نفت از این نظر عقب نشینی می کند که تحریم های غرب بر روسیه عرضه را خفه نمی کند
در همان زمان، بازگشت احتمالی بیشتر نفت خام ایران به بازار، در شرایطی که تهران و قدرتهای جهانی در آستانه احیای توافق هستهای قرار داشتند، قیمتها را که در جلسه قبل به بالاترین حد هفت ساله خود رسید، مهار کرد. نفت خام برنت در ساعت 0142 به وقت گرینویچ با 13 سنت یا 0.1 درصد
در همان زمان، بازگشت احتمالی بیشتر نفت خام ایران به بازار، در شرایطی که تهران و قدرتهای جهانی در آستانه احیای توافق هستهای قرار داشتند، قیمتها را که در جلسه قبل به بالاترین حد هفت ساله خود رسید، مهار کرد.
نفت خام برنت در ساعت 0142 به وقت گرینویچ با 13 سنت یا 0.1 درصد کاهش به 96.71 دلار در هر بشکه رسید، پس از اینکه روز سه شنبه تا 99.50 دلار افزایش یافت که بالاترین میزان از سپتامبر 2014 بود.
قیمت آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) پس از رسیدن به 96 دلار در روز سه شنبه، با 6 سنت یا 0.1 درصد کاهش به 91.85 دلار در هر بشکه رسید.
قیمتها روز سهشنبه به دلیل نگرانیها مبنی بر اینکه تحریمهای غرب علیه روسیه به دلیل اعزام نیرو به دو منطقه جداشده در شرق اوکراین ممکن است به منابع انرژی ضربه بزند، افزایش یافت، اما ایالات متحده تصریح کرد که هیچ تاثیری بر صادرات انرژی نخواهد داشت.
یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا اواخر روز سهشنبه به خبرنگاران گفت: تحریمهایی که امروز اعمال میشود و ممکن است در آینده نزدیک اعمال شود، جریان نفت و گاز را هدف قرار نمیدهد و نخواهد داشت.
تحریم های اعمال شده از سوی ایالات متحده، بریتانیا و اتحادیه اروپا در روز سه شنبه بر بانک های روسیه متمرکز بود.
کاهش بیشتر قیمتها بازگشت احتمالی بیش از یک میلیون بشکه در روز نفت خام از ایران بود، زیرا دیپلماتها گفتند ایران و قدرتهای جهانی در آستانه دستیابی به توافقی برای محدود کردن برنامه هستهای تهران هستند.
تحلیلگران ANZ Research در یادداشتی می گویند: «دیپلمات ها موافق هستند که مذاکرات به پایان بازی رسیده است، که نشان دهنده آرامش احتمالی برای بازارهای جهانی نفت است.
ویوک دار، تحلیلگر کالاهای بانک مشترک المنافع، گفت که ناشناخته بزرگ این است که ایران چقدر سریع می تواند صادرات خود را افزایش دهد.
او گفت که دیگر اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدان آنها که با هم اوپک پلاس نامیده می شوند، به دلیل سرمایه گذاری ناکافی در زیرساخت های نفتی، برای دستیابی به اهداف تولید خود با مشکل مواجه شده اند و ایران نیز ممکن است با همین مشکل مواجه شود.
(گزارش توسط سونالی پل؛ ویرایش توسط مورالیکومار آنانتارامان)
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :از ، این ، بر ، تحریم ، خفه ، را ، روسیه ، عرضه ، عقب ، غرب ، کند ، که ، می ، نشینی ، نظر ، نفت ، نمی ، های
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰