به گزارش هوشمند نیوز، طبق آنچه مرکز آمار اعلام کرده است؛ در گروه نان و غلات، اقلام ” شیرینی خشک ” با ٢,۴ درصد، ” رشته آش ” با ١.٣ درصد و ” ماکارونی ” با ١.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ١.٠- درصد است.
در بهمنماه ١۴٠٢، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
به گزارش ایسنا،در این گروه، اقلام ” شیرینی خشک ” با ٢,۴ درصد، ” رشته آش ” با ١.٣ درصد و ” ماکارونی ” با ١.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ١.٠- درصد است.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آن:
در این گروه، “ماهی قزل آلا ” با ٣,٢ درصد ، ” گوشت گوسفند” با ٢.٩ درصد و “کنسرو تن ماهی” با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “مرغ ماشینی ” با ۵.۴- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ٩,٣ درصد و ” کره پاستوریزه” با ١.١ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” روغن نباتی جامد” با ١.۵- درصد ،” روغن مایع” با ٠.٧- درصد و “پنیر پاستوریزه ” با ٠.١- درصد است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” خربزه” با ٣٨,٣ درصد ، ” انار ” با ۵.٧ درصد و” کشمش پلویی ” با ۵.٠ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” پسته” با ١.١- درصد و ” موز ” با ٠.۶- درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” خیار” با ۴,٢ درصد ،” لوبیا قرمز ” با ٢.٠ درصد و ” عدس” با ١.٨ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” گوجه فرنگی ” با ٣۵.٩- درصد، ” کدو سبز” با ۶.۴- درصد و ” بادمجان” با ۵.٠- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” سس گوجه فرنگی ” با ٢,٣ درصد و” سس مایونز ” با ١.١ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” قند ” با ٠.٣- درصد است.
در بهمن ماه ١۴٠٢ ، از ۵٣ قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد ٢٠ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطهای نقاط شهری کشور (٣۶,٢ درصد) داشتهاند.
۲۲۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰