مقامات در ایران در حال آماده شدن برای اجازه استفاده از ارزهای دیجیتال برای تسویه حساب های بین المللی هستند. به گزارش رسانه های داخلی، مقامات بانک مرکزی و دولت برای اتخاذ مکانیسمی با استفاده از سکه های دیجیتال در حوزه تجارت خارجی چراغ سبز نشان داده اند. کسبوکارها در ایران میتوانند با کریپتو به
کد خبر : 154452
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
مقامات در ایران در حال آماده شدن برای اجازه استفاده از ارزهای دیجیتال برای تسویه حساب های بین المللی هستند. به گزارش رسانه های داخلی، مقامات بانک مرکزی و دولت برای اتخاذ مکانیسمی با استفاده از سکه های دیجیتال در حوزه تجارت خارجی چراغ سبز نشان داده اند.
کسبوکارها در ایران میتوانند با کریپتو به شرکای خارجی پرداخت کنند
رسانههای محلی گزارش دادند که شرکتهای ایرانی مجاز به استفاده از ارزهای دیجیتال در تسویه حساب با شرکای خود در کشورهای دیگر خواهند بود. در این راستا توافقنامه ای بین بانک مرکزی ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت حاصل شده است. به نقل از فایننشال تریبون، علیرضا پیمان پاک، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد:
ما در حال نهایی کردن مکانیزمی برای عملیات سیستم هستیم. این باید فرصت های جدیدی را برای واردکنندگان و صادرکنندگان فراهم کند تا از ارزهای دیجیتال در معاملات بین المللی خود استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری ایبنا، پاک که معاون وزیر بازرگانی نیز هست، در شبکه های اجتماعی جزئیاتی را درباره اولین جلسه کارگروه مشترک ارزی بین وزارت متبوعش و بانک مرکزی اعلام کرد. شرکت کنندگان تعدادی از اقدامات را برای تسهیل تجارت خارجی ایران از جمله پذیرش مکانیزم کریپتو تصویب کردند.
در ادامه این گزارش به نقل از همین مقام رسمی آمده است که وزارت بازرگانی ظرف دو هفته طرحی را برای استفاده از ارزهای رمزنگاری شده استخراج شده محلی و سکه های خریداری شده توسط شرکت های خصوصی برای پرداخت هزینه واردات کالا ارائه خواهد کرد. پیشنهاد اولیه از سوی بانک مرکزی ایران است.
پاک تاکید کرد: ارزهای رمزپایه و سیستمهای بلاک چین کاربردهای عملی زیادی دارند و اگر ایران به آنها توجهی نکند، فرصتهای تجاری را از دست میدهد. وی افزود: در برخی از بازارهای هدف ما، به ویژه در کشورهایی مانند عراق، افغانستان یا پاکستان، ممکن است محدودیت هایی برای استفاده از ارزهای دیجیتال وجود داشته باشد، اما در بازارهای اصلی ما مانند روسیه، چین، هند و آسیای جنوب شرقی، استفاده از ارزهای دیجیتال رایج است. شرح داده شده است.
علاوه بر ماینینگ که در سال ۲۰۱۹ قانونی شد، فضای کریپتو ایران تا حد زیادی بدون نظارت باقی مانده است. در ماه آوریل، بانک مرکزی ایران (CBI) به بانکها و صرافیهای داخلی اجازه داد تا از سکههای دیجیتال ضربشده داخلی برای پرداخت هزینه واردات به کشور تحریمشده استفاده کنند. با این حال، مقامات تهران به دنبال تجارت و پرداخت ارزهای دیجیتال در این کشور هستند.
بر اساس تخمین اخیر، ارزهای رمزنگاری شده در جمهوری اسلامی از محبوبیت فزایندهای برخوردار شدهاند و بر اساس تخمینهای اخیر، ۱۲ میلیون ایرانی دارای یک سکه هستند. برخی از مقامات با سیاستهای محدودکننده مخالفت کردهاند و اصرار دارند که این سیاستها میتواند نوآوریها را زیرزمینی کند. فینتکهای ایرانی در ماه مه هشدار دادند که محدودیتها فرصتها را از ملت سلب خواهند کرد و اشاره کردند که شرکتهای محلی توانستهاند از محاصره اقتصادی با تراکنشهای ارز دیجیتال عبور کنند.
برچسب ها در این داستان
بلاک چین، کسب و کارها، cbi، بانک مرکزی ایران، شرکت ها، کریپتو، پرداخت های رمزنگاری شده، ارزهای دیجیتال، ارزهای دیجیتال، تجارت خارجی، تسویه حساب های بین المللی، ایران، ایرانیان، ایرانیان، سازوکار، پرداخت ها، تسویه ها، تجارت، وزارت تجارت
آیا انتظار دارید کسب و کارهای ایرانی استفاده از ارزهای دیجیتال را در تجارت خارجی گسترش دهند؟ ما را در بخش نظرات زیر بگویید.
لوبومیر تاسف
لوبومیر تاسف روزنامهنگاری از اروپای شرقی است که از فنآوری آگاه است و این جمله هیچنز را دوست دارد: «نویسنده بودن چیزی است که من هستم، نه کاری که انجام میدهم». علاوه بر رمزنگاری، بلاک چین و فینتک، سیاست بینالمللی و اقتصاد دو منبع الهام دیگر هستند.
اعتبار تصویر: Shutterstock، Pixabay، Wiki Commons
سلب مسئولیت: این مقاله فقط برای اهداف اطلاعاتی است. این یک پیشنهاد مستقیم یا درخواست پیشنهاد برای خرید یا فروش، یا توصیه یا تأیید هر محصول، خدمات یا شرکتی نیست. Bitcoin.com مشاوره سرمایه گذاری، مالیاتی، حقوقی یا حسابداری ارائه نمی دهد. نه شرکت و نه نویسنده به طور مستقیم یا غیرمستقیم مسئولیتی در قبال هرگونه آسیب یا ضرر ناشی از یا ادعای ناشی از استفاده یا اتکا به هر گونه محتوا، کالا یا خدمات ذکر شده در این مقاله ندارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰