چرا برای مبارزه با کرونا، نباید سفر کنیم و باید در خانه بمانیم؟
برترینها: این روزها بسیار میشنویم که برای پیشگیری از ابتلا به کرونا و جلوگیری از گسترش آن، باید در خانه بمانیم و به ویژه از سفر رفتن اجتناب کنیم. اما چرا خانه امنترین جاست و چرا نباید سفر کرد. شاید اگر دقیقتر به این موضوع پرداخته شود و دلایل آن گفته شود، افراد بیشتری این
برترینها: این روزها بسیار میشنویم که برای پیشگیری از ابتلا به کرونا و جلوگیری از گسترش آن، باید در خانه بمانیم و به ویژه از سفر رفتن اجتناب کنیم. اما چرا خانه امنترین جاست و چرا نباید سفر کرد. شاید اگر دقیقتر به این موضوع پرداخته شود و دلایل آن گفته شود، افراد بیشتری این موضوع را رعایت کنند.
در خانه ماندن، تنها راه جلوگیری از انتشار ویروس کرونا
آن چه که این روزها باید به شدت به آن اهمیت داد، زنجیره شیوع این بیماری است. یعنی هر کسی میتواند عامل انتقال کرونا به دیگران باشد و اگر همه ما اصول بهداشتی را رعایت کینم، در واقع هم به سلامت خودمان و هم به سلامت دیگران کمک کرده ایم. نکته مهم این است که برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، همه ما باید برای آن تلاش کنیم و مهار این بیماری نیاز به همکاری و همت همه مردم دارد. مهم است که برای مدتی از هر گونه بی احتیاطی پرهیز کنیم.
دلیل این که چرا در این مدت باید در خانه بمانیم، به نظر میرسد که واضح باشد. اما علت این که به شدت با سفر رفتن مخالفت میشود و انقدر متخصصان توصیه میکنند که در شهر خود بمانید و سفر نروید چیست؟
چرا برای کنترل کرونا، برای مدتی سفر نکنیم؟
سفر کردن همیشه فواید بسیاری دارد. خروج از روزمرگی، رفتن به جاهای دیدنی و طبیعت گردی، خوردن غذاهای محلی، خرید کردن و بازدید از بازارهای صنایع دستی و … موجب میشود تا برای مدتی فکرمان آزادتر باشد و این زمان را به خودمان اختصاص دهیم. به این ترتیب با گردش و تفریح، توان جسمی و روانی خود را بازیابی کنیم. و، اما پیامدهای منفی سفر چیست؟
آب به آب شدن و تاثیر آن بر سیستم ایمنی بدن!
سفر هم مانند هر فعالیت دیگری، عوارضی دارد. حتما اصطلاح “آب به آب” شدن را شنیده اید. این اصطلاح اشاره به همین موضوع دارد که سفر گاهی برای برخی از ما، عوارضی به دنبال خواهد داشت. این عوارض فرد به فرد میتواند متفاوت باشد. سفر کردن ممکن است دارای عوارضی از جمله علائمی مانند حالت تهوع، مسمومیت، اختلال در خواب، جا به جایی عادت ماهانه، مشکلات تنفسی، یبوست و … باشد. همچنین علاوه بر این ها، در طول سفر نوع تغذیه، زمان استراحت، تاثیرات تغییر آب و هوا و … نیز میتوانند عوارض سفر را تشدید کنند.
چگونه از مسمومیت غذایی حین سفر جلوگیری کنیم؟
اما این موارد در کنار احوالاتی که به صورت طبیعی در طول سفر تجربه میکنیم، همگی موجب میشوند تا عملکرد سیستم ایمنی بدن، دچار تغییر شود. این تغییر عملکرد میتواند موجب حساستر شدن بدن و زمینه ساز ابتلا به بیماریها باشد؛ بنابراین با خروج از شهر خود، آمادگی این را دارید تا به دلیل تغییر در شرایط روزمره، در خطر ابتلا به بیماریهای گوناگون باشید.
دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی
شما وقتی در شهر خودتان هستید، کاملا آگاه هستید که در صورت بروز مشکل، باید به کجا مراجعه کنید و از چه کسی کمک بگیرید. دوستان و اطرافیان شما آماده حمایت از شما هستند و شما در شهری هستید که کاملا میشناسید و میدانید در صورت نیاز و به ویژه در شرایط اورژانسی، به کجا باید مراجعه کنید.
اما هنگامی که در سفر هستید، نه آشنایی دارید و نه از نحوه دسترسی به امکانات بهداشتی و درمانی آگاهید. این موضوع قطعا در شرایط اضطراری مشکل ساز خواهد بود. در این شرایط ممکن است برای دسترسی به خدمات پزشکی زمان زیادی را از دست بدهید و استرس فراوانی را تحمل کنید. در صورتی که اگر در شهر خودتان بودید، با مشکلات کمتری مواجه میشدید.
امکانات و ظرفیتهای درمانی محدود در هر شهر
باید توجه داشت که هر شهر متناسب با جمعیت خودش، امکانات درمانی و بیمارستانی دارد. قطعا شهری مانند تهران، با توجه به جمعیت بالا، بیمارستانهای بیشتر و امکان سرویس دهی به افراد بیشتری در مقایسه با شهرستانهای کوچک دارد.
هنگامی که گروه زیادی از مردم در شرایطی بحرانی به شهرهای کوچک سفر میکنند، در واقع موجب میشوند تا مردم محلی از دسترسی به خدمات درمانی به موقع و کافی محروم شوند. ما با سفر کردن موجب خواهیم شد تا حقوق بومیان شهرهای دیگر ضایع شود و جان افراد زیادی به خطر افتد. به این ترتیب مسافران هم در مرگ شهروندان شهرهای کوچک، مقصر خواهند بود.
دسترسی آسانتر به وسایل ضروری در خانه
این روزها بر روی در و دیوارهای شهر، در شبکههای اجتماعی و رسانه ها، دائما میبینیم که باید “در خانه بمانیم” و “خانه امنترین مکان است”. اما در خانه ماندن چه فایدهای دارد. قطعا در خانه ماندن یکی از مهمترین اقداماتی است که میتواند موجب شکستن زنجیره شیوع بیماری کرونا باشد. ارتباطات کمتر و کاهش تردد، اصلیترین وسیله برای پیشگیری از ابتلا به کرونا است.
اما در خانه ماندن فایده دیگری هم دارد. وقتی در خانه هستید، همه وسایل مورد نیاز در دسترستان است و به راحتی میتوانید از خود مراقبت کنید. مواد ضدعفونی کننده، داروها، مواد غذایی، لوازم بهداشتی، امکان شستشوی دستها در هر زمان که نیاز باشد و غیره، از جمله مواردی هستند که در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر هستند.
همچنین یکی از مهمترین عوامل پیشگیری، کنترل استرس است. قطعا زمانی که در خانه هستید و جریان عادی زندگی برقرار است، شرایط کم هیجانتر و امن تری دارید. اما سفر همیشه ریسکها و استرسهایی دارد که اجتناب ناپذیر هستند.
بنابراین در خانه بمانیم و نه به خودمان آسیب بزنیم و نه به دیگران. خروج از خانه ممکن است موجب شود، ما ناقل ویروس کرونا شویم و نه تنها خودمان بیمار شویم، که دیگران را نیز بیمار کنیم. یادمان باشد که عملکرد سیستم ایمنی بدن همه ما یکسان نیست و مقاومت هر کدام از ما در برابر ویروس کرونا متفاوت است. زنجیره شیوع را با ماندن در خانه بشکنیم و بیشتر مراقب خودمان و اطرافیانمان باشیم. شاید امروز بزرگترین محک برای سنجش میزان مسئولیت پذیری ما باشد.
به امید روزهایی پر از سلامتی…
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :پیشگیری از کرونا ، سفرهای نوروزی ، کرونا ، ویروس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰