کنایه شریعتمداری به روحانی درباره رفع حصر

فارس: حسین‌ شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان در لفافه کنایه‌ای به دولت و در راس آن روحانی که مدعی پیگیری رفع حصر هستند زد و خاطرنشان کرد: مطمئن باشید آن‌هایی هم که از رفع حصر حرف می‌زنند خیلی هم راضی به برداشتن حصر نیستند! حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان در برنامه «بدون توقف» که قسمت دیگری از آن

کد خبر : 114
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۷
کنایه شریعتمداری به روحانی درباره رفع حصر


فارس: حسین‌ شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان در لفافه کنایه‌ای به دولت و در راس آن روحانی که مدعی پیگیری رفع حصر هستند زد و خاطرنشان کرد: مطمئن باشید آن‌هایی هم که از رفع حصر حرف می‌زنند خیلی هم راضی به برداشتن حصر نیستند!

حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان در برنامه «بدون توقف» که قسمت دیگری از آن پنج‌شنبه‌شب از شبکه سوم سیما پخش شد، در پاسخ به اینکه «چرا حصر صورت گرفت» گفت: مسئله حصر یک ارفاق و یک لطف بزرگی بوده که نظام به سران فتنه کرده و نظام صرفاً ازاین‌جهت که می‌خواست به دلیل سوابقی که داشتند به آنها لطفی بکند آنها را در حصر نگه داشت و اگر غیرازاین بود جرم آنها جرم بسیار بزرگ و فساد فی‌الارض بود.

وی همچنین در پاسخ به اینکه «با توجه به اینکه صدور هر حکمی باید در حیطه دادگستری انجام شود و آیا شورای عالی امنیت ملی اجازه صدور این حکم را داشته» اظهار کرد: تصمیمات شورای عالی امنیت ملی، در حکم قانون است و این شورا از دستگاه قضایی خواست تا فعلاً این‌ها محاکمه نشوند.

مدیرمسئول کیهان گفت: این در حالی است که سران فتنه دست به وطن‌فروشی زدند و خیانت کردند. مستنداتش هم هست. فقط خون یکی از افرادی که ریخته شده کافی است که آنها را اعدام کنند، آنها آمدند در اوج اقتدار نظام به جمهوریت نظام حمله کردند، آرای مردم را زیر سؤال بردند و مملکت را به آشوب کشیدند.

شریعتمداری ادامه داد: خواسته‌هایی که الآن توده مردم دارند، خیلی بالاتر از حصر است، من فقط می‌دانم که به عوامل فتنه لطف کردند و مجازاتشان خیلی بالاتر از این‌ها است.

وی با تأکید بر اینکه «حصر لطف نظام به سران فتنه است» افزود: خیلی مهم نیست که چه کسی یا چه ارگانی دستور حصر را داده است. به‌هرحال شورای عالی امنیت ملی می‌تواند تصمیماتی بگیرد که در روال عادی وجود ندارد چراکه اگر غیرازاین باشد اصلاً نیازی به شورای عالی امنیت ملی نیست.

مدیرمسئول کیهان خاطرنشان کرد: مطمئن باشید آن‌هایی هم که از رفع حصر حرف می‌زنند خیلی هم راضی به برداشتن حصر نیستند!

شریعتمداری افزود: البته آنها در فضای کنونی، خیلی از رفع حصر حرفی نمی‌زنند چون دیگر این مسئله برایشان موضوعیتی ندارد. آنها به‌ویژه در شرایط کنونی و انتخابات دنبال این هستند ببینند مردم چه می‌خواهند تا روی آن مانور دهند. الآن بیشتر مشکلات مردم به مسائل اقتصادی برمی‌گردد و آنها هم به دنبال این هستند نه مسئله رفع حصر.



Source link

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.