به گزارش هوشمند نیوز، بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پرستاری در بخشی از متن این بیانیه آمده است:« به گواه پنج دوره گذشته، انتخابات دوره ششم یکی از رقابتیترین انتخابات ادوار گذشته نظام پرستاری بود و در نهایت یکی از ائتلافهای انتخاباتی با عنوان “آرمان پرستاری کشور” که با شعار تغییر و رفع انحصار پا به عرصه گذاشته و از ابتدا با ارائه اصول، رویکردها، اهداف و برنامه های مشخص به رقابت پرداخت، توانست مورد اقبال جامعه پرستاری قرار گیرد.
منتخبین دوره ششم امروز خود را متعهد به حمایت از یکایک جامعه پرستاری و فعالین حرفه از هر گروه و نگاه میداند و رجاء واثق دارد با همراهی همه کسانی که در کارنامهشان سلامت، دوری از سهم خواهی و خدمت صادقانه وجود دارد، خواهد توانست با ایجاد شبکهای فعال، متعامل و علمی به اهداف اعلامی جامه عمل بپوشاند.
رویکرد دور ششم سازمان نظام پرستاری همانگونه که در شعارهای دوران انتخابات مکررا بیان شد، مبتنی بر حرفهایگرائی و خودداری از سیاست منفعت طلبانه در جهت تحقق مطالبات بر زمین مانده جامعه پرستاری است و در این راه اصولی نظیر حفظ استقلال سازمانی و حرفهای را در تعامل با سایر سازمانها و نهادهای سلامت پایه کشور دنبال خواهد نمود.
متاسفانه در ماههای اخیر معدودی از چهرههای انحصار طلب جامعه پرستاری که سازمان را ملکطِلق خود میدانستند، کوشیدند با اتهام پراکنی در فضای رسانههای خود و طراحیهای محرمانه مانع امر تغییر شده و پس از مواجهه با موج شکننده اراده پرستاران نیز در اقدامی غیر اخلاقی با واگذاری سازمان با چند میلیارد بدهی و ابهامات چند لایه مالی و خط کشی بین هیات مدیرهها، مسیر تغییر را مسدود نمایند که در این خصوص گزارشات مستند آتی به سمع و نظر جامعه خدوم پرستاری خواهد رسید.
با همه این فشارها منتخبین دور ششم معتقدند با مشارکت یکایک اعضا معزز سازمان خواهند توانست شرایط بغرنج ارائه هر چه مطلوبتر خدمات پرستاری را رفع نمایند. مجموعه نظام مسائل پرستاران احصاء شده و اولویت ما جهت پیگیری شرح زیر میباشد:
-رفع معضل کمبود شدید نیروی تخصصی در بیمارستانها و بازگرداندن امنیت شغلی پایدار به ویژه در خصوص نیروهای شرکتی و قراردادی با اولویت جهادگران دوران کرونا و گذر از دوران اضافه کاریهای غیر داوطلبانه با دستمزد بسیار پایین .
– توجه نظاممند به مولفههای انگیزشی پرستاران و جایگاه اجتماعی و فرهنگی آنان.
– پرداختن به مشکلات مزمن شده معیشتی ناشی از مخدوش بودن عدالت در سلامت که با راهکارهایی از جمله اجرای ضابطهمند قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری و برقراری فوق العاده خاص قابل ترمیم میباشد .
– توجه ویژه به افزایش کیفیت امر آموزش و تلاش در جهت توسعه مراقبتهای پرستاری ایمن در سطوح پیشگیری، آموزش سلامت، تغییر سبک زندگی و مراقبتهای سالمندی و نیز باز تعریف استانداردهای حرفهای.
– اجرای قانون بازنشستگی پرستاران بر اساس رعایت ضوابط مشاغل سخت و تلاش جهت ابلاغ قانون معافیت مالیاتی .
– ایجاد سامانه ارتباط مستمر با نهادهای بینالمللی پرستاری به ویژه سازمانها و انجمنهای پرستاری در کشورهای مسلمان .»
در بخش دیگر این بیانیه با اشاره به اینکه بیمار جز رنج بیماری، رنج دیگری نداشته باشد، آمده است:« ما به جد معتقدیم جامعه پرستاری به عنوان ستون فقرات نظام سلامت، توان و تعهد لازم جهت تحقق این افق را دارد، در این مسیر ضروری است متولیان نظام سلامت به ویژه وزارت بهداشت و درمان، سازمان تامین اجتماعی، مجلس شورای اسلامی و نهادهایی نظیر سازمان برنامه و بودجه، شورای عالی بیمه سلامت و همه دستگاههایی که در خصوص جامعه پرستاری وظیفهای را بر عهده دارند، همدلانه به وظایفی که قانون در قبال حمایت از پرستاران بر عهده آنها گذارده ، عمل نمایند.»
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰