کدام رژیم غذایی عمر را زیاد می کند؟
به گزارش هلث، بررسی ۳۲ مطالعه نشان داد، افرادی که در رژیم غذایی خود پروتئینهای گیاهی مصرف میکنند عمر بیشتری دارند و در معرض خطر کمتر برای مرگ زودرس ناشی از سرطان و بیماری قلبی هستند. به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایسنا، رژیمهای غذایی با پروتئین بالا به ویژه غذاهای غنی از پروتئینهای
به گزارش هلث، بررسی ۳۲ مطالعه نشان داد، افرادی که در رژیم غذایی خود پروتئینهای گیاهی مصرف میکنند عمر بیشتری دارند و در معرض خطر کمتر برای مرگ زودرس ناشی از سرطان و بیماری قلبی هستند.
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایسنا، رژیمهای غذایی با پروتئین بالا به ویژه غذاهای غنی از پروتئینهای گیاهی مانند آجیل، حبوبات و غلات کامل احتمال ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت را کاهش میدهند با این حال، خوردن مکرر گوشت یا هر ماده غذایی سرشار از پروتئین حیوانی با مسائل مختلف سلامتی مرتبط است.
محققان ۳۲ مطالعه را تجزیه و تحلیل کردند تا دریابند چرا دادهها در رابطه با منابع مختلف پروتئین و مرگ متناقض هستند.
این گروه میخواست بداند که آیا مصرف پروتئینهای گیاهی یا حیوانی بیشتر، خطر مرگ ناشی از همه علل از جمله سرطان و بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد یا خیر. همه این مطالعات به دقت بررسی شدند تا اطمینان حاصل شود که هیچ نقصی وجود ندارد که بتواند بر نتایج تأثیر بگذارد.
آنان همچنین از مدلهای ریاضی برای اندازهگیری نتایج حداکثر پروتئین دریافتی در مقایسه با حداقل دریافتی استفاده کردند.
در این تحقیق ۷۱۵ هزار و ۱۲۸ شرکتکننده با یک دوره پیگیری حدود ۳۲ سال شرکت کردند. ۱۳۳هزار و ۳۹ مرگ در میان شرکتکنندگان ثبت شد که از این تعداد ۲۲هزار و۳۰۳ نفر بر اثر سرطان و ۱۶هزار و ۴۲۹ نفر بر اثر بیماری قلبی عروقی جان خود را از دست دادند.
بهطور کلی، مصرف پروتئین بالا با خطر کمتر مرگ زودهنگام نسبت به مصرف کم پروتئین مرتبط بود.
نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف پروتئین گیاهی احتمال مرگ زودهنگام را تا ۸درصد و خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را تا ۱۲ درصد کاهش میدهد با این حال، هیچ ارتباطی بین مصرف پروتئین حیوانی و خطر مرگ ناشی از سرطان و بیماریهای قلبی عروقی وجود نداشت.
پیامدهای سلامتی مثبت پروتئینهای گیاهی میتواند به دلیل کاهش سطح قند و کلسترول خون همچنین کاهش فشار خون باشد.
نویسندگان این مطالعه گفتند: این یافتهها پیامدهای مهمی برای سلامت عمومی دارند زیرا مصرف پروتئین گیاهی را میتوان به راحتی با جایگزینی پروتئین حیوانی افزایش داد و میتواند تأثیر زیادی بر طول عمر داشته باشد.
این یافتهها به شدت از توصیههای غذایی موجود برای افزایش مصرف پروتئینهای گیاهی در جمعیت عمومی حمایت میکند.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :رژیم غذایی ، طول عمر ، عادات غذایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰