یک راهکار ساده برای خوشمزه‌تر کردن قهوه!

تینا مزدکی_تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اضافه کردن مقداری آب به دانه‌های قهوه قبل از آسیاب کردن می‌تواند راز یک فنجان قهوه با طعم بهتر باشد. این ترفند باعث کاهش میزان الکتریسیته ساکن تولید شده از آسیاب کردن دانه‌های قهوه می‌شود، با این حال این روش منجر به چسبیدگی قهوه و مسدود شدن آسیاب و

کد خبر : 449316
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰
یک راهکار ساده برای خوشمزه‌تر کردن قهوه!


تینا مزدکی_تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اضافه کردن مقداری آب به دانه‌های قهوه قبل از آسیاب کردن می‌تواند راز یک فنجان قهوه با طعم بهتر باشد. این ترفند باعث کاهش میزان الکتریسیته ساکن تولید شده از آسیاب کردن دانه‌های قهوه می‌شود، با این حال این روش منجر به چسبیدگی قهوه و مسدود شدن آسیاب و در نتیجه مشکلات زیادی می‌شود.

علاقه‌مندان به قهوه مدت‌هاست که دانه‌های خود را قبل از آسیاب کردن، مرطوب می‌کنند. اکنون دانشمندان ثابت کرده‌اند که چگونه باریستاهای جوان الکتریسیته ساکن را کاهش می‌دهند تا به طور مداوم یک فنجان اسپرسو قوی‌تر و بهتری تولید کنند. رطوبت، چه رطوبت باقی‌مانده در داخل قهوه برشته‌شده یا رطوبت خارجی اضافه شده در هنگام آسیاب کردن، همان میزان باری است که در هنگام آسیاب کردن ایجاد می‌شود.

دانشمندان با همکاری یک آتشفشان‌شناس، بررسی کردند که کدام نوع قهوه تمایل دارد پس از آسیاب به هم بچسبد و چرا، و این موضوع چگونه بر دم کردن تأثیر می‌گذارد. آنها دسته‌ای از دانه‌های قهوه بو داده شده تجاری و آزمایشگاهی را با هم مقایسه کردند که از نظر منشأ، زمان برشته شدن و میزان رطوبت متفاوت بود. آنها الکتریسیته ساکن در هر دسته را پس از آسیاب کردن و همچنین اندازه ذرات قهوه تازه آسیاب شده و طعم دم نهایی را اندازه گرفتند.

آسیاب کردن دانه‌های قهوه به صورت ذرات ریز اصطکاک زیادی ایجاد می‌کند زیرا ذرات روی یکدیگر ساییده می‌شوند و می‌شکنند که در نتیجه الکتریسیته ساکن تولید می‌کند، ذرات باردار تقریباً مانند ذرات غبار موجود در توده‌های آتشفشانی که به هم ساییده می‌شوند و برای تولید رعد و برق تخلیه می‌شوند، عمل می‌کنند. با دو بار آسیاب کردن دانه‌های قهوه، محققان نشان دادند که بیشتر الکتریسیته ساکن در قهوه آسیاب شده از شکستگی دانه‌ها و کمتر از اصطکاک بین آنها ناشی می‌شود.

یک راهکار ساده برای خوشمزه‌تر کردن قهوه!

دانشمندان با مقایسه دانه‌های آسیاب شده با آب و بدون آب، نشان دادند که افزودن آب قبل از آسیاب کردن منجر به طولانی‌تر شدن زمان استخراج اسپرسو و دم کردن قوی‌تر می‌شود. آب از طریق تفاله‌های قهوه مرطوب شده نفوذ کرده و طعم بیشتری را از دانه‌های کمتر کلوخه شده می‌گیرد.

آن‌ها توصیه می‌کنند که برای بهبود قوام و طعم قهوه، حدود ۲۰ میکرولیتر آب در هر گرم قهوه یا حدود نیم میلی‌لیتر برای یک شات اسپرسوی معمولی اضافه کنید. در حالی که آزمایش‌های بیشتری برای آزمایش انواع مختلف آسیاب‌ها و روش‌های دم‌آوری مورد نیاز است، محققان نتیجه گرفتند که چند قطره آب ساده مشکلات جمع شدن، کانال‌کشی و استخراج ضعیف را حل کرده و در عین حال به دستیابی به خوشمزه‌ترین اسپرسو کمک می‌کند.

منبع: sciencealert



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.