موسسه Royal United Services (RUSI)، اندیشکده دفاعی و امنیتی بریتانیا، این سوال را مطرح می کند که آیا می توان از دارایی های رمز غیرقابل تعویض (NFT) برای اهداف پولشویی استفاده کرد یا خیر. این گزارش مشخص میکند که برای کاهش خطرات پولشویی، سیستم نظارتی «مشتری خود را بشناسید» باید «اجرا شود». RUSI: فناوری NFT
کد خبر : 137901
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۵:۰۰
موسسه Royal United Services (RUSI)، اندیشکده دفاعی و امنیتی بریتانیا، این سوال را مطرح می کند که آیا می توان از دارایی های رمز غیرقابل تعویض (NFT) برای اهداف پولشویی استفاده کرد یا خیر. این گزارش مشخص میکند که برای کاهش خطرات پولشویی، سیستم نظارتی «مشتری خود را بشناسید» باید «اجرا شود».
RUSI: فناوری NFT می تواند زنگ خطر را از منظر پولشویی و جرایم مالی افزایش دهد.
موسسه Royal United Services برای مطالعات دفاعی و امنیتی که با نام RUSI شناخته می شود، در سال 1831 تأسیس شد و قدیمی ترین اتاق فکر دفاعی و امنیتی در سراسر جهان است. در 2 دسامبر، RUSI گزارشی را منتشر کرد که موضوع دارایی های توکن غیرقابل تعویض (NFT) را پوشش می دهد و محققان RUSI می پرسند که آیا NFT ها می توانند در طرح های پولشویی نقش داشته باشند یا خیر.
RUSI هشدار می دهد: “این فناوری می تواند زنگ خطر را از منظر پولشویی و جرایم مالی به صدا درآورد.” برای شروع، NFT ها اغلب با ارزهای دیجیتال در بازارهای آنلاین خریداری می شوند. ارزهای رمزنگاری شده به طور معمول برای ابزارهای مخرب مورد سوء استفاده قرار می گیرند، مانند مخفی کردن منبع درآمدهای مجرمانه و علیرغم اینکه تراکنش ها قابل ردیابی هستند، بازیگران مجرم پیچیده تر از تکنیک های مختلفی برای ایجاد اختلال در تحقیقات توسط مجری قانون استفاده می کنند.
گزارش RUSI با نام “NFTs: مرزی جدید برای پولشویی؟” در ادامه بیان می کند:
سیستمی از خطمشیهای «مشتری خود را بشناسید» و نظارت مستمر، مشابه آنچه در بازار هنر سنتی و در مبادلات ارزهای دیجیتال منطبق بر آن استفاده میشود، باید اجرا شود.
پولشویی در بازار هنر سنتی رایج تلقی می شود – محققان RUSI می گویند “سرقت هنری در قلمرو NFT نیز امکان پذیر است”
پولشویی در صحنه هنر سنتی یک بحث مداوم برای دهه ها بوده است. گراهام باولی، خبرنگار تحقیقی نیویورک تایمز، در 19 ژوئن توضیح داد که سیاستمداران آمریکایی می خواهند بازار مخفی هنر را بررسی کنند. باولی نوشت: «محرمانه بودن مدتها بخشی از رمز و راز بازار هنر بوده است، اما اکنون قانونگذاران میگویند که میترسند این امر باعث سوءاستفاده شود و باید به آن رسیدگی شود.
محققان RUSI تاکید می کنند که بازیگران جنایتکار همچنین می توانند به بازارهای NFT نفوذ کنند و از “ریسک های جدید” استفاده کنند. گزارش RUSI می افزاید: “یک سرقت هنری در قلمرو NFT نیز امکان پذیر است.” بازیگران جنایتکار می توانند حساب های کاربری در بازارهای NFT را هک کرده و NFT ها را به حساب های خود منتقل کنند. پس از انتقال NFT ها، هکر می تواند به سرعت توکن(های) دزدیده شده را بفروشد و اقدام به شستشوی درآمد کند.
در حالی که محققان RUSI بر این باورند که پولشویی در دنیای هنر NFT و کلکسیون ها قابل پیشگیری است، این گزارش همچنین تاکید می کند که “جعل و سرقت NFT نیز قابل کاهش است.” RUSI پیشنهاد می کند که بازارهای NFT از راه حل های احراز هویت دو مرحله ای (2FA) استفاده کنند و “امنیت سایبری خوب” را حفظ کنند. علاوه بر این، RUSI پیشنهاد میکند که یک رجیستری از NFTهای دزدیده شده ایجاد کند که «از ثبت آثار هنری تقلید کند».
برچسب ها در این داستان
2FA، ثبت از دست دادن هنر، کلکسیونها، انطباق، امنیت سایبری، جرایم مالی، KYC، قانونگذاران، پولشویی، هنر NFT، ثبت NFT، فناوری NFT، جهان NFT، NFTs، مقررات، تنظیمکنندهها، گزارش، پژوهشگران، گزارش RUSI، RUSI، تحقیق RUSI، رازداری، اتاق فکر، بازار هنر سنتی، صحنه هنر سنتی
نظر شما در مورد گزارش RUSI در مورد NFTها و خطرات پولشویی چیست؟ نظر خود را در مورد این موضوع در بخش نظرات زیر با ما در میان بگذارید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰