محمد مصباح مدیرعامل صندوق تعاون روستایی ایرانیان اظهار داشت: بر اساس سیاست های دولت و بانک مرکزی و با توجه به اینکه این صندوق به کشاورزان و روستائیان خدمات ارائه می دهد شعب کم بازده این صندوق ادغام و شعب شهرها را کاهش و به جای آن در روستاها باجه ایجاد میشود.
وی افزود: در حال حاضر این صندوق هفت منطقه، ۹۳ شعبه و ۶ باجه در روستاهای کشور دارد که در حال ایجاد تغییرات هستیم.
مدیرعامل صندوق تعاون روستایی ایرانیان ادامه داد: از اتحادیه ها و تشکل های کشاورزی که برای اجرای الگوی کشت مورد نظر وزارت جهاد کشاورزی برنامه دارند، در قالب مشارکت مالی حمایت میشود و شرایط آسانی برای دریافت تسهیلات آنها در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: تسهیلات اعطایی به تشکل های بخش کشاورزی برای الگوی کشت، بازپرداخت یک تا سه ماه دارد که در صورت لزوم امکان افزایش زمان بازپرداخت این تسهیلات وجود دارد.
مصباح با اشاره به انجام اصلاحات در صندوق در سال جاری گفت: فعالیت این صندوق در سال های گذشته از ریل خود خارج شده بود و مدیران صندوق اجازه افتتاح حساب به افراد خارج از تعاونی های کشاورزی نیز داده بودند اما در دوره جدید رویکرد به سمت تشکل و تعاونیهای بخش کشاورزی و طرح های وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی رفته است.
وی اظهار داشت: ۵ هزار شرکت تعاونی و تشکل بخش کشاورزی در کشور وجود دارد و در صورتی که صندوق بتوانند به آنها به درستی خدمات دهد، نیاز مالی جمعیت زیادی از بخش کشاورزی تامین میشود.
مصباح گفت: برای برنامه هفتم توسعه که هم اینک در حال تدوین است در خواست بودجه جدید برای صندوق داده شد تا برای ارائه خدمات به شبکه بخش کشاورزی ارائه شود.
لیموترش،خرما و سیر کشاورزان خرید حمایتی شد
وی اظهار داشت: به عنوان یک ارگان حمایتی از طرف سازمان تعاون روستایی به اتحادیه باغداران کمک شد تا لیمو ترش باغداران را به صورت حمایتی خریداری شود.
مدیرعامل صندوق تعاون روستایی ایرانیان گفت: با توجه به اینکه در سال جاری قیمت خرید لیمو ترش از باغداران ۵ هزار تومان تا ۶ هزار تومان کاهش یافته بود ۱۰ میلیارد تومان در اختیار اتحادیه باغداران قرار گرفت و این محصول با قیمت ۹ هزار تومان خریداری شد. برای اینکه پول باغداران بدون واسطه پرداخت شود پول باغداران مستقیم به حساب خود آنها واریز شد.
مصباح گفت: برای خرید حمایتی خرما نیز صندوق با هشت میلیارد تومان تسهیلات، با اتحادیه تعاونی تولید کرمان مشارکت شد تا قیمت این محصول به نفع کشاورزان در منطقه بالا برود.
مدیرعامل صندوق تعاون روستایی ایرانیان گفت: همچنین با توجه به کاهش قیمت سیر تا ۱۳ هزار تومان در خرداد سال جاری خرید حمایتی این محصول به قیمت ۱۷ هزار تومان از کشاورزان منطقه مغان انجام شد.
وی اظهار داشت: پرداخت وام به کشاورزان عضو صندوق برای تامین مالی اقدامات کاشت داشت و برداشت محصولات کشاورزی و تامین نهاده های مورد نیاز تولید، کمک به اجرای سیاست های کلان وزارت جهاد کشاورزی از جمله کشاوزی قرار دادی و اجرای الگوی کشت، تامین مالی تشکل های برای خرید تولیدات مازاد کشاورزان یا تنظیم بازار محصولات راهبری و اساسی از جمله موارد است که صندوق مشارکت دارد.
بیشتر بخوانید:
۲۲۰ ۴۶
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰