صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی رشد آمریکا، چین و جهان را با گسترش Omicron کاهش می‌دهد

گیتا گوپینات، مقام شماره 2 صندوق بین المللی پول، در وبلاگی درباره آخرین به روز رسانی صندوق بین المللی پول نوشت: «ما رشد جهانی امسال را 4.4 درصد پیش بینی می کنیم، 0.5 درصد کمتر از پیش بینی قبلی، عمدتاً به دلیل کاهش رتبه برای ایالات متحده و چین. چشم انداز اقتصاد جهانی صندوق بین

کد خبر : 160607
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۳
صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی رشد آمریکا، چین و جهان را با گسترش Omicron کاهش می‌دهد


گیتا گوپینات، مقام شماره 2 صندوق بین المللی پول، در وبلاگی درباره آخرین به روز رسانی صندوق بین المللی پول نوشت: «ما رشد جهانی امسال را 4.4 درصد پیش بینی می کنیم، 0.5 درصد کمتر از پیش بینی قبلی، عمدتاً به دلیل کاهش رتبه برای ایالات متحده و چین. چشم انداز اقتصاد جهانی

صندوق بین المللی پول گفت گسترش سریع نوع Omicron منجر به تجدید محدودیت های تحرک در بسیاری از کشورها و افزایش کمبود نیروی کار شده است، در حالی که اختلالات عرضه باعث افزایش تورم شده است. صندوق بین‌المللی پول گفت انتظار می‌رفت که Omicron بر فعالیت‌های اقتصادی در سه ماهه اول تاثیر بگذارد، اما پس از آن با توجه به اینکه با بیماری کمتری همراه است، کاهش یابد.

صندوق بین‌المللی پول گفت: انتظار می‌رود رشد جهانی در سال 2023 به 3.8 درصد کاهش یابد که 0.2 درصد نسبت به پیش‌بینی قبلی در ماه اکتبر افزایش یافته است، اما به گفته صندوق بین‌المللی پول، این افزایش تا حد زیادی مکانیکی بوده پس از کاهش فشارهای فعلی بر رشد در نیمه دوم سال 2022.

گوپینات که پیش از این به عنوان اقتصاددان ارشد صندوق بین المللی پول فعالیت می کرد، نوشت: به طور کلی، اکنون پیش بینی می شد که این همه گیری منجر به زیان اقتصادی تجمعی 13.8 تریلیون دلاری تا سال 2024 شود، در مقایسه با پیش بینی قبلی 12.5 تریلیون دلاری.

صندوق بین‌المللی پول با توجه به شکست جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در تصویب بسته هزینه‌های اجتماعی و اقلیمی گسترده، تشدید سیاست‌های پولی ایالات متحده و ادامه کمبود عرضه، پیش‌بینی خود را برای رشد آمریکا 1.2 درصد کاهش داد.

صندوق بین‌المللی پول گفت: اکنون پیش‌بینی می‌شود که اقتصاد ایالات متحده پس از رشد 5.6 درصدی در سال 2021، 4 درصد در سال 2022 رشد کند و رشد اقتصادی این کشور به 2.6 درصد در سال 2023 کاهش یابد.

این پیش بینی چین را 0.8 درصد کاهش داد و پس از رشد 8.1 درصدی در سال 2021 به 4.8 درصد در سال 2022 رساند و رشد را دوباره به 5.2 درصد در سال 2023 رساند.

صندوق بین المللی پول گفت که اختلالات ناشی از بیماری همه گیر مربوط به سیاست عدم تحمل کووید-19 چین و استرس مالی طولانی مدت در میان توسعه دهندگان املاک باعث کاهش رتبه شده است.

صندوق بین‌المللی پول همچنین پیش‌بینی خود را برای منطقه یورو 0.4 درصد کاهش داد و به 3.9 درصد در سال 2022 رساند و گفت که رشد در آنجا به 2.5 درصد در سال 2023 کاهش خواهد یافت.

صندوق پیش بینی رشد سال 2022 خود را برای برزیل و مکزیک، بزرگترین اقتصادهای آمریکای لاتین، 1.2 درصد کاهش داد. رشد برزیل در سال جاری 0.3 درصد و مکزیک 2.8 درصد است، در حالی که انتظار می رود این منطقه 2.4 درصد رشد کند، 0.6 درصد کمتر از پیش بینی قبلی.

هند و ژاپن پیش بینی های خود را تا حدودی ارتقا دادند.

صندوق بین‌المللی پول هشدار داد که ظهور انواع جدید کووید-19 می‌تواند همه‌گیری را طولانی‌تر کند و باعث ایجاد مجدد اختلالات اقتصادی شود، در حالی که اختلالات زنجیره تامین، نوسان قیمت انرژی و فشارهای دستمزد محلی خطرات بیشتری را به همراه دارد.

این کشور پیش‌بینی‌های تورم سال 2022 خود را برای اقتصادهای پیشرفته و در حال توسعه تجدید نظر کرد و گفت با توجه به اختلالات زنجیره تامین و قیمت بالای انرژی، فشارهای افزایش قیمت احتمالاً طولانی‌تر از پیش‌بینی‌های قبلی باقی می‌ماند.

پیش بینی می شود تورم در اقتصادهای پیشرفته 3.9 درصد و در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه در سال 2022 قبل از کاهش در سال 2023 به 5.9 درصد برسد که به کمک رشد تعدیل شده قیمت سوخت و مواد غذایی در آن دوره کمک کرده است.

صندوق بین‌المللی پول گفت، در حالی که اقتصادها از شوک ناشی از همه‌گیری به بهبود ادامه می‌دادند، سرعت بهبودها بین کشورهای ثروتمند و فقیرتر به طور گسترده‌ای متفاوت بود.

صندوق بین‌المللی پول گفت در حالی که پیش‌بینی می‌شود اقتصادهای پیشرفته امسال به روند پیش از همه‌گیری بازگردند، چندین بازار نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه با زیان‌های قابل‌توجهی مواجه هستند.

گوپینات در وبلاگ خود نوشت، هفتاد میلیون نفر دیگر پس از همه‌گیری در فقر شدید زندگی می‌کردند، که باعث شد پیشرفت در کاهش فقر چندین سال عقب بیفتد.

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که اطمینان از دسترسی جهانی به واکسن‌ها، آزمایش‌ها و درمان‌ها برای کاهش خطر ابتلا به انواع خطرناک کووید-19 بسیار مهم است، در حالی که بسیاری از کشورها باید نرخ‌های بهره را برای مهار فشارهای تورمی افزایش دهند.

گوپینات خاطرنشان کرد که 60 درصد از کشورهای کم درآمد قبلاً در معرض یا در معرض خطر بالای مشکلات بدهی قرار داشتند، و از گروه 20 خواست تا فرآیندهای بازسازی بدهی را تسریع بخشد و پرداخت های خدمات بدهی را در حالی که در حال مذاکره است، متوقف کند.

(گزارش توسط آندره آ شلال؛ ویرایش توسط آندریا ریچی)



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.