پورابراهیمی: دانش بنیان ها در راه بورس هستند
[ad_1] به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایرنا، محمدرضا پور ابراهیمی در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در اجرای فرامین مقام معظم رهبری درباره نامگذاری سال ۱۴۰۱ درخصوص اقتصاد دانشبنیان، کمیسیون از سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونان وی دعوت کرد. رییس کمیسیون

[ad_1]
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایرنا، محمدرضا پور ابراهیمی در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در اجرای فرامین مقام معظم رهبری درباره نامگذاری سال ۱۴۰۱ درخصوص اقتصاد دانشبنیان، کمیسیون از سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونان وی دعوت کرد.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: در نشست امروز گزارشی از وضعیت شرکتهای دانشبنیان ارائه شد؛ براساس آن اکنون حدود ۶ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان فعال در کشور وجود دارد که ارزش بازار آنها حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان است که این عدد نسبت به اندازه اقتصاد ایران عدد کوچکی است و باید تقویت شود.
وی تاکید کرد: مصوبه جهش تولید دانش بنیان مراحل پایانی خود را طی می کند و در هفتههای آینده پس از تائید در شورای نگهبان به عنوان قانون ابلاغ خواهد شد که از این ظرفیت می توان برای تولید و اقتصاد کشور استفاده کرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با اشاره به پذیرش شرکتهای دانش بنیان در بورس که در نشست امروز مطرح شد، عنوان کرد: به دلیل محدودیتهای موجود مقرر شد که از ظرفیت کمیسیون اقتصادی برای حضور این شرکتها در بورس و تامین مالی آنها در بازار سرمایه استفاده شود.
پورابراهیمی راهاندازی مجموعه بزرگ شرکت مخاطرهپذیر را دیگر موضوع بررسی شده در نشست امروز برشمرد و تصریح کرد: به پیشنهاد کمیسیون اقتصادی مقرر شد که شرکت مخاطره پذیر نیز در بازار سرمایه پذیرفته شود. همچنین مقرر شد در بازه زمانی یک ماهه آینده با همکاری مرکز پژوهشها، کمیسیون اقتصادی و معاونت علمی و فناوری طرح تشکیل شرکت مخاطره پذیر اقتصاد ایران، با مشارکت معاونت علمی و فناوری نهایی و عملیاتی کند.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه کارگروه مشترکی میان کمیسیون اقتصادی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای رصد موضوعات مرتبط با این حوزه تشکیل شد. مجموعه این اقدامات برنامه میان مدت و بلند مدت کمیسیون برای کمک به اقتصاد دانش بنیان خواهد بود.
[ad_2]
لینک منبع : هوشمند نیوز
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :بازار سرمایه ، بورس ، دانش بنیان ، شرکت های دانش بنیان ، کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ، محمدرضا پورابراهیمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA








ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0