پیشگیری از سرطان مرگبار با اجتناب از عوامل خطرزا

هوشمند نیوز/خراسان رضوی نتایج تحقیقات جدید نشان داد به‌ طور تقریبی نیمی از سرطان‌هایی که منجر به مرگ می‌شود را می‌توان به عوامل خطری نسبت داد که قابل اجتناب است. محققان توصیه می‌کنند دولت‌ها بر حمایت از محیط‌هایی سرمایه‌گذاری کنند که قرار گرفتن در معرض برخی عوامل خطر سرطان را به حداقل می‌رساند. به نقل

کد خبر : 244280
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۴
پیشگیری از سرطان مرگبار با اجتناب از عوامل خطرزا



هوشمند نیوز/خراسان رضوی نتایج تحقیقات جدید نشان داد به‌ طور تقریبی نیمی از سرطان‌هایی که منجر به مرگ می‌شود را می‌توان به عوامل خطری نسبت داد که قابل اجتناب است. محققان توصیه می‌کنند دولت‌ها بر حمایت از محیط‌هایی سرمایه‌گذاری کنند که قرار گرفتن در معرض برخی عوامل خطر سرطان را به حداقل می‌رساند.

به نقل از یاهو، این تحقیق که به بررسی موارد سرطان از سال ۲۰۱۹ پرداخته، نشان می‌دهد ۴۴ درصد از مرگ‌های ناشی از سرطان همان چیزی است که محققان از آن به‌ عنوان مرگ‌های سرطانی قابل انتساب به عوامل خطر یاد می‌کند؛ به این معنا که سرطان‌ها با قرار گرفتن در معرض بیشتر این عوامل خطرزای خاص مرتبط است.

در مقیاس جهانی عوامل خطرزای اصلی به‌ ترتیب نزولی سیگار کشیدن، مصرف الکل و شاخص توده بدنی(BMI) بالا بود. این عوامل خطرزا برای بیماران مرد و زن یکسان است.

نتایج این تحقیق نشان داد ۴۲ درصد از سال‌های زندگی(تعداد سال‌های از دست رفته به‌ دلیل عدم سلامت کامل یا ناتوانی) را می‌توان به عوامل خطرزا نسبت داد.

بار سرطان‌های قابل انتساب به خطر در مناطق مختلف متفاوت است؛ به‌ طوری که سیگار کشیدن، رابطه جنسی ناایمن و الکل از عوامل خطرزای اصلی در کشورهای کم‌درآمد به‌شمار می‌آید. به گفته محققان کشورهای با درآمد بالاتر عوامل خطرزای جهانی را منعکس می‌کنند.

محققان اظهار می‌کنند: اگرچه برخی از موارد سرطان قابل پیشگیری نیست، دولت‌ها می‌توانند برای حمایت از محیطی که قرار گرفتن در معرض عوامل خطرزای شناخته‌ ده سرطان را به حداقل می‌رساند اقدامات مفیدی انجام دهند.

پیشگیری اولیه به جای پیشگیری از پیشرفت سرطان یک راهبرد مقرون‌ به‌ صرفه است؛ اگرچه این موضوع باید با تلاش‌های جامع‌تر نظیر طرح‌های پیشگیری ثانویه مثل برنامه‌های غربالگری و اطمینان از ظرفیت موثر برای تشخیص و درمان مبتلایان به سرطان همراه شود.

یافته‌های این تحقیق در مجله The Lancet منتشر شده است.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.