بشینیم تو خونه و کنسرت همایون شجریان ببینیم باید حتما فلان خط داشته باشیم! اوضاع دقیقا مثه شرایط کروناس، یه روز میگن ماسک نزن یه روز میگن بزن.»
واکنشهایی از این دست در فضای مجازی کم نبود و موجب شد هشتگ «همایون شجریان» بین کاربران ایرانی ترند یا داغ شود.
از دیگر نکات مهمی که شب گذشته به شدت کنسرت آنلاین همایون شجریان را تبدیل به یک اجرای زنده در حضور تماشاگران کرده بود، حضور بیش از ۸۰ مهمان در طبقه دوم تالار وحدت بود که این آمار برای اجرایی که طبیعتا باید در غیاب مخاطبان صورت میگرفت و به خصوص در قیاس با کنسرتهای آنلاینی که پیش از این در این تالار برگزار میشد، نکته جالب توجهی بود. حین برگزاری کنسرتهای آنلاین گذشته فقط تعداد محدودی از خبرنگاران و عوامل فنی اجرا در سالن اجرا حضور پیدا میکردند. نکتهای که با توجه به شکل و شمایل حضور مهمانها حاضر در برنامه به نظر میآمد به نفع دعوتهای افتخاری اسپانسرها نادیده گرفته شده و این عدم ملاحظه مشکلاتی را هم برای رعایت پروتکلهای بهداشتی در جهت مقابله ویروس کرونا در محل اجرا ایجاد کرده بود.
زیرساخت نیست ولی درگاه دریافت پول هست
به راحتی میتوان گفت که برگزاری چنین کنسرتی در واقع سوءاستفاده از مخاطب بوده است. در واقع کاربران پس از ورود به این سامانه و خرید بلیت متوجه مشکلات فنی کنسرت شدند و هیچکس جوابگوی چنین اختلالاتی نبوده است.
مشکلات این کنسرت در شرایطی رخ داد که در دوران قرنطینه ویروس کرونا شاهد کنسرتهای آنلاین موفقی در سامانههای دیگر داخلی بودهایم و این موضوع ضعف را بیشتر نمایان میکرد. در واقع در شرایطی که ویدیوهای زنده به راحتی از هر شبکهای از اینستاگرام و یوتیوب تا برخی سایتهای داخلی به راحتی در دسترس کاربران قرار میگیرند و بدون هیچگونه اختلالی اجرا میشوند، چنین مشکلی، آن هم در کنسرتی بزرگ که تبلیغات گستردهای برای آن انجام شده بسیار عجیب و شوکهکننده است.
نتیجه این کنسرت چیزی جز بیاعتمادی کاربران به چنین برنامههای آنلاینی نبوده است. قطعا سامانه لنز نیز پس از این کنسرت آنلاین برای مردم یک سامانه شکست خورده به حساب میآید و از این پس هرگز کسی روی آن حساب نخواهد کرد. اما سوال اصلی این است که چرا و چطور بدون در نظر گرفتن زیرساختها یا بدون تست و برگزاری کنسرت آزمایشی چنین برنامههای بزرگی با هنرمندانی موفق و محبوب برگزار میشود؟ چطور به همین سادگی هزینه یک کنسرت آنلاین از مردم دریافت شد بدون اینکه محتوایی در اختیارشان قرار گیرد؟ آیا از این پس مردم میتوانند به چنین برنامههای آنلاینی اطمینان کنند؟ چه کسی پاسخگوی اعتراضات مردم به این کنسرت آنلاین ناموفق خواهد بود؟» واقعیت ماجرا این است که در نهایت کسی پاسخگوی اعتراضها نخواهد بود در مقابل نیز هیچیک از کاربران فضای مجازی هم باور نمیکنند که ارگان مرتبط با ارایه خدمات تلفن همراه و اینترنت در سطح کشور(گرچه بسیار ضعیف) توانایی پیشبینی پیش آمدن چنین اختلالی را نداشته باشد، آن هم وقتی نام همایون شجریان در میان است؛ کج سلیقگی محض.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :همایون شجریان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰