کراساوورهای ارزانی که میتوانند بازار ایران را تکان دهند
روزنامه هفت صبح – متین نصیری: بازار خودروی کشورمان تحت تأثیر تحریمهای بینالمللی و ممنوعیت واردات با مشکلات زیادی دستوپنجه نرم میکند. از گرانی خودرو و قطعات مرتبط با آن تا عدم تحویل بهموقع از جانب خودروسازان، موجب شده صنعت خودرو ایران ماههای پرتلاطمی را سپری کند. حال اگر قرار باشد بهیکباره ورق برگردد و
روزنامه هفت صبح – متین نصیری: بازار خودروی کشورمان تحت تأثیر تحریمهای بینالمللی و ممنوعیت واردات با مشکلات زیادی دستوپنجه نرم میکند.
از گرانی خودرو و قطعات مرتبط با آن تا عدم تحویل بهموقع از جانب خودروسازان، موجب شده صنعت خودرو ایران ماههای پرتلاطمی را سپری کند. حال اگر قرار باشد بهیکباره ورق برگردد و همه چیز مساعد شود، چه خودروهایی را میتوانیم در این بازار تشنه ببینیم؟
یکی از محبوبترین کلاسهای خودرویی که قشر متوسط و حتی مرفه جامعه آن را میپسندند، کراسهای کوچک است. این خودروها به دلیل قیمت پایین، ظاهر تا حدودی مشابه با شاسیبلندهای فولسایز و اندازه مناسب برای سفرهای درونشهری توانستهاند طی سالهای اخیر فروش بالایی در سطح جهان داشته باشند.
به همین جهت اینبار به سراغ کراساوورهایی میرویم که در نسخه پایه حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار قیمت دارند و در صورت ورود به بازار ایران میتوانند به فروش خوبی دست پیدا کنند.
هیوندای ونیو
وِنیو (Venue) ارزانترین کراساوور هیوندای است. این شاسی بلند کوچک که در نسخه پایه E و در بازار هند ۱۰,۳۰۰ دلار قیمت دارد، به پیشرانه ۱.۲ لیتری مجهز است. ۸۳ اسب بخار قدرت، ۱۱۵ نیوتنمتر گشتاور و مصرف سوخت ۵.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر میتواند ونیو را به یکی از بهترین انتخابهای ممکن برای خریداران ایرانی مبدل سازد.
گرانترین نسخه این خودرو یعنی SX قیمتی حدود ۱۸,۲۰۰ دلار دارد و از پیشرانه یک لیتری توربو و جعبهدنده هفت سرعته دو کلاچه بهره میبرد. سیستم تعلیق مکفرسون در جلو، میله پیچشی در عقب، فرمان کمکی برقی، ۳۵۰ لیتر فضای صندوق عقب و رینگهای ۱۶ اینچی آلومینیومی از جمله ویژگیهای مهم این کراساوور هیوندای است.
هیوندای کرتا
این خودرو که برخلاف ونیو از سبک قدیمی طراحی هیوندای استفاده میکند، قیمت بالاتری نسبت به آن دارد. کرتا در نسخههای مختلفی به بازار هند عرضه میشود که +E با ۱۶,۳۰۰ دلار ارزانترین و SX با ۲۶,۶۰۰ دلار گرانترین آنها بهشمار میرود.
این خودرو با سه پیشرانه ۱.۶ لیتری بنزینی، ۱.۴ و ۱.۶ لیتری دیزلی در دسترس است که بهترتیب قدرتی حدود ۱۲۸، ۹۰ و ۱۲۳ اسب بخار دارند.
خریداران همچنین میتوانند از میان دو جعبهدنده شش سرعته دستی و اتوماتیک، یکی را انتخاب کنند. همانند ونیو این خودرو نیز با بدنه دو رنگ عرضه میشود که بنابراین دست مشتریان برای گزینش بهترین ترکیبشان باز خواهد بود.
کیا سلتوس
نخستین بار در نمایشگاه خودرو هند بود که کانسپت اسپی به نمایش درآمد و بر اساس آن سلتوس ساخته شد. نام این خودرو که از روی اسم پسر هرکول (یکی از خدایان یونانی) گرفته شده، در نسخه پایه HTE قیمتی حدود ۱۳,۶۰۰ دلار دارد که در نسخه +GTX به ۲۲,۵۰۰ دلار میرسد.
در بازار هند این خودرو استقبال خوبی داشته و توانسته از همان ابتدا سهم مهمی در بین کراساوورهای کوچک داشته باشد. پیشرانه نسخه پایه ۱.۵ لیتری به قدرت ۱۱۵ اسب بخار و گشتاور ۱۴۴ نیوتنمتر است. این خودرو بهدلیل فضای مناسب برای سرنشینان و چهره بهروز میتواند فروش بالایی در هر بازاری داشته باشد.
نیسان کیکس
با قیمت پایه ۱۵,۲۰۰ دلار، کیکس میتواند یکی از بهترین گزینههای ممکن در این لیست باشد. در بازار هند، نسخه پایه XL از پیشرانه ۱.۵ لیتری به قدرت ۱۰۶ اسب بخار و جعبهدنده پنجسرعته دستی بهره میبرد که در نسخه فول آپشن XVPremium به حدود ۲۲,۸۰۰ دلار میرسد.
نشریه اتوکار توانایی پیمودن مسافتهای طولانی و جانسخت بودن آن را در هر شرایطی از نکات مثبت کیکس میداند در حالی که نکات منفی آن را عدم ارائه جعبهدنده اتوماتیک و ارگونومی ضعیف صندلی معرفی کرده است. این خودرو چند سالی است که در بازار آمریکا بهعنوان جایگزین مدل جوک حضور دارد و توانسته محبوبیت بالایی در بین خریداران آمریکایی پیدا کند.
نیسان ترانو
دیگر نماینده نیسان در این لیست، ترانو است که در بازار ژاپن “میسترال” نامیده میشود. نسخه پایه این خودرو در بازار هند ۱۶,۷۰۰ دلار قیمت دارد و از پیشرانه ۱.۵ لیتری دیزلی به قدرت ۸۵ اسب بخار بهره میبرد.
این خودرو در مقایسه با کیکس اندازه بزرگتری دارد و گنجایش صندوق عقبش ۴۷۵ لیتر است. گرانترین نسخه ترانو با نام XV در حدود ۲۴,۷۰۰ قیمت دارد و از جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک AMT بهره میبرد.
طراحی داخلی و خارجی این خودرو به روز نشده و پیشرانه ضعیفی هم ارائه میدهد، اما کیفیت متریال بهکار رفته در آن، بالاست و میتواند برگ برنده آن باشد.
کیا سول
کراساوور کوچک و بامزه کیا که حتی در دورهای کوتاه به کشورمان آمد، در نسخه پایه LX قیمتی حدود ۱۷,۵۰۰ دلار دارد. این نسخه از سول به پیشرانه دو لیتری ۱۴۷ اسب بخاری و جعبهدنده ششسرعته دستی مجهز است. با حدود هزار دلار هزینه بیشتر میتوان از جعبهدنده پیوسته اتوماتیک یا همان CVT استفاده کرد که عذاب ترافیکهای شهری را کمتر میکند.
گرانترین نسخه که در واقع قویترین آن هم به شمار میرود، از پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو به قدرت ۲۰۱ اسب بخار و جعبهدنده هفتسرعته اتوماتیک بهره میبرد. GT-Line که حدود ۲۷,۵۰۰ دلار قیمت دارد، از امکاناتی، چون سامانه دیدهبانی نقطه کور، پیشگیری از تصادف و سیستم صوتی هارمن کاردون بهره میبرد.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :تکنولوژی خودرو ، خودرو ، خودرو ارزان ، کراساوور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰