چرا نباید دیر وقت غذا بخورید؟

به گزارش هوشمند نیوز، مصرف غذا در ساعت‌های پایانی شب، باعث افزایش وزن و ابتلا به دیابت نوع دوم می‌شود. به گفته پژوهشگران دانشگاه نورت‌وسترن (Northwestern)، مصرف غذا در ساعت‌های پایانی شب می‌تواند ریتم (آهنگ) بدن را مختلف کرده و باعث تجمع بافت چربی دربدن شود. از سوی دیگر، آزاد شدن انرژی براساس مکانیسم مکلولی

کد خبر : 271807
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۱
چرا نباید دیر وقت غذا بخورید؟


به گزارش هوشمند نیوز، مصرف غذا در ساعت‌های پایانی شب، باعث افزایش وزن و ابتلا به دیابت نوع دوم می‌شود. به گفته پژوهشگران دانشگاه نورت‌وسترن (Northwestern)، مصرف غذا در ساعت‌های پایانی شب می‌تواند ریتم (آهنگ) بدن را مختلف کرده و باعث تجمع بافت چربی دربدن شود. از سوی دیگر، آزاد شدن انرژی براساس مکانیسم مکلولی انجام می‌شود. این مکانیسم کمک می‌کند تا ساعت درونی بدن، میزان انرژی را متعادل کرده و کنترل کند. علاوه براین نور یا روشنایی روز، محرک مناسبی برای تبدیل انرژی به گرما و جلوگیری از ذخیره انرژی اضافی در بدن است. این یافته می‌تواند توضیحی برای اختلال خوردن، بی‌خوابی و تغذیه بیمارانی باشد که نیازمند تغذیه طولانی مدت و کنترل شده برای درمان هستند.

رژیم کافه ساعت را به‌هم می‌ریزد

دکتر جوزف تی‌باس، نویسنده مقاله موردنظر و استاد دانشگاه فاینبرگ دانشگاه نورت وسترن و متخصص غدد می‌گوید: «توهین به ساعت بیولوژیک بدن، توهین به سوخت ساز آن است»! او در ادامه می‌گوید: «وقتی حیوانات آزمایشگاهی از رژیم غذایی کافه تریا به سبک غربی- چربی و هیدرات کربن بالا- استفاده می‌کنند، ساعت بیولوژیک بدن آن‌ها دچار اختلال می‌شود. ساعت، به زمان تغذیه حساس بوده و یکی از عوامل تجمع چربی است. این حساسیت مثبت با مصرف غذای پرچرب از بین رفته و درنتیجه زمانی که موجود آزمایشگاهی باید بخوابد، شروع به تغذیه می‌کند»

ساعت با نور هماهنگ است

در این مطالعه، به موش‌های شب‌زنده‌دار، به طور خاص در طول دوره غیرفعال (روشن) یا در دوره فعال (تاریک)، با رژیم غذایی پرچرب تغذیه شدند. پس از یک هفته، موش‌هایی که در تاریکی تغذیه شده بودند، دچار اضافه وزن بیشتری شده بودند. دمای زندگی این موش‌ها روی ۳۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده بود؛ دمایی که کمترین انرژی را مصرف می‌کنند تا تاثیر دما بر این پژوهش کاهش یابد.

شب غذا خوردم - دیروقت غذا خوردن

در این آزمایش چرخه مازاد کراتین – کراتین، ملکولی است که به حفظ انرژی کمک می‌کند- تحت ذخیره‌سازی و آزادسازی انرژی شیمیایی در بافت‌های چربی قرار گرفت. یافته‌ها نشان داد که کراتین ممکن است عامل اصلی انتشار گرما باشد.

پژوهش‌های دکتر باس و همکاران او که مدت ۲۰ سالی است که در دانشگاه نورت‌وسترن انجام می‌شود نشان داد که بین ساعت ملکولی داخلی، اضافه وزن و سوخت و ساز در موجودات آزمایشگاه ارتباط معناداری وجود دارد. این یافته‌ها می‌تواند به مراقبت طولانی مدت، به‌ویژه در بیماران که از طریق لوله‌های غذایی، تغذیه می‌شوند، موثر باشد. این بیماران معمولا شب هنگام که کمترین انرژی آزاد می‌شود، تغذیه می‌شوند. آمار دیابت و اضافه وزن در این بیماران بسیار بالاست. این تحقیق می‌تواند روی کنترل و درمان بیماری دیابت نوع دوم نیز اثرگذار باشد.

منبع:

خبر آنلاین



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.