در کنار کاهش جهانی آمار ابتلاء به کرونا، میزان ابتلاء به این ویروس در آمریکا نیز تا ۴۴ درصد کاهش یافته است. در تاریخ دوم فوریه در آمریکا ۱۱۰۶۷۹ مورد ابتلای جدید به کرونا ثبت شده که در مقایسه با رقم ۲۱۵۸۰۵ نفری سه هفته قبل کاهش چشمگیری یافته است. این رقم نسبت به رقم ۱۳۵۹۰۴ نفر هفته قبل هم کاهش یافته است.
همچنین برای اولین بار طی دو ماه اخیر در روز دوشنبه گذشته تعداد آمریکاییهایی که به علت ابتلاء به کرونا در بیمارستان بستری شدند به زیر صد هزار نفر رسیده است.
پزشکان آمریکایی میگویند در شرایطی که هنوز واکسیناسیون بر علیه ویروس کرونا در آمریکا و بسیاری از نقاط جهان به طور گسترده انجام نشده و کمتر از یک درصد از مردم بسیاری از کشورها این واکسن را تزریق کردهاند، چنین تحولی به معنای افزایش مصونیت بدن افراد در برابر ویروس کرونا و کاهش توان این ویروس برای انتقال سریع به سبک گذشته است.
محققان همچنین میگویند افرادی که قبلاً به ویروس کرونا مبتلا شدهاند تا مدتی دچار مصونیت شده و از چرخه ابتلای مجدد به آن خارج میشوند. بنابراین این مساله نیز در کاهش ابتلاء به بیماری مذکور نقش دارد.
سازمان بهداشت جهانی نیز تأیید کرده که در سه هفته اخیر میزان ابتلاء به کرونا در حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است. با این حال این سازمان هشدار داده که هرگونه کاهش محدودیتها ممکن است باعث افزایش مجدد ابتلاء به این ویروس شود. به گفته تدروس ادهانوم دبیر کل سازمان بهداشت جهانی، در یک سال اخیر هر گاه کشورها پس از کاهش موارد ابتلاء به کرونا، محدودیتها را حذف کردهاند، ویروس کرونا به سرعت بازگشته است. لذا باید از این کار پرهیز کرد.
تعداد موارد ابتلای روزانه به ویروس کرونا در قاره اروپا از حدود ۲۵۰ هزار نفر در روز به حدود ۱۸۰ هزار نفر در روز کاهش یافته و در انگلیس که بدترین شرایط را در این زمینه در قاره اروپا داشت تعداد موارد ابتلاء از ۶۰ هزار نفر در روز از ۹ ژانویه به ۲۳۳۵۵ نفر کاهش یافته است. تعداد موارد ابتلای روزانه به کرونا در هند هم که بعد از آمریکا بدترین وضعیت را داشت در سه هفته اخیر ۲۵ درصد کاهش یافته و به ۱۲۵۳۷ نفر در روز رسیده است. این رقم در شهریور ماه ۹۳۱۸۰ نفر بود.
47231
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰