دولت چین به اعمال تحریمها علیه یک سری شرکتهای ملی توسط ایالات متحده اعتراض کرد و آنها را از تجارت با نهادهای مستقر در ایالات متحده به اتهام همکاری با روسیه منع کرد. وزارت بازرگانی چین از این اقدام انتقاد کرد و گفت که این یک “شکل معمولی از صلاحیت قضایی بلند مدت” است که
کد خبر : 347089
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
دولت چین به اعمال تحریمها علیه یک سری شرکتهای ملی توسط ایالات متحده اعتراض کرد و آنها را از تجارت با نهادهای مستقر در ایالات متحده به اتهام همکاری با روسیه منع کرد. وزارت بازرگانی چین از این اقدام انتقاد کرد و گفت که این یک “شکل معمولی از صلاحیت قضایی بلند مدت” است که به حقوق و منافع این شرکت ها آسیب می رساند.
مخالفت چین با اعمال تحریم ها علیه شرکت های ملی
دولت چین مخالفت خود را با وضع اخیر مجموعه ای از تحریم ها علیه تعدادی از شرکت های ملی به اتهام همکاری با روسیه ابراز کرده است. این شرکتها که عمدتاً در تجارت الکترونیک فعالیت میکنند، ظاهراً بهعنوان پل استفاده میشدند و فناوری ایالات متحده را برای تحویل آن به روسیه خریداری میکردند و از تحریمهای اعمال شده توسط دفتر کنترل داراییهای خارجی (OFAC) علیه نهادهای روسی چشم پوشی کردند.
در بیانیه ای از سوی وزارت بازرگانی چین، آمریکا به این اقدام بیش از حد متهم شد. این بیانیه با رد این اقدامات، تصریح کرد:
این یک تحریم معمولی یکجانبه و نوعی «صلاحیت بازوی بلندمدت» است که به حقوق و منافع مشروع شرکتها آسیب جدی وارد میکند و بر امنیت و ثبات زنجیره تأمین جهانی تأثیر میگذارد.
علاوه بر این، چین با بیان اینکه از حقوق و منافع شرکتهای چینی محافظت خواهد کرد، خواستار «اصلاح این تخلف» شد.
این اولین بار نیست که شرکتهای چینی به اتهام همکاری با سایر کشورها برای دور زدن تحریمهای قبلی تحت تحریم قرار میگیرند. در ماه مارس، گروهی از شرکتهای چینی برای همکاری با شرکتهای ایرانی که به تلاشهای جنگی روسیه کمک میکنند، تعیین شدند.
همچنین گروه دیگری از شرکت های چینی به دلیل ادغام سیستم بانکداری در سایه برای شرکت های ایرانی تحریم شدند.
چین، آمریکا و تحریم ها
اعمال این تحریمها باعث نگرانی برخی کارشناسان از تأثیرات این تحریمها بر روابط دوجانبه آمریکا و چین شده است. از نظر هنک پالسون، وزیر خزانه داری سابق ایالات متحده، “روابط ایالات متحده و چین در آستانه است” و سیاست های اخیر دولت برای آرام کردن اوضاع کار نمی کند.
در مصاحبه اخیر در فایننشال تایمز، پالسون در مورد نتایج این سیاست ها صحبت کرد و اعلام کرد:
اگر آمریکا در محدود کردن تجارت و سرمایه گذاری با چین بسیار فراتر رود و ما از آنچه متحدان و شرکای ما می خواهند انجام دهند فراتر برویم، نتیجه منزوی کردن ایالات متحده خواهد بود.
اخیراً جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز مجموعه ای از تحریم ها را علیه شرکت های نظامی و صنعتی در روسیه تمدید کرد.
نظر شما در مورد آخرین تحریم های اعمال شده علیه شرکت های چینی چیست؟ ما را در بخش نظرات زیر بگویید.
سرجیو گوشنکو
سرجیو یک روزنامه نگار ارز دیجیتال مستقر در ونزوئلا است. او خود را دیر به بازی توصیف می کند و زمانی که افزایش قیمت در دسامبر 2017 اتفاق افتاد وارد حوزه رمزنگاری شد. او با داشتن سابقه مهندسی کامپیوتر، زندگی در ونزوئلا و تحت تاثیر قرار گرفتن از رونق ارزهای دیجیتال در سطح اجتماعی، دیدگاه متفاوتی را ارائه می دهد. در مورد موفقیت کریپتو و اینکه چگونه به افراد بدون بانک و محروم کمک می کند.
اعتبار تصویر: Shutterstock، Pixabay، Wiki Commons
سلب مسئولیت: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی است. این یک پیشنهاد مستقیم یا درخواست یک پیشنهاد برای خرید یا فروش، یا توصیه یا تأیید هر محصول، خدمات یا شرکتی نیست. Bitcoin.com مشاوره سرمایه گذاری، مالیاتی، حقوقی یا حسابداری ارائه نمی دهد. نه شرکت و نه نویسنده به طور مستقیم یا غیرمستقیم مسئولیتی در قبال هرگونه آسیب یا ضرر ناشی از یا ادعای ناشی از استفاده یا اتکا به هر گونه محتوا، کالا یا خدمات ذکر شده در این مقاله ندارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰