25 غذای افطاری برای مهمان بدون برنج (حتما امتحان کنید)

غذای افطاری برای مهمان بدون برنج می‌تواند سبک، متنوع و در عین حال مقوی باشد تا پس از یک روز روزه‌داری، انرژی بدن را تأمین کند. در انتخاب غذاهای افطاری بهتر است از خوراک‌هایی استفاده کنید که هضم آسانی دارند و در عین حال خوشمزه و مجلسی هستند. انواع کوکو، خوراک‌ها، سوپ‌ها و آش‌های سبک،

کد خبر : 566474
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
25 غذای افطاری برای مهمان بدون برنج (حتما امتحان کنید)


غذای افطاری برای مهمان بدون برنج می‌تواند سبک، متنوع و در عین حال مقوی باشد تا پس از یک روز روزه‌داری، انرژی بدن را تأمین کند. در انتخاب غذاهای افطاری بهتر است از خوراک‌هایی استفاده کنید که هضم آسانی دارند و در عین حال خوشمزه و مجلسی هستند. انواع کوکو، خوراک‌ها، سوپ‌ها و آش‌های سبک، به همراه نان‌های سنتی یا نان‌های مخصوص، می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای پذیرایی از مهمانان باشند. همچنین ترکیب غذاهای گرم و سرد، به همراه نوشیدنی‌های مقوی مانند شربت زعفران یا خاکشیر، سفره‌ای جذاب و خوش‌رنگ برای مهمانان فراهم می‌کند.

25 غذای افطاری برای مهمان بدون برنج

حالا که ماه رمضان فرا رسیده است و تمایل دارید مهمانی های افطاری برگزار کنید، پس سفره های رنگارنگ با غذاهای متنوع تهیه کنید، به خصوص اگر بخواهید برنج را از منوی مهمانی تان حذف کنید. در این مقاله به معرفی غذاهای خوشمزه و مقوی برای افطاری بدون برنج می‌پردازیم.

سوپ مرغ و سبزیجات

سوپ مرغ مخصوص سرماخوردگی

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد (نگینی خرد شده)
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد (نگینی خرد شده)
  • کرفس: ۱ ساقه (خرد شده)
  • پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
  • رشته سوپ: ۱/۲ لیوان
  • زردچوبه، نمک، فلفل: به میزان لازم
  • آب‌لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: برای تزئین

طرز تهیه:
سینه مرغ را با پیاز، زردچوبه و کمی آب بپزید. سپس آن را ریش‌ریش کنید.
هویج، سیب‌زمینی و کرفس را با مقداری روغن تفت دهید.
سبزیجات را به آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بپزند.
رشته سوپ را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید بجوشد.
نمک، فلفل و آب‌لیمو را اضافه کنید و در آخر با جعفری تزئین کنید.

افطاری چی بپزم برای مهمان؟ پیشنهادهای ویژه برای یک سفره افطار بی‌نظیر

سوپ عدس

مواد لازم:

  • عدس قرمز: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد (نگینی خرد شده)
  • گوجه‌فرنگی: ۲ عدد (رنده شده)
  • هویج: ۱ عدد (رنده شده)
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد (خرد شده)
  • زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم
  • آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
هویج، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
عدس شسته شده را اضافه کرده و ۴ لیوان آب بریزید.
ادویه‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بپزد.
با میکسر سوپ را پوره کنید و آب‌لیمو را اضافه کنید.

سوپ جو پرک

مواد لازم:

  • جو پرک: ۱ پیمانه
  • مرغ پخته و ریش‌ریش شده: ۱۵۰ گرم
  • هویج: ۱ عدد (رنده شده)
  • قارچ: ۵ عدد (خرد شده)
  • شیر: ۱ لیوان
  • آب مرغ: ۴ لیوان
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:
جو پرک را در آب مرغ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
هویج، قارچ و مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بپزد.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
شیر و خامه را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا غلیظ شود.

سوپ سبزیجات رژیمی

طرز تهیه سوپ سبزیجات مخصوص بهترین نوشیدنی برای گلودردطرز تهیه سوپ سبزیجات مخصوص بهترین نوشیدنی برای گلودرد

مواد لازم:

  • هویج: ۲ عدد (خرد شده)
  • کدو سبز: ۱ عدد (خرد شده)
  • گل‌کلم: ۱ پیمانه (خرد شده)
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (خرد شده)
  • گوجه‌فرنگی: ۲ عدد (رنده شده)
  • پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
  • سیر: ۲ حبه (رنده شده)
  • آب سبزیجات یا آب مرغ: ۴ لیوان
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز و سیر را در کمی روغن زیتون تفت دهید.
گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
بقیه سبزیجات را اضافه کرده و آب سبزیجات را بریزید.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد.

سوپ خامه‌ای قارچ

مواد لازم:

  • قارچ: ۲۰۰ گرم (خرد شده)
  • شیر: ۲ لیوان
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سفید و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه:
کره را در قابلمه آب کنید و قارچ‌ها را تفت دهید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خامی آن گرفته شود. شیر را کم‌کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. خامه، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید.

آش رشته

مواد لازم:

  • رشته آش (۲۰۰ گرم)
  • نخود و لوبیاچیتی (هر کدام ۱/۲ پیمانه)
  • عدس (۱ پیمانه)
  • سبزی آش (۵۰۰ گرم)
  • پیاز داغ
  • نعناع داغ
  • کشک
  • نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس کرده و بپزید. سبزی آش و عدس را اضافه کنید. پس از نیم‌پز شدن، رشته را اضافه کرده و اجازه دهید جا بیفتد. در آخر با کشک و نعناع داغ سرو کنید.

آش شله‌قلمکار

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی (۳۰۰ گرم)
  • نخود، لوبیاچیتی و عدس (هر کدام ۱/۲ پیمانه)
  • برنج نیمه‌دانه (۱ پیمانه)
  • سبزی آش (۵۰۰ گرم)
  • زردچوبه
  • نمک
  • فلفل و پیاز داغ

طرز تهیه:

گوشت را با حبوبات و پیاز داغ بپزید. پس از نیم‌پز شدن، برنج را اضافه کنید. بعد از له شدن مواد، سبزی را افزوده و بگذارید کاملاً جا بیفتد.

آش جو

آش جوآش جو

مواد لازم:

  • جو پوست‌کنده (۱ پیمانه)
  • عدس (۱/۲ پیمانه)
  • سبزی آش (۴۰۰ گرم)
  • هویج (۲ عدد رنده‌شده)
  • پیاز داغ
  • آب مرغ (۴ پیمانه)
  • نمک و فلفل

طرز تهیه:

جو را از شب قبل خیس کنید و بپزید. عدس و هویج را اضافه کنید. سپس سبزی آش را بیفزایید و بگذارید تا آش غلیظ شود.

آش ماست

مواد لازم:

  • ماست (۲ پیمانه)
  • نخود پخته (۱/۲ پیمانه)
  • سبزی آش (۳۰۰ گرم)
  • برنج نیم‌دانه (۱/۲ پیمانه)
  • پیاز داغ
  • زعفران دم‌کرده
  • نمک و فلفل

طرز تهیه:

برنج و نخود را بپزید. سبزی را اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد. در آخر ماست را اضافه کرده و آش را با زعفران و پیاز داغ تزئین کنید.

آش ترخینه

مواد لازم:

  • ترخینه خشک (۲ عدد)
  • عدس (۱/۲ پیمانه)
  • نخود پخته (۱/۲ پیمانه)
  • سبزی آش (۴۰۰ گرم)
  • پیاز داغ
  • نعناع داغ
  • نمک و فلفل

طرز تهیه:

ترخینه را در آب گرم خیس کنید. سپس همراه با حبوبات بپزید. بعد از جا افتادن، سبزی و ادویه‌ها را اضافه کرده و اجازه دهید طعم‌ها ترکیب شوند.

کوکو سبزی

مواد لازم:

  • سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید، گشنیز): ۳ پیمانه (خرد شده)
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • گردو: ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه:
سبزی خرد شده را با تخم‌مرغ، گردو، زرشک، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. مواد را در ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا یک طرف طلایی شود، سپس برگردانید و طرف دیگر را بپزید.

کوکو سیب‌زمینی

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی: ۳ عدد (آب‌پز و رنده شده)
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • آرد سوخاری یا آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌های آب‌پز شده را با تخم‌مرغ، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. مواد را به شکل دلخواه درآورده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

کوکو بادمجان

مواد لازم:

  • بادمجان: ۳ عدد (کبابی و له شده)
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • سیر: ۲ حبه (رنده شده)
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه:
۱. بادمجان‌های کبابی را با تخم‌مرغ، سیر، آرد و ادویه‌ها مخلوط کنید.
۲. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و مواد را داخل آن بریزید.
۳. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز بپزید.

کوکو کدو سبز

طرز تهیه کوکوی کدو سبز، یک غذای خوشمزه و پرخاصیتطرز تهیه کوکوی کدو سبز، یک غذای خوشمزه و پرخاصیت

مواد لازم:

  • کدو سبز: ۲ عدد (رنده شده)
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد (رنده شده)
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه:
کدو سبز رنده شده را با تخم‌مرغ، پیاز، آرد و ادویه‌ها مخلوط کنید.
روغن را در ماهیتابه گرم کنید و از مواد کوکو برداشته و در روغن سرخ کنید.
دو طرف کوکو را تا زمانی که طلایی شود، سرخ کنید.

کوکو لوبیا سبز

مواد لازم:

  • لوبیا سبز: ۱ پیمانه (خرد شده و پخته شده)
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد (رنده شده)
  • پیاز: ۱ عدد (رنده شده)
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه:
لوبیا سبز پخته شده را با تخم‌مرغ، سیب‌زمینی، پیاز، آرد و ادویه‌ها مخلوط کنید.
روغن را در ماهیتابه داغ کنید و از مواد کوکو داخل آن بریزید.
دو طرف کوکو را سرخ کنید تا طلایی شود.

ماکارونی با گوشت چرخ‌کرده (مدل ایرانی)

مواد لازم:

  • ماکارونی: ۳۰۰ گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (خرد شده)
  • زردچوبه، نمک، فلفل، پودر آویشن: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد (برای ته‌دیگ)

طرز تهیه:
پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت دهید.
فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید، سپس رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را افزوده و تفت دهید تا مواد خوش‌رنگ شوند.
ماکارونی را در آب جوش با نمک و روغن بجوشانید، سپس آبکش کنید.
کف قابلمه را سیب‌زمینی ورقه‌ای بچینید، لایه‌ای از ماکارونی و مواد گوشتی بگذارید و تکرار کنید.
30  دقیقه دم بگذارید و سپس سرو کنید.

ماکارونی آلفردو با مرغ و قارچ

مواد لازم:

  • ماکارونی (فِتّوچینی یا پنه): ۳۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۲۰۰ گرم (خرد شده)
  • قارچ: ۲۰۰ گرم (خرد شده)
  • سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
  • خامه: ۱ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه:
ماکارونی را در آب جوش بپزید و آبکش کنید.
کره را در تابه ذوب کرده، مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
قارچ و سیر را اضافه کرده و تفت دهید.
خامه، شیر، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و بگذارید کمی غلیظ شود.
ماکارونی پخته‌شده را به سس اضافه کنید، هم بزنید و با پنیر پارمزان سرو کنید.

اسپاگتی بلونز (Bolognese)

مواد لازم:

  • اسپاگتی: ۳۰۰ گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد (پوره شده)
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
  • هویج: ۱ عدد (رنده شده)
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید، سیر را اضافه کنید و تفت دهید.
گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند.
هویج، پوره گوجه‌فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه بگذارید بپزد.
اسپاگتی را بجوشانید و آبکش کنید.
اسپاگتی را با سس بلونز مخلوط کرده و با پنیر پارمزان سرو کنید.

ماکارونی با سس پستو

جایگزین غذایی برای ماکارونیجایگزین غذایی برای ماکارونی

مواد لازم:

  • پاستا (پنه یا اسپاگتی): ۳۰۰ گرم
  • برگ ریحان تازه: ۱ پیمانه
  • گردو یا بادام هندی: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ حبه
  • پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:
ماکارونی را در آب جوش بپزید و آبکش کنید.
در مخلوط‌کن، ریحان، گردو، سیر، پنیر پارمزان، روغن زیتون و نمک را ترکیب کنید تا سس پستو آماده شود.
پاستا را با سس پستو مخلوط کرده و سرو کنید.

ماکارونی سبزیجات (گیاهی و رژیمی)

مواد لازم:

  • ماکارونی: ۳۰۰ گرم
  • هویج: ۱ عدد (رنده شده)
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (نگینی خرد شده)
  • قارچ: ۲۰۰ گرم (خرد شده)
  • کدو سبز: ۱ عدد (خرد شده)
  • پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
  • سیر: ۲ حبه (رنده شده)
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن: به میزان لازم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید.
هویج، کدو، قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و تفت دهید.
رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را اضافه کنید و بگذارید مواد بپزند.
ماکارونی را بجوشانید و آبکش کنید، سپس با سس سبزیجات ترکیب کرده و سرو کنید.

مرغ شکم‌پر سنتی با گردو و زرشک

مواد لازم:

  • مرغ کامل: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد (نگینی خرد شده)
  • گردو: ۱/۲ پیمانه (خرد شده)
  • زرشک: ۱/۲ پیمانه
  • آلو خشک: ۵ عدد (خرد شده)
  • سبزی معطر (ترخون، جعفری، گشنیز): ۱ پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
  • روغن یا کره: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز را در کره تفت دهید، زرشک، گردو، آلو و سبزی‌های معطر را اضافه کنید.

رب گوجه، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید.

شکم مرغ را با مواد پر کرده و با نخ یا خلال دندان ببندید.

روی مرغ زعفران بمالید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲ ساعت بپزید.

مرغ شکم‌پر شمالی (با رب انار و گردو)

مواد لازم:

  • مرغ کامل: ۱ عدد
  • رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو: ۱/۲ پیمانه (خرد شده)
  • پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
  • سیر: ۲ حبه (رنده شده)
  • سبزی معطر (جعفری، چوچاق، خالواش): ۱ پیمانه
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
  • کره یا روغن: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز را با روغن تفت دهید، گردو، سبزی و سیر را اضافه کنید.

رب انار، نمک و ادویه‌ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.

شکم مرغ را با مواد پر کنید و ببندید.

روی مرغ کره بمالید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲ ساعت بپزید.

مرغ شکم‌پر عربی (با برنج و کشمش)

مواد لازم:

  • مرغ کامل: ۱ عدد
  • برنج: ۱ پیمانه (پخته شده)
  • کشمش: ۱/۲ پیمانه
  • بادام یا پسته: ۱/۲ پیمانه (خرد شده)
  • هویج: ۱ عدد (خرد شده)
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج پخته را با کشمش، بادام، هویج و ادویه‌ها مخلوط کنید.

شکم مرغ را با این مواد پر کرده و ببندید.

کره را روی مرغ بمالید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲ ساعت بپزید.

مرغ شکم‌پر مدیترانه‌ای (با زیتون و پنیر فتا)

مواد لازم:

  • مرغ کامل: ۱ عدد
  • زیتون سبز: ۱/۲ پیمانه (خرد شده)
  • پنیر فتا: ۱/۲ پیمانه (خرد شده)
  • گوجه خشک: ۱/۲ پیمانه (خرد شده)
  • سیر: ۲ حبه (رنده شده)
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه:

زیتون، پنیر فتا، گوجه خشک، سیر و ادویه‌ها را مخلوط کنید.

شکم مرغ را با مواد پر کرده و ببندید.

روغن زیتون را روی مرغ بمالید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲ ساعت بپزید.

مرغ شکم‌پر هندی (با کاری و ماست)

مواد لازم:

  • مرغ کامل: ۱ عدد
  • ماست: ۱/۲ پیمانه
  • کاری، زردچوبه، پودر زیره، نمک، فلفل: به میزان لازم
  • پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
  • سیر: ۲ حبه (رنده شده)
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (خرد شده)

طرز تهیه:

پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و ادویه‌ها را مخلوط کنید.

شکم مرغ را پر کنید و ببندید.

ماست را روی مرغ بمالید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲ ساعت بپزید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.