به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: مهدی قریانی، پژوهشگر و یکی از سخنرانان همایش “کتابآرایی ور تمدن اسلامی”،به هدف از برگزاری این مراسم اشاره کرد و افزود: بخش اعظمی از نیخههای خطی ما، چه قرآنها و چه دیوانهای شاعران برپایه هنر کتابآرایی شکل گرفتهاند.از خوشنویسی و تذهیب و تشعیر گرفته تا جلدسازی و صحافی اما مردم، تنها خوشنویسان را میشناسند.
مترجم کتاب “گزیدهای از هنر خوشنویسی ترکی” در ادامه بیان کرد: در همایش نامبرده، دکتر امیر فرید، عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز درباره نسخه نفیسی از قرآن که از سوی یکی از دختران ناصرالدین شاه، وقف آستان حضرت عبدالعظیم شده صحبت میکند. اینجانب هم از قرآن ارزشمندی میگویم که شاه تهماسب صفوی وقف کرده و ۵۰۰ سال روی مزار حضرت عبدالعظیم حسنی بوده است.
“کتابآرایی در تمدن اسلامی”، یکی از نشستهای علمی همایش بینالمللی مخطوطات مشرق زمین است که به همت مجمع ذخائر اسلامی و موسسه تاریخ علم و فرهنگ و با هدف معرفی نسخههای خطی و اهمیت ان برگزار میشود.
این نشست ۳۰ آذر ساعت ۱۰ در کتابخانه آستان حضرت عبدالعظیم حسنی و با حضور سیدصادق حسینی اشکوری، دبی کل و علی حیدری یساولی دبیر علمی همایش بینالمللی مخطوطات مشرق زمین برگزار میشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰