اثربخشی ۸۹ درصدی قرص ضد ویروسی فایزر

شرکت فایزر اعلام کرد: تحقیقات در مورد قرص ضد ویروسی کووید-۱۹ پس از آنکه مشخص شد تا ۸۹ درصد احتمال بستری شدن در بیمارستان یا مرگ را در بزرگسالانی که در معرض ابتلا به نوع شدید بیماری هستند کاهش می دهد، متوقف شد. به گزارش هوشمند نیوز، به نظر می رسد این نتایج از آنچه

کد خبر : 125489
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲
اثربخشی ۸۹ درصدی قرص ضد ویروسی فایزر



شرکت فایزر اعلام کرد: تحقیقات در مورد قرص ضد ویروسی کووید-۱۹ پس از آنکه مشخص شد تا ۸۹ درصد احتمال بستری شدن در بیمارستان یا مرگ را در بزرگسالانی که در معرض ابتلا به نوع شدید بیماری هستند کاهش می دهد، متوقف شد.

به گزارش هوشمند نیوز، به نظر می رسد این نتایج از آنچه در مورد قرص ضد ویروسی شرکت مرک موسوم به مولنوپیراویر مشاهده شد، پیشی بگیرد. نتایج مطالعات انجام شده در مورد داروی مولنوپیراویر ساخت شرکت دارویی مرک حاکی از آن است که این دارو احتمال مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای بیماران کووید-۱۹ که در معرض نوع شدید بیماری هستند به نصف کاهش می دهد.

داده های آزمایشی کامل هیچ یک از شرکت ها هنوز در دسترس قرار نگرفته است.

فایزر اعلام کرده است که قصد دارد نتایج آزمایش اولیه قرص ضد ویروسی خود را که در ترکیب با یک داروی ضد ویروس دیگر به نام ریتوناویر تجویز می شود، به سازمان غذا و داروی ایالات متحده ارائه کند.

این داروی ترکیبی، که با نام تجاری Paxlovid عرضه خواهد شد، شامل سه قرص است که دو بار در روز تجویز می شود.

در تجزیه و تحلیل شرکت داروسازی فایزر روی ۱۲۱۹ بیمار مواردی همچون بستری شدن در بیمارستان یا احتمال مرگ در میان مبتلایان به نوع خفیف تا متوسط کووید-۱۹ که حداقل یک فاکتور خطرزا همچون چاقی یا سن بالا در آنان وجود داشت، مورد بررسی قرار گرفت.

این بررسی نشان داد که ۰.۸ درصد از افرادی که داروی فایزر را در مدت سه روز پس از شروع علائم دریافت کردند در بیمارستان بستری شدند و هیچ یک تا ۲۸ روز پس از روند درمان فوت نکردند. احتمال ابتلا در افرادی که از دارونما مصرف کرده بودند هفت درصد بوده است.

داروهای ضد ویروسی باید در اسرع وقت و پیش از شدت گرفتن عفونت مصرف شود تا بیشترین تاثیر را داشته باشد. شرکت مرک داروی خود را ظرف پنج روز پس از شروع علائم آزمایش کرد.

“آلبرت بورلا”، مدیر عامل شرکت فایزر گفت: این داده‌ها نشان می‌دهد که این داروی ضد ویروسی خوراکی در صورت آنکه مورد تایید قرار گیرد قابلیت نجات جان بیماران، کاهش شدت عفونت‌ و حذف حداکثر ۹ مورد از هر ۱۰ بستری در بیمارستان را دارد.

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از خبرگزاری رویترز، کارشناسان بیماری‌های عفونی تاکید می‌کنند که پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ از طریق استفاده گسترده از واکسن‌ بهترین راه برای کنترل همه‌گیری است، اما تنها ۵۸ درصد از آمریکایی‌ها به طور کامل واکسینه شده‌اند و دسترسی به واکسن در بسیاری از نقاط جهان محدود است.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.