نخست وزیر سودان استعفا کرد/ آمریکا: کنار مردم هستیم

وی در این اظهارات که پس از تظاهرات میلیونی یکشنبه ایراد شد، گفت: “تضاد بین شرکای حاکم در سودان در عملکرد و اثربخشی دولت و در همه سطوح منعکس شده است. ما چندین طرح ارائه کردیم، اما گوش شنوایی پیدا نشد. اختلاف و تفرقه بین بخش نظامی و غیر نظامی روز به روز بیشتر شد و خطرناک‌ترین چیز

کد خبر : 150797
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۵:۵۴
نخست وزیر سودان استعفا کرد/ آمریکا: کنار مردم هستیم



وی در این اظهارات که پس از تظاهرات میلیونی یکشنبه ایراد شد، گفت: “تضاد بین شرکای حاکم در سودان در عملکرد و اثربخشی دولت و در همه سطوح منعکس شده است. ما چندین طرح ارائه کردیم، اما گوش شنوایی پیدا نشد. اختلاف و تفرقه بین بخش نظامی و غیر نظامی روز به روز بیشتر شد و خطرناک‌ترین چیز این است که پیامدهای این تفرقه‌ها به جامعه و مولفه‌های مختلف آن رسید و به شکل سخنان نفرت‌انگیز، خیانت و عدم پذیرش طرف دیگر ظاهر شد و افق گفت‌وگو بین همه مسدود و در نهایت باعث شد روند گذار شکننده و پر از موانع و چالش باشد.”

حمدوک با اشاره به اینکه بحران در سودان یک “بحران سیاسی” است، خاطرنشان کرد: بحران بزرگ امروز در درجه اول یک بحران سیاسی است، اما به تدریج در حال تغییر ماهیت و چرخش است و همه جنبه‌های زندگی اقتصادی و اجتماعی را در بر می گیرد و در مسیر تبدیل شدن به یک بحران فراگیر است.

نخست وزیر سودان عنوان داشت: تنها راه حل بحران کشور گفتگو برای توافق بر سر منشور ملی است.

وی افزود که حتی پس از کودتای ۲۵ اکتبر، در تلاش برای بازگرداندن مسیر دموکراسی و پایان کشتار معترضان، آزادی زندانیان، حفظ دستاوردهای دو سال گذشته و پایبندی به تعهدات نظامی، توافقی را با بخش نظامی امضا کرد.

حمدوک با اذعان به شکست در برخی از پرونده‌ها گفت: من تلاش کردم تا سودان را از خطر سقوط به سمت فاجعه در امان نگه دارم. ما تلاش کرده‌ایم آزادی‌ها را گسترش دهیم و نام کشورمان را از فهرست کشورهای حامی تروریسم حذف کنیم. ما تلاش کردیم کشور را از انزوای بین‌المللی خارج کنیم و دوباره  آن را به جامعه بین‌المللی بازگردانیم.

وی تصریح کرد: دولت انتقالی با چالش‌های عمده‌ای مواجه بود که مهمترین آنها عبارت از رکود اقتصادی، انزوای بین‌المللی، فساد و بدهی‌های بیش از ۶۰ میلیارد دلاری، نابسامانی خدمات اجتماعی، آموزشی و بهداشتی و مشکلات در بافت اجتماعی است که در جنگ در دارفور، کردفان جنوبی، نیل آبی و سایر مشکلات ظاهر شد.

واکنش آمریکا

از سوی دیگر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد که رهبران سودان باید اختلافات را کنار گذاشته و به اجماع دست یابند و از تداوم حکومت غیرنظامی اطمینان حاصل کنند.

وزیر خارجه آمریکا گفت که باید نخست وزیری جدید تعیین شود و دولت بعدی سودان مطابق با اعلامیه قانون اساسی باشد.

وی افزود: ما در نبرد مردم سودان برای تحقق دموکراسی کنار مردم هستیم و خشونت علیه تظاهرکنندگان باید متوقف شود و رهبران سودان باید با یکدیگر توافق و بر اختلافات غلبه و تداوم حکومت غیرنظامی را تضمین کنند.

310 310



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.