کنکوری‌ها بخوانند؛ سر جلسه آزمون چه بخوریم؟

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از میزان، در واپسین روزهای مانده به بزرگترین مارتن علمی کشور، در کنار مطالعه و دوره کردن مطالب باید نظارت و توجه ویژه‌ای بر مواد غذایی مصرفی و نیز ساعات استراحت خود داشته باشید. در این روز‌ها از خوردن خوراکی‌های فست فود، غذای غیر خانگی و امتحان کردن خوراکی‌های

کد خبر : 370601
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰:۴۶
کنکوری‌ها بخوانند؛ سر جلسه آزمون چه بخوریم؟



به گزارش هوشمند نیوز به نقل از میزان، در واپسین روزهای مانده به بزرگترین مارتن علمی کشور، در کنار مطالعه و دوره کردن مطالب باید نظارت و توجه ویژه‌ای بر مواد غذایی مصرفی و نیز ساعات استراحت خود داشته باشید.

در این روز‌ها از خوردن خوراکی‌های فست فود، غذای غیر خانگی و امتحان کردن خوراکی‌های جدید خودداری کنید، زیرا ممکن است دچار آلرژی، مسمومیت غذایی، مشکلات گوارشی و نیز کاهش توان ذهنی شوید.

در عوض مصرف مواد غذایی سالم و خانگی شامل انواع میوه و سبزیجات، دانه‌های آجیل، مکمل‌های ویتامینی تحت نظارت پزشک، خوراک‌های دریایی و لبنیات می‌تواند به تقویت بنیه شما، افزایش انرژی و گیرایی ذهنی و درک بهتر مفاهیم و نکات کلیدی درس‌ها کمک کند.

منابع انرژی مغز انسان از مواد زیر تشکیل می‌شود:

 ۲۰ درصد گلوکز، ۳۵ درصد کل ویتامین‌ها و املاح معدنی، ۴۰ درصد آب و ۵۰ درصد چربی که مغز به آن‌ها نیاز دارد.

برای موفقیت در جلسه آزمون پس از صرف یک وعده مغذی صبحانه، می‌توانید خوراکی‌های زیر را به مقدار کم همراه با خود به جلسه امتحان ببرید و در باز‌های زمانی که دچار احساس خستگی شدید از این خوراکی‌ها استفاده کنید.

نکته مهم همراه بردن حجم کم خوراکی و توجه به این نکته است که خوراکی باعث نوچ یا چرب شدن دستان شما، لکه شدن برگه امتحانی، ایجاد حساسیت، تشنگی یا سرفه در شما نشود.

در کنار خوراکی‌های جامد همراه داشتن آب یا آبمیوه‌های طبیعی کم شکر، چای سبزبا لیمو و نعناع همراه با مقداری نبات نیز می‌تواند در افزایش بازده ذهنی در فرد امتحان دهنده بسیار موثرباشد.

دانه‌های آجیل یک خوراکی کم وزن و مقوی است و یک توصیه عالی برای به همراه داشتن در جلسه امتحان، از جمله دیگر خوراکی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سیب، ماست در ظروف در بسته و کم حجم، زغال اخته، شاه توت، تمشک، مقداری ساقه اسفناج، شکلات کم شیرین، ساقه کوچک کلم بروکلی، تخم مرغ و موز.

این خوراکی‌ها همگی دارای انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی برای تقویت حافظه و ذهن، جلوگیری از خستگی و کاهش سطح تمرکز، تغذیه خوب سلول‌های مغزی و تقویت خون رسانی به این عضو مهم در بدن هستند.

از دیگر خواص این خوراکی‌ها دارا بودن آهن، نیترات، فلاونول ها، مواد ضد استرس، آرام بخش اعصاب، جلوگیری از بالا رفتن فشارخون و ضربان قلب است.

همراه داشتن خوراکی‌های بسیار شیرین، چون انواع کیک و شیرینی و شکلات می‌تواند باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون، احساس تشنگی و ضعف شود به همین دلیل مصرف بیش ازحد این خوراکی‌ها در جلسه امتحان توصیه نمی‌شود.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.