به گزارش ایسنا، در بخش تجسمی این نشریه با موضوع اکسپوی دبی و کیفیت حضور ایران، با «محمد پرویزی» و «علیرضا بهرامی» گفتوگو شده است.
این مجله همچنین با جلدی از «منوچهر انور» (کارگردان، نویسنده، ویراستار، گوینده و مترجم) و گفتوگویی با گلاره عباسی دربارهی کتابِ تازهاش «مرلین مونرو سر جردن» منتشر شده است.
در بخش چهرهی ماه، «محسن خیمهدوز» در گفتوگویی بلند با منوچهر انور، به ابعاد مختلفِ زندگی و زمانه و وجوه مختلفِ هنری و فرهنگی او پرداخته است.
در بخش ادبیات به بهانهی انتشار رمانِ ۱۴، پروندهای انتقادی دربارهی «شمیم بهار» و آثارِ تازهاش منتشر شده و علاوه بر یادداشت «میلاد حسینی» (دبیر این بخش)، علی مسعودینیا و فرشته احمدی نیز دربارهی شمیم بهار نوشتهاند.
گفتوگوی مریوان حلبچهای با «بختیار علی» (نویسندهی کرد) و گفتوگو با گلاره عباسی دربارهی کتابِ تازهاش «مرلین مونرو سر جردن» از دیگر بخشهای صفحاتِ ادبیات این شماره است.
پروندهای کوچک دربارهی «ایرج پزشکزاد» که در فاصلهی کوتاهی از انتشار مجله، به دیار باقی شتافت به همراه گفتوگوهایی با هوشنگ مرادی کرمانی، اکبر اکسیر و ابراهیم رها از دیگر بخشهای ادبیات این شماره است.
از این شماره بخش کتابخانه به مجلهی تجربه اضافه شده و در آن با «خسرو پارسا» دربارهی کتاب «اسلحه میکرب و فولاد» اثر جرد دایموند صحبت شده است و چند کتاب نیز معرفی و نقد و بررسی شده است.
اما در بخش سینما، پروندهای تفصیلی به دبیری حامد قریب دربارهی چالشهای اخلاقی و حقوقیِ کپی رایت در دو فیلم «قهرمان» و «دو سر برد و دو سر باخت» منتشر شده است. در همینباره «پوریا ذوالفقاری» با «آزاده مسیحزاده» دربارهی تمام حاشیههای این فیلم سخن گفته است و «شاهین شجری کهن» نیز با نگار اسکندرفر مدیر موسسهی کارنامه گفتوگو کرده است.
گفتوگو با چهار عضو حاضر در کارگاهِ «اشیای گمشده» به همراه گفتوگو با سعید صادقی (حقوقدان) از دیگر بخشهای این پرونده است.
در بخش سینمای جهان، نگاهی به فیلمهای جشنوارهی «پالم اسپرینگز» شده است و «ساسان گلفر» گفتوگویی اختصاصی با «امانوئل آریولی» بازیگر فیلم فرانس داشته است. پروندهی ماه سریالِ خارجی هم به «وراثت» پرداخته است.
پروندهی این شمارهی بخش تئاتر دربارهی «ترجمه» است و «احسان زیورعالم» در این باره گفتوگویی با «شیرین بزرگمهر» داشته است. در همین پرونده، با اصغر نوری هم گفتگو شده و او در این گفتوگو صراحتا اعلام کرده «دولت از نمایشنامهنویس ایرانی میترسد».
بخش تجسمی هم شامل یادداشتها و گزارشهایی از تورج صابری وند، آرش نورآقایی، حسین محسنی، داود ارسونی، شیرین رستگارپور و فاطمه خلیلی است.
بخش مطالعات ایرانی هم به دبیری حمیدرضا محمدی در این شماره به مجلهی «صف» پرداخته، تنها مجلهی ایرانی که بهمن ماه ۱۴۰۰ منتشر شده است. یادداشتی از سید فرید قاسمی و گفتارهایی از سردبیرانِ این مجله در این بخش منتشر شده است. گفتگو با مجدالدین کیوانی زبانشناس و پژوهشگرِ ادبیات عرفانی هم دیگر سرفصل این بخش است.
در بخش بدون مرز هم گزارشی از آرزو شهبازی منتشر شده و او در آن با چند زن و مرد افغانستانی دربارهی مواجهه با طالبان گفتوگو کرده است.
در این شماره همچنین اسماعیل جمشیدی دربارهی صدرالدین الهی نوشته، حمیدرضا شعبانی دربارهی مافیای نشر گفتاری دارد و فرشین کاظمینیا یادداشتی دارد با عنوان «نماد مقاومت، سنگرِ آزادی».
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰