یزد پایدار در گذر گردشگری متبلور می‌شود/برنامه‌های گردشگری نیازمند بازنگری است

ایسنا/یزد مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد با تاکید بر اینکه گردشگری پایدار، کلیدواژه تحقق توسعه پایدار و اقتصاد پویای شهری است، به مقایسه ظرفیت‌های گردشگری و آمار گردشگران ایران با کشورهای همسایه پرداخت و در این‌باره بازنگری در برنامه‌ استفاده از ظرفیت‌های گردشگری کشور را ضروری دانست. علیرضا نقوی امروز ۱۵ بهمن ماه با

کد خبر : 554079
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹
یزد پایدار در گذر گردشگری متبلور می‌شود/برنامه‌های گردشگری نیازمند بازنگری است



ایسنا/یزد مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد با تاکید بر اینکه گردشگری پایدار، کلیدواژه تحقق توسعه پایدار و اقتصاد پویای شهری است، به مقایسه ظرفیت‌های گردشگری و آمار گردشگران ایران با کشورهای همسایه پرداخت و در این‌باره بازنگری در برنامه‌ استفاده از ظرفیت‌های گردشگری کشور را ضروری دانست.

علیرضا نقوی امروز ۱۵ بهمن ماه با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی گردشگری «راه ادویه» که اوایل بهمن ماه در محل باغ جهانی دولت‌آباد شهر میراث جهانی یزد برگزار شد، بر توسعه پایدار بر مبنای گردشگری و اهمیت گردشگری خوراک به عنوان یکی از شاخه‌های پر مخاطب این حوزه تاکید و عنوان کرد: توسعه پایدار و اهداف آن در سال ۲۰۱۵ به تصویب ۱۹۵ کشور و جامعه جهانی رسید و توسط سازمان ملل در یک افق ۱۵ ساله اهداف توسعه پایدار پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه گردشگری یکی از ارکان توسعه پایدار است، تصریح کرد: یزد پایدار در گذر گردشگری متبلور می‌شود و باید استراتژی گردشگری در مسیر توسعه پایدار که بر مبنای مباحث زیست محیطی و پایداری جهان است را بشناسیم تا بتوانیم برای آن برنامه‌ریزی موثر داشته باشیم و گردشگری پایدار، کلیدواژه‌ی تحقق توسعه‌ی پایدار و اقتصاد پویای شهری است.

نقوی در ادامه به آمار ۹۵ میلیون نفری گردشگران خاورمیانه در سال گذشته میلادی اشاره کرد و افزود: ترکیه با ۲۱ میراث جهانی دارای ۵۵ میلیون نفر گردشگر، عربستان با ۸ میراث جهانی ثبت شده و ۲۷ میلیون گردشگر و کشور عمان با یک اثر ثبت شده‌ی گردشگری ۲۲ میلیون نفر گردشگر را پذیرا بودند، این در حالی است که ایران با ۲۸ میراث جهانی ثبت شده موفق شد به طور مشترک با بحرین فقط رقم شش میلیون نفر گردشگر خارجی را به ثبت برساند که این موضوع نشان‌ می‌دهد در استفاده از ظرفیت‌های گردشگری نیاز به بازنگری در حوزه برنامه‌ها داریم، هرچند شرایط سیاسی منطقه نیز عامل کاهش آمار گردشگری بود.

وی عنوان کرد: پاک‌ترین و پایدارترین درآمد که باعث توسعه صنایع دستی و دیگر مشاغل مرتبط نیز خواهد شد، گردشگری است.

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری به اهداف توسعه پایدار اشاره کرد و گفت: پایداری محیط زیست، ریشه کنی فقر، ریشه‌کنی گرسنگی، سلامتی و بهداشت برای همه، دسترسی به انرژی‌های پاک، رشد اقتصادی برای همه، صنعت زیرساخت و نوآوری و کاهش نابرابری‌ها در شهرها، مصرف مسئولانه، محافظت از حیات روی زمین و صلح از اهداف توسعه پایدار است.

وی با بیان اینکه گردشگری خوراک ارتباط عمیقی با فرهنگ و سنت بومی و دیرینه مناطق دارد، افزود: ایران ظرفیت متنوع و خوب غذایی در جذب گردشگر دارد و این مهم در تقویت مشاغل محلی نیز بسیار موثر خواهد بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری تاریخی یزد، نقوی در پایان طی پیشنهادی، بیان کرد: می‌توانیم با برگزاری رویدادهای گردشگری خوراک از فرصت‌های خوب این شاخه گردشگری در استان استفاده کنیم.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.