حسن جعفری در گفتوگو با ایسنا در خصوص تحلیل پروازهای فرودگاه بینالمللی هاشمینژاد مشهد در آذر ماه سال جاری اظهار کرد: با آغاز پاندمی کرونا برنامهریزیهای مقطعی جهت اعمال محدودیتهای کرونایی در نظر گرفته میشد که منجر به ضرر و زیان بسیاری در صنعت هوانوردی شده بود.
وی افزود: به مرور زمان با انجام واکسیناسیون عمومی و گذر از پیکهای خطرناک و کاهش مبتلایان و مرگ و میرهای کرونایی تصمیماتی گرفته شد که ضمن اجرای پروتکلهای مشترک بهداشتی میان شهرهای ایران و برخی کشورهای خارجی، شرکتهای هواپیمایی داخلی و خارجی به تدریج سفرهای خود را از سرگرفته و یا افزایش دادند .
مدیر روابط عمومی فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد ادامه داد: از این رو با توجه به مجوزهای اخذ شده، پروازها در آذر ماه نسبت به وضعیت مشابه در سال گذشته ۹۶ درصد افزایش داشت. از آنجایی که افزایش پرواز با اعزام و پذیرش مسافر رابطه مستقیم دارد، ورود و خروج مسافر از این فرودگاه نیز ۲۱۵ درصد افزایش داشته است.
کاهش ۲ درصدی پروازها نسبت به آبان ماه
جعفری با اشاره به وضعیت پروازها در آذر ماه نسبت به آبان ۱۴۰۰ خاطرنشان کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده جهت لغو محدودیت ۶۰ درصدی ظرفیت پذیرش پروازها و کاهش نرخ بلیت از ابتدای آذر به دلیل کاش تقاضای فصلی، تعداد پروازها در این ماه نسبت به ماه قبل آن (آبان) ۲ درصد کاهش و و اعزام و پذیرش مسافر فقط ۴ درصد افزایش داشته است.
وی در خصوص سهم پروازهای خروجی فرودگاه مشهد عنوان کرد: در آذر ماه سال جاری از ۲۱۴۱ پرواز خروجی، ۸۵ درصد به پروازهای داخلی، ۶ درصد به پروازهای خارجی و ۹ درصد به پروازهای عتبات عالیات اختصاص یافته است.
۴۲ درصد پروازهای داخلی در مسیر مشهد- تهران بوده است
مدیر روابط عمومی فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد تصریح کرد: از ۱۸۲۰ پرواز داخلی انجام شده به ۲۹ مسیر داخلی که توسط ۱۸ شرکت هواپیمایی داخلی انجام شده، بیشترین پرواز مربوط به مسیر مشهد- تهران با ۷۷۴ پرواز و ۱۰۹ هزار و ۴۹ مسافر بوده است.
سهم ۴۰ درصدی مسیر مشهد- نجف در پروازهای خارجی
جعفری گفت: از ۳۲۱ پرواز خارجی انجام شده به ۱۳ مسیر خارجی که توسط ۱۸ شرکت هواپیمایی داخلی و ۸ شرکت هواپیمایی خارجی صورت گرفته، بیشترین پرواز مربوط به مسیر مشهد- نجف با ۱۳۳ پرواز و ۲۱ هزار و ۲۷۰ نفر مسافر بوده است.
وی با اشاره به رتبه شرکتهای هواپیمایی در پروازهای خارجی بیان کرد: شرکتهای هواپیمایی داخلی سپهران، ایرتور، آتا، کاسپین و وارش بیشترین سهم پروازهای خارجی در میان شرکتهای هواپیمایی داخلی را داشتهاند و شرکتهای هواپیمایی خارجی قطر، فلای بغداد، ترکیش، فلای دبی، کویت و جزیره بیشترین سهم پروازهای خارجی از فرودگاه بینالمللی مشهد را داشتهاند.
مدیر روابط عمومی فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد یادآور شد: ساعت اوج در پروازهای خروجی داخلی بین ساعتهای ۲۱ و ۲۲ با ۱۳۷ پرواز و ساعت اوج در پروازهای خروجی بینالمللی بین ساعتهای ۱۶ و ۱۷ با ۳۵ پرواز بوده است.
جعفری در مورد میزان توزیع پروازهای خروجی آذر ماه در روزهای هفته گفت: بیشترین فراوانی پروازهای داخلی و خارجی در روزهای سه شنبه بوده است.
تاخیر در ۳۹ درصد پروازها
وی در خصوص میزان درصد تاخیر پروازها در آذر ماه افزود: از ۲۱۴۱ پرواز خروجی در آذر ماه، ۸۳۷ پرواز (۳۹ درصد کل پروازهای خروجی) با تاخیر ۳۰ دقیقه و یا بیشتر انجام شده است. یعنی به طور متوسط هر پرواز تاخیردار با حدود ۸۱ دقیقه تاخیر انجام گرفته است.
مدیر روابط عمومی فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد در مورد علت تاخیر در پروازها تصریح کرد: تاخیر ورود پروازها ۷۰ درصد علت تاخیر در پروازها را شامل میشود، همچنین ۱۵ درصد به دلیل عملکرد شرکت هواپیمایی، ۹ درصد به دلیل نقص فنی و ۶ درصد باقیمانده به دلیل شرایط جوی مبدا، تعویض هواپیما، مشکل کرو، چک فنی، سوخت و… بوده است. در نمودارهای ذیل میزان درصد تاخیرهای هر شرکت هواپیمایی نسبت به کل پروازهای خروجی همان شرکت نشان داده شده است.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰