پاپ فرانسیس گفت خشونت خانگی علیه زنان «تقریبا شیطانی» است

او این اظهار نظر را که یکی از قوی‌ترین زبان‌هایی است که برای محکوم کردن چنین خشونت‌هایی به کار برده است، در برنامه‌ای که یکشنبه شب از شبکه TG5 ایتالیا پخش شد و در آن با سه زن و یک مرد، که همگی دارای پیشینه‌های دشوار بودند، گفت‌وگو کرد، بیان کرد. فرانسیس در پاسخ به

کد خبر : 144804
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
پاپ فرانسیس گفت خشونت خانگی علیه زنان «تقریبا شیطانی» است


او این اظهار نظر را که یکی از قوی‌ترین زبان‌هایی است که برای محکوم کردن چنین خشونت‌هایی به کار برده است، در برنامه‌ای که یکشنبه شب از شبکه TG5 ایتالیا پخش شد و در آن با سه زن و یک مرد، که همگی دارای پیشینه‌های دشوار بودند، گفت‌وگو کرد، بیان کرد.

فرانسیس در پاسخ به سوال زنی به نام جیوانا، قربانی خشونت خانگی، گفت: «تعداد زنانی که در خانه‌هایشان مورد ضرب و شتم و آزار قرار می‌گیرند، حتی توسط شوهرانشان، بسیار بسیار زیاد است».

او گفت: «مشکل این است که برای من، این تقریباً شیطانی است، زیرا سوء استفاده از شخصی است که نمی تواند از خود دفاع کند، که فقط می تواند (تلاش کند) جلوی ضربات را بگیرد. «این تحقیرکننده است. بسیار تحقیرکننده.»

جیوانا گفت که پس از فرار آنها از یک خانه خشونت آمیز، چهار فرزند داشت که باید از آنها مراقبت کند.

از زمان شروع همه‌گیری کووید-19 تقریباً دو سال پیش، فرانسیس چندین بار علیه خشونت خانگی صحبت کرده است، خشونتی که از زمانی که قرنطینه‌ها باعث شد بسیاری از زنان در دام خشونت‌آمیزان خود به دام افتاده‌اند، در بسیاری از کشورها افزایش یافته است.

آمارهای پلیس منتشر شده در ماه گذشته نشان می دهد که هر روز حدود 90 مورد خشونت علیه زنان در ایتالیا رخ می دهد و 62 درصد موارد خشونت خانگی بوده است.

فرانسیس گفت زنانی که مورد ضرب و شتم و آزار قرار می‌گرفتند، حیثیت خود را از دست نداده‌اند. او به جیوانا گفت: “من در تو عزت می بینم، زیرا اگر عزت نداشتی، اینجا نبودی.”

به نمونه‌های دیگر بدبختی بشری پرداخت، او به صحبت‌های یک زن بی‌خانمان از زندگی در خیابان و مردی که تلاش می‌کرد بعد از ۲۵ سال زندان دوباره روی پای خود بایستد گوش داد.

فرانسیس خدماتی را در منطقه اطراف واتیکان راه اندازی کرده است تا به بی خانمان های رم مراقبت های بهداشتی، حمام کردن و کوتاه کردن مو ارائه دهد.

در سال 2020، زمانی که یک کاخ در نزدیکی میدان سنت پیتر که زمانی صومعه بود، خالی شد، دستور داد آن را به یک پناهگاه بی خانمان تبدیل کنند، و پیشنهادات مبنی بر تبدیل آن به هتلی مجلل را رد کرد.

(گزارش توسط فیلیپ پوللا، ویرایش توسط ویلیام مکلین)



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.