کسانی که زیاد فکر می کنند بخوانند

عوارض بیش از حد و زیاد فکر کردن کسانی که زیاد فکر می کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های فکری هستند پس برای پیشگیری از ابتلا به این نوع بیماری ها باید عادات رفتاری و تغذیه ای را بشناسند و رعایت کنند. اگر همیشه بیش از حد فکر می کنید باید بدانید که

کد خبر : 13271
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۴
کسانی که زیاد فکر می کنند بخوانند


عوارض بیش از حد و زیاد فکر کردن

کسانی که زیاد فکر می کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های فکری هستند پس برای پیشگیری از ابتلا به این نوع بیماری ها باید عادات رفتاری و تغذیه ای را بشناسند و رعایت کنند.

اگر همیشه بیش از حد فکر می کنید باید بدانید که هر فکری فکر بعدی را تولید می کند. پس به جای فکر کردن به مشکلات و مسائل برای آن راه حلی پیدا کنید. در ادامه عوارض بیش از اندازه فکر کردن را آورده ایم :

ضعیف شدن حافظه

بیش از حد فکر کردن و تحلیل تجارب روزانه و تعاملات خود با دیگران سبب کاهش کارایی شما و ضعیف شدن حافظه و کاهش اعتماد به نفس شما خواهد شد و شما دچار خشم و افسردگی می شوید .

افسردگی

با بیش از اندازه فکر کردن روی اتفاقات منفی ممکن است مضطرب شوید . ادامه یافتن این اضطراب سبب می شود به افسردگی دچار گردید .

خستگی ذهنی و فیزیکی

اگر درباره یک مسئله بیش از حد فکر کنید ، این کار شما سبب خسته شدن ذهنتان و کاهش کارایی ذهن شما شده و موجب ایجاد سردرد در شما می شود.

ترس از اقدام کردن

اگر درباره یک مسئله بیش از حد فکر کنید ، از انجام دادن آن می ترسید و دیگر دوست ندارید آن کار را انجام دهید و دائما در حال به تاخیر انداختن کارتان هستید و گاهی ممکن است آن کار را آنقدر به تاخیر اندازید تا از انجام آن پشیمان شوید.

از دست دادن اعتماد به نفس

در صورتی که بیش از اندازه بر روی اتفاقات منفی فکر کنید ، تمرکز روی این افکار سبب می شود اعتماد به نفس شما کم شود و نسبت به توانایی های خود شک کنید.

خوردن بیش از حد غذا

اگر بیش از حد فکر کنید ، به جز عوارض روحی و روانی دچار چاقی نیز خواهید شد زیرا در چنین حالت هایی تمایل به خوردن غذا افزایش می یابد و شما نمی توانید بر زندگی خود کنترلی داشته باشید.

خوردن زیاد

توصیه های مفید برای افرادی که زیاد فکر می کنند

روشهای پیشگیری از بیماری های فکری یا بیماری های روحی و روانی در بهار

افرادی که به بیماریهای فکری و مالیخولیایی مبتلا هستند بهتر است از برخی توصیه های غذایی پیروی کرده و از مصرف برخی مواد غذایی پرهیز کنند. افرادی که دچار بیماری های فکری مانند فکر و خیال, مالیخولیا, وسواس فکری, اختلالات اضطرابی, ترس حتی بی خوابی هستند باید از مصرف غذاهای شور و تند ، سیر و پیاز خام، پیازچه، تربچه گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت شتر، ماهی، میگو، قارچ، غذاهای ترش، ترشیجات، ،، شاهی،کاکائو، قهوه، نسکافه، چای پررنگ،عدس، کلم، بادمجان، نوشابه های کولا دار، گوجه فرنگی، رب گوجه، غذاهای کنسروی حاوی مواد نگهدارنده ، خرما، برنج کته، ماکارونی، سالاد الویه، انواع سس، خیار، آب یخ و زیاد آب خوردن پرهیز کنند.

مواد خوراکی مفید برای بیمارانی که درگیری فکری دارند

بادام درختی شیرین خام ، مویز و انجیر، سیب،آش آلو، خورشت آلو اسفناج، آلو-به، آش ماش و گشنیز بیشتر استفاده کنید تا اجابت مزاجتان بهتر شود.

توصیه های مفید برای افرادی که دچار این بیماری هستند

  • انجام ورزش و فعالیت های بدنی مانند پیاده روی در حدی که خستگی ایجاد نکند و نشاط ایجاد کند.
  • از رنگهای تیره و قرمز برای پوشش و محیط زندگی اطرافتان حتی المقدور استفاده نکنند و از رنگ های ملایم و شاد مانند سبز کمرنگ و آبی آسمانی استفاده کنند.
  • استفاده از عطرهای ملایم، حتی بو کردن سیب آرامش و نشاط می دهد.
  • تمامی افراد بیمار باید حتماً برای درمان به پزشک مراجعه کنند, زیرا توصیه های ذکر شده کلی بوده و براساس سن و مزاج فرد و محل زندگی و سایر عوامل نوع درمان و توصیه ها متفاوت است.

پیاده روی

بهترین راهکارها برای درمان بیماری های فکری و روحی

1. جاه طلبی خوب است اما خواستن ایده آل ، غیرواقع بینانه و غیرعملی است. از صبور بودن برای خواستن ایده آل هر چیز خودداری کنید. باید با تلاش مثبت به دنبال پیشرفت مداوم باشید.

2. فکر و خیال بیهوده نکنید و برحسب واقعیات عمل کنید.

3. اجازه ندهید ترس بر توانایی هایت شما غلبه کند .فعال تر باشید و به جای فکر کردن وارد عمل شوید. از همین الان! برای نزدیکی به هدف هر روز حداقل یک کار انجام دهید حتی اگر از آن واهمه دارید.

4. مناسب ترین پرسش ها را ابتدا از خود بپرسید . پرسش هایی که می تواند شما را از نظر ذهنی در وضعیتی مثبت، عملی، کاربردی و متمرکز بر راه حل قرار دهد. با درک مشکل می توانید راه حل را درک کنید.

5. سعی کنید کارهایی که توان انجام آن را ندارید را توجیه نکنید. تلاش صادقانه تاثیر بیشتری دارد پس تلاش صادقانه کنید.

6. داشتن یک مدیر ،یک مربی، دوست یا یکی از آشنایان و … می تواند بازخورد خاص ،معقول ، مرتبط و غیراحساسی به شما بدهد.شما نمی توانید نسبت به خود بی طرف باشید.شخص موردنظر باید حرف هایی که باید بشنوید را به شما بگوید نه صحبتهایی که دوست دارید بشنوید.

صحبت کردن با دوست

7. برای تبدیل شدن از سطح متوسط به علی باید برنامه ریزی کرده و کاملاً به آن پایببند شوید. بهترین رفتارهای خویش را پیدا کرده و به آنها متعهد بمانید.

8. داشتن دفترچه برای ثبت موفقیت بسیار مفید است. ثبت افکار، تصمیمات، رفتارها و نتایج بدست آمده ، راهی عالی برای ایجاد تمرکز ، انگیزه و حفظ نگرش است. همچنین می تواند راه حل بسیار خوبی برای دانستن اینکه چه چیزی برای شما موثرتر است باشد.

9. گاهی اوقات لازم است تا بعضی از افکاری که در ذهنتان می چرخد بیرون ریخته شوند، بعضی از آنها گیر کرده اند و می ترسند بیرون بیایند. برخی از آنها می تواند میل و انگیزه شما را با احساس گناه و اضطراب از بین ببرند.

شناخت این افکار کاری بسیار ساده است،مانند ساکنینی که خیلی وقت است اجاره خانه شان را نپرداخته اند و هیچ منفعتی برای شما ندارند و برای بقیه ساکنین خوب آپارتمان هم ایجاد مشکل می کنند و باید سریعاً آنها را بیرون بیندازید.

10. گاهی لازم است تا کمی از افکارتان خارج شده و در جایی آرام و زیبا فرای افکارتان قرار بگیرید. جایی که آرامش، امنیت، لذت و آزادی وجود داشته باشد. دست یافتن به این نیاز به تلاش و تمرین دارد ، می توانید تقریباً در هر مکانی و هر زمانی اینکار را انجام دهید. ذهن جای خسته کننده ای است و بعضی وقت ها لازم است که از آن به تعطیلات برویم و از هرج و مرج ذهنمان دور باشیم.گوش دادن به موزیک مورد علاقه و غرق شدن رپدر آن می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

عوارض و خطرات جدی زیاد فکر کردن + راه حل

3.9348

این مطلب مفید بود ؟27177



لینک منبع :
هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ، ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.