آغاز چهل و هشتمین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها و مراکز علم دنیا از فردا

موزه ملی علوم و فناوری ایران از روز ۱۶ الی ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۰، به صورت مجازی میزبان چهل و هشتمین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها و مراکز علم دنیا (سیموست ۲۰۲۱ تهران) با عنوان «نقش موزه‌ها و مراکز علم در حفاظت از محیط زیست» است. به گزارش ایسنا، در راستای فعالیت‌های بین‌المللی و مذاکرات صورت گرفته در

کد خبر : 125780
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۷:۱۴
آغاز چهل و هشتمین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها و مراکز علم دنیا از فردا



موزه ملی علوم و فناوری ایران از روز ۱۶ الی ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۰، به صورت مجازی میزبان چهل و هشتمین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها و مراکز علم دنیا (سیموست ۲۰۲۱ تهران) با عنوان «نقش موزه‌ها و مراکز علم در حفاظت از محیط زیست» است.

به گزارش ایسنا، در راستای فعالیت‌های بین‌المللی و مذاکرات صورت گرفته در چهل و هفتمین کنفرانس موزه‌ها و مراکز علم دنیا (سیموست ۲۰۱۹ توکیو)،  این موزه از سوی اعضای شورای سیموست به عنوان میزبان چهل و هشتمین کنفرانس سالانه انتخاب شد و سیموست ۲۰۲۱ تهران با عنوان «نقش موزه‌ها و مراکز علم در حفاظت از محیط زیست» به علت شیوع پاندمی کرونا در سطح جهان با وقفه یک ساله و به صورت مجازی از روز یکشنبه ۱۶ آبان به صورت رسمی افتتاح خواهد شد. 

بر اساس این گزارش، در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی ۴ روز سیموست ۲۰۲۱ تهران که ساعت ۱۲ ظهر روز یکشنبه ۱۶ آبان ماه برگزار می‌شود، سیف‌الله جلیلی، دبیر علمی کنفرانس سیموست ۲۰۲۱ تهران و رئیس موزه ملی علوم و فناوری ایران، آلبرتو گارلاندینی، رئیس شورای بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم)، ایچ چرکی دِمالی، رئیس کمیته بین‌المللی موزه‌های علوم و فناوری جهان (سیموست) ، بائو کی دونگ، رئیس موزه‌های آسیا و اقیانوسیه (ASPAC) و سید احمد محیط طباطبایی، رئیس ایکوم ایران سخنرانی می‌کنند.

هوگ دو ورین، رئیس سابق ایکوم جهانی، با موضوع «موزه علم به عنوان ابزاری برای توانمندسازی جامعه»، فرانسوا میرز، رئیس کرسی یونسکو در بخش مطالعه تنوع موزه‌ها و تکامل آن با موضوع «موزه‌ها، تغییر جهانی و توسعه پایدار»، جَرَن کارادنیز، استادیار دانشگاه آنکارا و عضو ایکوم ترکیه با موضوع «موزه‌ها و آموزش محیط‌زیست: بینش موزه‌های ترکیه» و ساموئل فرانکو آرکه، مدیر اجرایی مرکز فرهنگی حفاظت از کاساکُجوم گواتمالا با موضوع «فرهنگ می‌تواند شفا دهد» به عنوان سخنرانان کلیدی این کنفرانس خواهند بود.

محورهای اصلی چهل و هشتمین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها و مراکز علم دنیا (سیموست ۲۰۲۱ تهران) عبارتند از: «موزه‌ها و بهبود درک عمومی از موضوعات محیط زیستی»، «موزه‌ها و آموزش محیط زیستی»، «موزه‌ها و شهروندی محیط زیستی
موزه‌ها و محیط زیست پایدار»، «موزه‌ها و نمایشگاه‌ها و رویدادهای محیط زیستی»، «موزه‌ها، محیط زیست و بحران های نوپدید با تاکید بر کووید -۱۹» و در ۶ پنل اختصاصی در مجموع ۳۴ مقاله تأیید شده از کشورهای مختلف (ایران، ایتالیا، پاکستان، دانمارک، برزیل، هند، ترکیه، آمریکا، آلمان) بر اساس محورهای همایش ارائه می‌شوند. 

در روز دوم این کنفرانس،  نیر طهوری، استادیار گروه هنر، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع «اصفهان: موزه طبیعت و هنر» و منیر خلقی، عضو پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری جمهوری اسلامی ایران با موضوع «مروری بر حفاظت حقوقی میراث طبیعی ایران» به عنوان دو سخنران ویژه خواهند بود.

سه کارگاه‌ مجازی با عناوین «جایگاه موزه‌های علوم و فناوری در تعریف جدید موزه‌ها»، «موزه‌های علوم و توسعه پایدار؛ از تعهد تا عمل برای آینده پایدار» و «ارتباطات علم» و همچنین، نمایشگاه مجازی «نشانه‌هایی از دویست هزار سال همبودی انسان و جانوران در ایران زمین» که بازنمود اشتراکات فرهنگی تاریخ و طبیعت است؛ به کوشش موزه ملی علوم و فناوری ایران، کمیته ملی موزه‌های ایران، موزه ملی ایران و کمیسیون فرهنگی یونسکو ایران به معرفی آثار و شواهد دویست هزارسال ردپای همزیستی انسان و جانوران می‌پردازد، از جمله برنامه‌های جانبی کنفرانس بین‌المللی سیموست ۲۰۲۱ تهران است.

در بخش دیگر این کنفرانس، علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت سیموست ۲۰۲۱ تهران، نمایشگاه مجازی هنر دیجیتال سلوا اوزلی با عنوان «هنر دیجیتال از بهبود پایدار و برگشت‌پذیر کووید ۱۹» و فیلم رابرت آر جینز، پژوهشگرِ موزه و سردبیر بازنشسته مجله مدیریت و سرپرستی موزه از کشور کانادا در زمینه «نقش و مسئولیت موزه‌ها در مورد بحران آب و هوا» را مشاهده کنند.

چهل و هشتمین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها و مراکز علم دنیا (سیموست ۲۰۲۱ تهران) به صورت زبان انگلیسی ارئه می‌شود. حضور و شرکت در کنفرانس و کارگاه‌های جانبی آن رایگان و برای همه عموم آزاد است و به شرکت‌کنندگانی که تا تاریخ ۱۴ آبان‌ماه در سایت سیموست ثبت‌نام کرده‌اند، گواهینامه بین‌المللی صادر می‌شود.

به نقل از روابط عمومی موزه ملی علوم و فناوری، علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه زمانبندی کنفرانس، کارگاه‌های جانبی، پنل‌ها و نمایشگاه‌های مجازی به سایت رسمی سیموست ۲۰۲۱ تهران به آدرس http://fa.cimuset.inmost.ir/ و جهت ثبت نام در کارگاه‌ها و حضور در کنفرانس به صورت رایگان به لینک ثبت نام – سیموست (inmost.ir) مراجعه کنند. 

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.