کانون صرافان منحل شد؟ به همین سادگی؟

خوب قبلا هم گفته‌ایم کسی با تخلف موافق نیست، ولی خوب است آقایان بفرمایند تخلفات در چه تاریخی انجام گرفته و انحراف از اهداف از کی شروع شده است؟ آیا ظرف یک هفته اخیر ناگهان کانون از اهداف خود منحرف شد؟ یا از ماه‌ها یا سال‌ها پیش، و در آن تاریخ که انجام می‌گرفته، آیا

کد خبر : 383913
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰:۰۹
کانون صرافان منحل شد؟ به همین سادگی؟



خوب قبلا هم گفته‌ایم کسی با تخلف موافق نیست، ولی خوب است آقایان بفرمایند تخلفات در چه تاریخی انجام گرفته و انحراف از اهداف از کی شروع شده است؟ آیا ظرف یک هفته اخیر ناگهان کانون از اهداف خود منحرف شد؟ یا از ماه‌ها یا سال‌ها پیش، و در آن تاریخ که انجام می‌گرفته، آیا به موقع هیات نظارت ورود کرده و تذکر کافی داده یا خیر؟ و اگر تخلفی از جانب شخصی صورت می‌گرفته، آیا آن شخص مسوول آن تخلف است یا کل نهاد مدنی کانون؟

آیا کانون باید زیر سوال برود و منحل شود؟ مثلا اگر در نهاد ریاست‌جمهوری یک نفر حتی شخص رییس‌جمهور تخلفی کرد، آیا با او برخورد می‌شود یا نهاد ریاست‌جمهوری را منحل می‌کنند؟

اینکه آیا تخلف توسط شخص یا اشخاصی از جمله اعضای شورای عالی یا دبیرکل یا رییس کانون انجام شده، آیا نباید خودشان جوابگو باشند؟ یا خود کانون که یک ماهیت حقوقی دارد، می‌باید بار کارگزاران احیانا متخلف یا نابخردانه خود را بدوش بگیرد؟

بانک محترم مرکزی هم البته کار خوبی می‌کند که تخلفات کانون را رصد می‌کند و پیگیری می‌کند و حتی اعلام عمومی می‌کند و ای کاش این کارها را زودتر هم انجام می‌داد و این هم حق و هم وظیفه بانک مرکزی هست که با تخلفات برخورد کند، ولی انحلال کانون در حد و حدود اختیار بانک مرکزی نیست، حداکثر کاری که بانک مرکزی می‌تواند درباره کانون انجام دهد که البته امیدواریم هیچ‌گاه انجام ندهد، توقف حمایت از این نهاد مدنی است.

البته هیات عالی نظارت که سه عضو آن منصوب بانک مرکزی هستند، می‌توانند تخلفات را به مجمع عمومی کانون گزارش کنند و مجمع با آن برخورد خواهد کرد.

بانک مرکزی هم اگر زمانی لازم دانست، می‌تواند از عوامل متخلف به قوه قضاییه شکایت و آنها را تحت پیگرد قانونی قرار دهد، ولی نهاد مبارک کانون صرافان اجل از اینست که به واسطه خبط برخی از عواملش مورد بی‌مهری قرار گیرد.

* رییس اسبق کانون صرافان

۲۲۳۲۲۵



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.