گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور

معاون بهداشت وزارت بهداشت در جلسه قرارگاه «سلامت خانواده» که با محوریت پویش ملی سلامت در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، از گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور خبر داد و بر ارتقای پوشش «پویش ملی سلامت» در تمام کشور تاکید کرد. به گزارش هوشمند نیوز، دکتر حسین فرشیدی گفت: «پویش سلامت خانواده»

کد خبر : 436602
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴
گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور



معاون بهداشت وزارت بهداشت در جلسه قرارگاه «سلامت خانواده» که با محوریت پویش ملی سلامت در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، از گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور خبر داد و بر ارتقای پوشش «پویش ملی سلامت» در تمام کشور تاکید کرد.

به گزارش هوشمند نیوز، دکتر حسین فرشیدی گفت: «پویش سلامت خانواده» با هدف ارتقای سواد سلامت به ویژه در شهرهای بزرگ و همچنین تقویت برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» که از اردیبهشت ماه فاز شهری آن آغاز شده است، از ۲۰ آبان ماه آغاز شد و تا ۱۵ دی ماه ادامه دارد.

وی افزود: برنامه «سلامت خانواده» در فاز اول از ۵۹ شهر شروع شد و سپس به ۹۳ شهر ارتقا یافت و هم اکنون در ۱۸۲ شهر کشور در حال اجراست.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: ما یک نظام شبکه‌ای قوی در منطقه داریم که البته بخش شهری آن به ویژه در شهرهای بزرگ به اندازه بخش روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر توسعه نیافته است.

فرشیدی با اعلام این که ۲۰ میلیون نفر تا پایان سال تحت پوشش برنامه سلامت خانواده قرار می گیرند، اظهار داشت: ضریب پوشش خدمات ما در شهرها به ویژه شهرهای بزرگ کمتر از حد انتظار است. ایجاد مراکز و تامین نیروی انسانی در شهرهای بزرگ طی سال‌های گذشته آنچنان که باید توسعه نیافته است. اگر پوشش فراگیر برنامه‌ها تا ۸۰ درصد ارتقا یابد، شاید دیگر نیازی به برگزاری پویش‌هایی نظیر «پویش ملی سلامت» برای جلب نظر مردم نباشد.

وی ابراز داشت: باید با اجرای «پویش ملی سلامت» بتوانیم برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» و همچنین تشکیل «پرونده الکترونیک سلامت» را تسهیل کنیم. ارتقای سواد سلامت و آشناسازی مردم با مراکز و بخش‌های خدمت بهداشتی نیز با اجرای این پویش تسهیل می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که باید همه بیماری‌های واگیر و غیرواگیر را تحت پوشش برنامه‌های خود قرار دهیم، گفت: در پویش ملی سلامت دو ریسک فاکتور «پرفشاری خون و دیابت» به عنوان اولین فاز از برنامه‌های سلامت خانواده غربالگری می‌شوند. هر بیماری که این عوامل خطر را دارد و از وجود آن در خود بی‌خبر است اگر تحت درمان قرار گیرد، به آینده سلامت کشور کمک شایانی می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: برای اجرای «پویش ملی سلامت» لازم است تمام امکانات سازمان‌ها و وزارتخانه‌هایی که درگیر فرهنگسازی و ارائه خدمات دولتی هستند به کار گرفته شود. همچنین نیروی بسیج و بخش خصوصی نیز در ارائه پوشش حداکثری برنامه می‌توانند به ما کمک کنند.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.