کیشیدا ، نخست وزیر ژاپن می گوید برنامه ای برای تغییر سود و سرمایه مالیات ندارد
کیشیدا ، که وعده داده است اختلافات ثروت را برطرف کند ، قبلاً گفته بود که بررسی این مالیات ها یک گزینه برای رفع شکاف درآمدی خواهد بود. موضع گیری جدید نخست وزیر نشان دهنده نگرانی وی از نگرانی های ناشی از نگرانی های ناشی از افزایش مالیات است. کیشیدا روز دوشنبه در جایگاه یوشیهیده

کیشیدا ، که وعده داده است اختلافات ثروت را برطرف کند ، قبلاً گفته بود که بررسی این مالیات ها یک گزینه برای رفع شکاف درآمدی خواهد بود.
موضع گیری جدید نخست وزیر نشان دهنده نگرانی وی از نگرانی های ناشی از نگرانی های ناشی از افزایش مالیات است.
کیشیدا روز دوشنبه در جایگاه یوشیهیده سوگا ، که با افزایش عفونت های کووید -19 حمایت او را تضعیف کرده بود ، در جایگاه سومین اقتصاد بزرگ جهان قرار گرفت.
کیشیدا در یک برنامه خبری در شبکه تلویزیونی فوجی شبکه تلویزیونی گفت: “من در حال حاضر هیچ برنامه ای برای لغو مالیات بر درآمد مالی ندارم … بسیاری از موارد دیگر باید در ابتدا مورد بررسی قرار گیرد.”
“سوء تفاهم در حال گسترش است که ممکن است به زودی این کار را انجام دهم. این امر اگر به طور کامل برطرف نشود ، نگرانی بی مورد را برای افراد مربوطه ایجاد خواهد کرد. “
برخی از سرمایه گذاران ابراز نگرانی کرده اند که نخست وزیر جدید ممکن است افزایش مالیات بر سود سرمایه را پیش ببرد و این نشان دهنده تحولی از سیاست های اقتصادی دوستانه سرمایه گذاران است که توسط طولانی ترین دوره نخست وزیر ژاپن ، شینزو آبه ، از سال 2013 تا 2020 دنبال شده است.
برخی از تحلیلگران خواستار افزایش مالیات ژاپن بر درآمد سرمایه گذاری از 20 درصد فعلی شده اند تا از ثروتمندان بیشتر کمک گرفته و اقداماتی را برای حمایت از خانوارهای کم درآمد انجام دهند.
دیگران در مورد تأثیر چنین افزایش مالیات بر اصلاح نابرابری های ثروت مشکوک بودند.
پیش نویس به دست آمده توسط رویترز نشان می دهد حزب حاکم لیبرال دموکراتیک (LDP) کیشیدا در بازاریابی انتخاباتی 31 اکتبر در بازنویسی مالیات بر سود سرمایه و سود سهام ، هیچ اشاره ای نکرده است.
سرمایه گذاران نگران هرگونه تأثیر منفی افزایش نرخ مالیات بر سود سرمایه و سود سهام بر بازارهای سهام بودند که می تواند سرمایه گذاری های داخلی را خنک کند و خارجی ها را از خود دور کند.
میانگین شاخص Nikkei ژاپن از زمان پیروزی کیشیدا در انتخابات رهبری LDP در ماه گذشته 7 درصد کاهش یافته است.
برای مشاهده همه رویدادهای اقتصادی امروز ، موارد ما را بررسی کنید تقویم اقتصادی
(گزارش توسط Kiyoshi Takenaka و Tetsushi Kajimoto ؛ ویرایش توسط Muralikumar Anantharaman)
| آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA









ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰