چند توصیه تغذیه‌ای مفید – ایسنا

نحوه صحیح نگهداری از سبزیجات در حفظ ارزش غذایی آنها موثر است و در عین حال برای حفظ همه ترکیبات مغذی باید روش درست پخت و پز مواد غذایی را دنبال کنید. به گزارش هوشمند نیوز، متخصصان تغذیه تاکید دارند عوامل مختلف از مدت زمان پخت و پز گرفته تا روش خرد کردن سبزیجات،‌ همگی

کد خبر : 476993
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۳ - ۲:۳۹
چند توصیه تغذیه‌ای مفید – ایسنا



نحوه صحیح نگهداری از سبزیجات در حفظ ارزش غذایی آنها موثر است و در عین حال برای حفظ همه ترکیبات مغذی باید روش درست پخت و پز مواد غذایی را دنبال کنید.

به گزارش هوشمند نیوز، متخصصان تغذیه تاکید دارند عوامل مختلف از مدت زمان پخت و پز گرفته تا روش خرد کردن سبزیجات،‌ همگی در حفظ مواد مغذی آنها تاثیرگذار است.

سایت «ان‌دی‌تی‌وی» در این مطلب برای استفاده حداکثری از فواید غذاها به خصوص سبزیجات به نکات زیر اشاره کرده است:

– برای هر ماده غذایی روش صحیح خرد کردن را انتخاب کنید. روش‌های اشتباه خرد کردن می‌تواند مواد مغذی را به ویژه در میوه‌ها و سبزیجات از بین ببرد. ابتدا باید سبزیجات را بشویید و سپس خرد کنید. هرگز برعکس این عمل را انجام ندهید زیرا می‌تواند بیشتر مواد مغذی را از بین ببرد.

بسیاری افراد، مواد غذایی را خرد کرده و آنها را در یخچال یا فریزر برای استفاده‌های بعدی نگهداری می‌کنند که روش درستی نیست. سبزیجات خرد شده را به مدت طولانی نگه ندارید زیرا پس از خرد شدن در معرض هوا قرار گرفته و ترکیبات مغذی خود را از دست می‌دهند. سبزیجات تازه را در زمان استفاده خرد کنید.

– به اندازه خرد کردن سبزیجات نیز توجه کنید. نکته دیگری که می‌تواند هنگام خرد کردن سبزیجات به حفظ مواد مغذی آنها کمک کند این است که سبزیجات را به قطعات خیلی کوچک خرد نکنید. سبزیجات را در تکه‌های بزرگ‌تری خرد کنید تا کمتر در معرض هوای محیط قرار بگیرند.

– به مدت زمان طبخ غذا هم توجه کنید. مدت زمان پخت و پز و قرار گرفتن در معرض گرما نکته مهمی است که حتما باید آن‌ را در نظر بگیرید. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض گرما یکی از مهم‌ترین عوامل از بین رفتن مواد مغذی در سبزیجات است. زمان پخت و پز را مناسب انتخاب کرده و با کاهش این زمان به حفظ هرچه بیشتر ارزش غذایی خوردنی‌ها کمک کنید. بیشتر ویتامین‌ها نسبت به گرما حساس هستند، از این رو از حداقل زمان نیاز برای پخت استفاده کنید.

به مقدار مناسب از آب استفاده کنید. مقدار آبی که به غذای خود اضافه می‌کنید نیز بر حفظ ارزش غذایی خوردنی‌ها تاثیر می‌گذارد. سعی کنید حداقل آب ممکن را به غذای خود اضافه کنید، چرا که مواد غذایی در آب مورد استفاده برای پخت حل می‌شوند. برای کاهش مدت زمان پخت و پز، درِ ظرف غذا را بسته و آن را به طور کامل بپوشانید.

و در آخر فراموش نکنید که گرم کردن دوباره غذا یکی از بدترین کارها است. این کار غذا را دوباره در معرض گرما قرار داده و ترکیبات شیمیایی مواد غذایی را دگرگون می‌کند. سعی کنید غذا را به اندازه کافی بپزید تا مجبور به نگهداری و استفاده مجدد از آن نشوید. استفاده از مواد غذایی تازه تهیه شده، بهترین گزینه برای بهره‌مندی حداکثری از مواد مغذی است.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.