کشف مجسمه ۲۰۰۰ساله در سطل زباله

یک مجسمه باستانی بدون سر توسط مردی یونانی در سطل زباله پیدا شد. به گزارش ایسنا، یک مرد بقایای یک مجسمه بدون سر تقریبا یک متری را کیسه‌ای داخل سطل زباله‌ای در حومه شهر یونانی سالونیک پیدا کرد. پلیس «سالونیک» هفته گذشته اعلام کرد که به نظر می‌رسد این مجسمه حدود بیش از ۲۰۰۰ سال قدمت

کد خبر : 551156
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
کشف مجسمه ۲۰۰۰ساله در سطل زباله



یک مجسمه باستانی بدون سر توسط مردی یونانی در سطل زباله پیدا شد.

به گزارش ایسنا، یک مرد بقایای یک مجسمه بدون سر تقریبا یک متری را کیسه‌ای داخل سطل زباله‌ای در حومه شهر یونانی سالونیک پیدا کرد.

پلیس «سالونیک» هفته گذشته اعلام کرد که به نظر می‌رسد این مجسمه حدود بیش از ۲۰۰۰ سال قدمت داشته باشد.

 مردی که مجسمه زن بدون سر را پیدا کرده بود، آن را به مقامات محلی در شهر Neoi Epivates تحویل داد و آن‌ها از باستان شناسان خواستند که مجسمه را بررسی کنند. باستان‌شناسان معتقدند که قدمت مجسمه به دوران هلنیستی بازمی‌گردد؛ دوره‌ای که از زمان مرگ اسکندر مقدونی در سال ۳۲۳ قبل از میلاد تا ۳۱ قبل از میلاد ادامه داشت. 

تحقیقات درباره این مجسمه همچنان ادامه دارد و بر اساس گزارش‌ها در اختیار مقامات محلی آثار باستانی قرار خواهد گرفت تا بتوانند از آن مراقبت کنند و درباره آن اطلاعات بیشتری کسب کنند. 

«برت اسمیت»، باستان‌شناس کلاسیک در دانشگاه آکسفورد، به «نیویورک تایمز» گفت که این مجسمه احتمالاً برای اهداف مذهبی ساخته شده است. این کارشناس توضیح داد: «چنین پیشکش‌های از جنس مرمر که برای خدایان در مقدسات یا معابد ساخته می‌شدند، معمولا در چنین ابعاد کوچکی ساخته می‌شدند. [در یونان باستان] مردم به خدایان دعا می‌کردند و به شکرانه لطفشان به آن‌ها پیشکش تقدیم می‌کردند.»

«استل استرازدین»، یک متخصص دوره کلاسیک در دانشگاه ملی استرالیا، به «واشنگتن پست» گفت که لباس گشاد مجسمه و ترکیب مرمرین آن نشان می دهد که این مجسمه یک الهه را به تصویر می‌کشد و ممکن است از یک معبد خارج شده باشد.

 ماموران پلیس در حال بررسی علت دور انداخته شدن مجسمه هستند و مردی را برای بازجویی به طور موقت بازداشت کردند. او بدون اتهام آزاد شده است.

چنین اکتشافاتی در یونان غیر معمول نیست. در جریان چندین پروژه ساختمانی گنجینه‌های کلاسیک کشف شده است. 

در ماه دسامبر، کارگرانی که خطوط لوله گاز را در آتن نصب می‌کردند، مجسمه‌ای از خدای یونانی هرمس، متعلق به دوران رومی را پیدا کردند. 

انتهای پیام 



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.