چرا نباید در هواپیما چای و قهوه نوشید؟

یکی از اسراری که مهمانداران هیچ‌گاه برای مسافران فاش نمی‌کنند، این است که آن‌ها به‌هیچ‌وجه از چای یا قهوه هواپیما نمی‌نوشند! نسخه اولیه این مقاله در تاریخ ۱۳۹۷/۰۷/۱ منتشر شده و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۲۷ به‌روزرسانی شده است. پروازهای شبانه یا اول صبح کمی دشوار هستند و تنها چیزی که به مسافران کمک می‌کند تا در

کد خبر : 44171
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ - ۹:۴۶
چرا نباید در هواپیما چای و قهوه نوشید؟


یکی از اسراری که مهمانداران هیچ‌گاه برای مسافران فاش نمی‌کنند، این است که آن‌ها به‌هیچ‌وجه از چای یا قهوه هواپیما نمی‌نوشند!

نسخه اولیه این مقاله در تاریخ ۱۳۹۷/۰۷/۱ منتشر شده و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۲۷ به‌روزرسانی شده است.

پروازهای شبانه یا اول صبح کمی دشوار هستند و تنها چیزی که به مسافران کمک می‌کند تا در این پروازها بیدار و سرحال بمانند نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه داغ است؛ ولی بهتر است قبل از سفارش چای یا قهوه در پرواز بعدی کمی تامل کنید! شاید کمی عجیب به نظر برسد؛ ولی مهمانداران هیچ‌گاه در طول پرواز آب داغ، قهوه یا چای هواپیما را نمی‌نوشند. شاید این سوال به ذهن شما خطور کند که آیا نوشیدن این موارد برای آن‌ها ممنوع است؟

طبق گزارش NBC 5، آبی که در هواپیما برای تهیه چای و قهوه مورد استفاده قرار می‌گیرد، از مخزن آب هواپیما تامین می‌شود و این آب چندان سالم نیست. طبق آزمایش EPA (این آزمایش برای بررسی میزان سلامت آب داخل مخازن هواپیما انجام می‌شود) که روی مخازن آب ۱۵۸ فروند هواپیما انجام شد، ۱۳ درصد از آن‌ها حاوی باکتری کلی‌فرم بودند؛ حتی مخازن دو هواپیما دارای باکتری «ای کولای» (E.coli) بودند. علاوه بر این، طبق گزارش «بیزینس اینسایدر» (Business Insider) بر اساس آزمایش EPA دیگری آب مخزن یک مورد از هر هشت هواپیمای مورد بررسی پایین‌تر از سطح استانداردهای تعیین شده قرار داشته است.

عکس از  travel and leisure 

با این حال، اتحادیه مهمانداران به نشریه بیزینس اینسایدر اعلام کرده است که آب داخل مخازن هواپیماها برای اطمینان از سلامت آن به‌صورت مرتب کنترل می‌شود. گفتنی است این اتحادیه از ۱۵ سال قبل ملزم به اجرای این قانون شده است. این دستورالعمل کلیه توضیحات لازم برای آزمایش آب درون مخازن را به ایرلاین‌‌ها ارائه کرده است. البته اتحادیه بر این عقیده است که این دستورالعمل کافی نیست و ضمانت اجرایی کاملی برای آن وجود ندارد.

طبق گزارش NBC، باکتری‌ها اغلب به‌هنگام انتقال آب منتقل می‌شوند. بر اساس نتیجه تحقیقی که در سال ۲۰۱۵ توسط مجله بین‌المللی تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی انجام شد، میکروارگانیسم‌ها اغلب در ابزار انتقال آب و نه در منبع آب وجود دارند و ازاین‌رو، به‌هنگام پرکردن مخزن از تانکر منتقل می‌شوند.

دکتر سدریک اسپاک (Dr. Cedric Spak)، متخصص بیماری‌های عفونی در مرکز پزشکی دانشگاه بیلر، دراین‌باره به NBC چنین گفت:

افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند باید از نوشیدن هرگونه آب، چای یا قهوه در هواپیما خودداری کنند. 

وی همچنین تاکید کرد که درباره کودکان این موضوع از اهمیت بیشتری برخوردار است و استفاده از بطری‌های آب آشامیدنی بهترین راه‌حل است.

لینک دانلود

اگر قصد بلیط هواپیما به مقاصد داخلی و خارجی را دارید، با استفاده از موتور جستجوی پرواز کجارو می‌توانید بلیط خود را به آسانی و با پایین‌ترین قیمت ممکن از فروشنده‌های معتبر تهیه کنید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.