یک پایان خوش در سال ۲۰۲۴

صنعت گردشگری جهان تا پایان سال ۲۰۲۴ به طور کامل احیا می‌شود و سرانجام از زیر سایه تبعات منفی همه‌گیری کرونا خارج خواهد شد. به گزارش ایسنا، در ۹ ماه نخست سال ۲۰۲۴، حدود ۱.۱ میلیارد گردشگر به صورت بین‌المللی سفر کردند و صنعت گردشگری جهان به ۹۸ درصد از سطح پیش از همه‌گیری رسید

کد خبر : 529105
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
یک پایان خوش در سال ۲۰۲۴



صنعت گردشگری جهان تا پایان سال ۲۰۲۴ به طور کامل احیا می‌شود و سرانجام از زیر سایه تبعات منفی همه‌گیری کرونا خارج خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در ۹ ماه نخست سال ۲۰۲۴، حدود ۱.۱ میلیارد گردشگر به صورت بین‌المللی سفر کردند و صنعت گردشگری جهان به ۹۸ درصد از سطح پیش از همه‌گیری رسید و حالا بر اساس جدیدترین گزارش سازمان جهانی گردشگری، انتظار می‌رود این صنعت تا پایان سال از بزرگ‌ترین بحران تاریخ خود با وجود چالش‌های اقتصادی، ژئوپلیتیکی و اقلیمی به طور کامل خارج شود.

چهار سال پس از شیوع ویروس کرونا که گردشگری جهانی را به تعطیلی کشاند، گزارش‌ها از بهبود قابل توجه این صنعت حکایت دارد، به‌طوری‌که بیشتر مناطق از نظر تعداد گردشگران ورودی در بازه زمانی ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۴ از ارقام سال ۲۰۱۹ فراتر رفته‌اند. گزارش سازمان گردشگری ملل متحد همچنین نشان می‌دهد که درآمدهای گردشگری بین‌المللی رشد چشمگیری داشته‌ و بیشتر مقصدها افزایش دو رقمی نسبت به سال ۲۰۱۹ را ثبت کرده‌اند.

زوراب پولولیکاشویلی، دبیرکل سازمان گردشگری ملل متحد اظهار کرد: «رشد قوی در درآمدهای گردشگری خبر بسیار خوبی برای اقتصادهای جهان است. این واقعیت که هزینه‌های گردشگران سریع‌تر از تعداد ورودی‌ها رشد می‌کند، تأثیر مستقیمی بر میلیون‌ها شغل و کسب‌وکار کوچک دارد و به طور قابل‌توجهی به تراز پرداخت‌ها و درآمدهای مالیاتی بسیاری از کشورها کمک می‌کند.»

در مناطق مختلف چه خبر است؟

تعداد گردشگران بین‌المللی در ۹ ماه اول سال ۲۰۲۴ افزایش چشمگیری داشته است. این رشد ناشی از تقاضای قوی پس از همه‌گیری در اروپا، عملکرد مطلوب بازارهای مبدأ بزرگ و بهبود مستمر مقاصد در آسیا و اقیانوسیه بود. افزایش پروازها و تسهیل صدور ویزا نیز به این رشد کمک کردند.

خاورمیانه (+۲۹٪ نسبت به ۲۰۱۹) همچنان شاهد رشد بی‌سابقه‌ای در این دوره بوده، در حالی که اروپا (با+۱٪ رشد) و آفریقا (با +۶٪ رشد) نیز از سطح ۲۰۱۹ فراتر رفته‌اند.

قاره آمریکا نیز با ۹۷ درصد از تعداد گردشگران ورودی پیش از همه‌گیری خود را بازیابی کرده است (منفی ۳ درصد نسبت به ۲۰۱۹).

آسیا و اقیانوسیه به ۸۵ درصد از سطح ۲۰۱۹ رسیدند، در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۳ تنها ۶۶ درصد بود. این منطقه از زمان بازگشایی به سفرهای بین‌المللی در سال ۲۰۲۳، بهبودی تدریجی را تجربه کرده است.

فصل تابستان در نیمکره شمالی به‌طور کلی قوی بود و تعداد گردشگران ورودی در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۴ به ۹۹ درصد از ارقام پیش از همه‌گیری رسیده است …

کدام کشورها بهترین عملکرد را در درآمد داشتند؟

بر اساس داده‌های موجود، در ۳۵ کشور از ۴۳ کشور دارای درآمدهای بالای گردشگری بین‌المللی در ۸ تا ۹ ماه اول سال ۲۰۲۴ از سطح پیش از همه‌گیری فراتر رفتند و بسیاری از آن‌ها رشد دو رقمی نسبت به سال ۲۰۱۹ را ثبت کردند.

در میان بهترین عملکردها از نظر درآمد، صربستان (+۹۹٪)، پاکستان (+۶۴٪)، رومانی (+۶۱٪)، ژاپن (+۵۹٪)، پرتغال (+۵۱٪)، نیکاراگوئه و تانزانیا (هر دو +۵۰٪) قرار داشتند.

چند مانع مهم!

با وجود این نتایج قوی کلی، صنعت گردشگری همچنان با چالش‌هایی از جمله تورم در هزینه‌های سفر، قیمت‌های بالای حمل‌ونقل و اقامت، نوسانات قیمت نفت، درگیری‌های ژئوپلیتیکی، شرایط آب‌وهوایی شدید و کمبود نیروی کار روبه‌رو است.

انتظار می‌رود ورود گردشگران بین‌المللی تا پایان سال ۲۰۲۴ به سطح سال ۲۰۱۹ برسد و درآمدهای گردشگری بین‌المللی نیز به‌طور کامل احیا شود.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.