کشف تازه درباره فواید هندوانه برای سلامتی

مطالعه‌ی جدیدی که نتایج آن در مجله‌ی Nutrients منتشر شد، نشان می‌دهد هندوانه می‌تواند جذب مواد مغذی و کیفیت کلی رژیم غذایی را در کودکان و بزرگسالان افزایش دهد. این تحقیق، بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های بررسی ملی سلامت و تغذیه (NHANES)، نشان داد کیفیت کلی رژیم غذایی در افرادی که هندوانه مصرف می‌کردند

کد خبر : 375440
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۲ - ۹:۴۱
کشف تازه درباره فواید هندوانه برای سلامتی



مطالعه‌ی جدیدی که نتایج آن در مجله‌ی Nutrients منتشر شد، نشان می‌دهد هندوانه می‌تواند جذب مواد مغذی و کیفیت کلی رژیم غذایی را در کودکان و بزرگسالان افزایش دهد. این تحقیق، بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های بررسی ملی سلامت و تغذیه (NHANES)، نشان داد کیفیت کلی رژیم غذایی در افرادی که هندوانه مصرف می‌کردند در قیاس با افرادی که هندوانه مصرف نمی‌کردند، به طور قابل‌ملاحظه‌ای بهتر بود.

بر اساس این مطالعه، کودکان و بزرگسالانی که هندوانه مصرف می‌کردند، فیبر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین A و همچنین لیکوپن و سایر کاروتنوئیدهای بیشتری دریافت می‌کردند، در حالی که مصرف قندهای افزوده و کل اسیدهای چرب اشباع شده کمتری داشتند. کریستن فولگونی، تحلیلگر و نویسنده این مطالعه، نتایج این تحقیق را در نشست سالانه‌ی انجمن تغذیه آمریکا، Nutrition ۲۰۲۳، که در ۲۲ تا ۲۵ جولای ۲۰۲۳ در بوستون برگزار می‌شود، ارائه خواهد کرد.

علاوه بر مطالعه‌ی NHANES، مطالعه‌ی جدید دیگری هم بر اساس تحقیقات قبلی در این زمینه در Nutrients منتشر شده که نشان می‌دهد مکمل آب هندوانه از عملکرد عروق در طول هیپرگلیسمی حفاظت می‌کند.

این آزمایش تصادفیِ دوسوکورِ کنترل‌شده با دارونما جهت آزمایش اثرات ۲ هفته‌ای مکمل روزانه آب هندوانه در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا انجام شد و به طور خاص به مطالعه‌ی اثرات تعدیل‌کننده‌ی بالقوه و سودمند اِل-سیترولین و ال-آرژنین (دو ترکیب موجود در هندوانه) پرداخت.

دکتر جَک لوسو، استاد دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی دانشگاه ایالتی لوئیزیانا گفته است: «ما تصدیق می‌کنیم که گرچه حجم نمونه کوچک بود (۱۸ مرد و زن جوان سالم) و لازم است تحقیقات بیشتری انجام شود، این مطالعه به شواهد موجود در حمایت از مصرف منظم هندوانه و تاثیر مثبت آن بر سلامت قلبی-متابولیکی می‌افزاید. علاوه بر اِل‌سیترولین و اِل‌آرژنین، هندوانه منبع غنی آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین C و لیکوپن است که همگی می‌توانند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و در پیشگیری از بیماری قلبی نقش داشته باشند.»

دستورالعمل‌های غذایی برای آمریکایی‌ها (DGA) مصرف روزانه ۱.۵ تا ۲.۵ فنجان میوه را توصیه می‌کند. در حال حاضر، بزرگسالان و کودکان ایالات متحده کمتر از این میزان توصیه‌شده میوه مصرف می‌کنند، یعنی فقط نیمی از میزان توصیه‌شده. هندوانه یک میوه غنی از مواد مغذی و منبع عالی ویتامین C (۲۵ درصد DV)، منبع ویتامین B۶ (۸ درصد DV) و راه خوشمزه‌ای برای هیدراته ماندن (۹۲٪ آب)، با تنها ۸۰ کالری در هر ۲ فنجان است.

۲۳۳۲۳۳



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.