الهه صالحی: به گفته سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت در ۲۴ ساعت گذشته و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷هزار و ۹۲۲ بیمار جدید کووید۱۹ شناسایی شده و متاسفانه ۶۸ نفر از هموطنانمان جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند.
با احتساب آمارهای امروز، مجموع بیماران کووید۱۹ و جانباختگان در کشور به ترتیب به یک میلیون و ۵۶۶ هزار و ۸۱ و ۵۹ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.
به گفته وی، خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۳۳۷ هزار و ۸۷۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر ۱۱ شهرستان قرمز، ۵۲ شهرستان نارنجی، ۲۱۷ شهرستان زرد و ۱۶۸ شهرستان آبی هستند.
لاری افزود: شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.
کرمانپور برای نامه پرحاشیه عذرخواهی کرد
در روزهای گذشته انتشار نامهای از مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی در فضای مجازی بازتابهای فراوانی داشت. حسین کرمانپور در بخشهایی از این نامه درخواست کرده بود که هنرمندان هم مانند کادر درمان در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار بگیرند. اما با گذشت بیش از یک روز از انتشار این نامه، چنان با سیل انتقادات مردم در فضای مجازی مواجه شد که عصر امروز در صفحه توییتر خود نوشت: شکی نیست که اولویت واکسیناسیون با کادر درمان است و نامه ام صرفاً برای لحاظ شدن زحمات هنرمندان در دوران کرونا در سند ملی بود و نه فراتر از دیگران. ظاهراً هدف نامه، به درستی بیان نشده که متواضعانه عذر خواهم! امیدوارم با ورود و ساخت سریع تر واکسن برای همه مردم، خاطر همگی آرام شود.
در ادامه حاشیههای این نامه تعدادی از سلبریتیها اعلام کردند که با این موضوع موافق نبوده و تا مردم عادی واکسن دریافت نکنند، آنها هم واکسن نخواهند زد. فاطمه معتمدآریا، بازیگر سرشناس ایرانی امروز در واکنش به این موضوع در بیانیهای کوتاه نوشت: «اینجانب، فاطمه معتمدآریا، خبر مربوط به هرگونه فعالیت خود در ارتباط با درخواست اولویت واکسیناسیون هنرمندانه سینما را اکیدا تکذیب میکنم. با وجود از دست رفتن بسیاری از هنرمندان تکرار ناشدنی سینما به دلیل ابتلا به کرونا، اولویت را شروع واکسیناسیون گسترده و بدون اتلاف وقت همه مردم ایران میدانم.»
لیلا اوتادی، هانیه توسلی، حبیب رضایی، علی رام نورایی و پدرام شریفی نیز از دیگر هنرمندانی بودند که نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
۱۱ شهر قرمز در خوزستان
در روزی که گذشت، علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در پنجاه و هشتمین جلسه این ستاد با بیان اینکه شواهدی از گردش ویروس در کشور عراق وجود دارد و میزان بیماری در این کشور یک سیر بسیار شتابان به خود گرفته است، افزود: به همین دلیل در مورد استانهای غربی کشور توصیه شد که حتما باید بیشتر مراقب باشند بویژه در مورد مرزهای غربی باید اقدامات سختگیرانه برای عبور و مرور صورت گیرد.
رییسی گفت: استان خوزستان یکی از استانهایی است که بالاترین میزان شیوع بیماری را دارد. گردش ویروس انگلیسی در استان خوزستان مشاهده شده است و چندین مورد از بیماران بستری بویژه در اهواز و جنوب اهواز گزارش شدند و این میتواند یک زنگ خطر و هشدار باشد.
او تاکید کرد: همچنان در سر جمع میزان بستری ها در سطح کشور طی هفتههای گذشته افزایش ملایم داشته البته باید دقت کنیم زیرا در برخی استانها مثل استان های شمالی که بیشترین میزان بستری را داشتیم اکنون در حال کاهش است؛ ولی در برخی استانها بویژه استان آذربایجان غربی، خوزستان و چهارمحال و بختیاری شاهد افزایش بیماری هستیم که لازم است مراقبت بسیار دقیقی انجام دهیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار اکنون ۱۱ شهر قرمز داریم که همگی در استان خوزستان هستند، ۵۲ شهر نارنجی، ۲۱۷ شهر زرد و ۱۶۸ شهر آبی داریم و به تعداد شهرهای نارنجی اضافه شده است.
وی افزود: گرچه ۱۱ شهر قرمز هفته گذشته همچنان قرمز هستند. شهرهای قرمز شامل شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، رامهرمز، دزفول، دشت آزادگان، شوشتر، کارون، هویزه ، شادگان قرمز هستند و نیاز به رعایت جدی پروتکلها است.
۴۷۲۳۲
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰