پنالتی – اخراج مشکوکی که مجیدی را عصبی کرد!

هر چقدر که دیدار مقابل بنی یاس برای اتحاد کلباء خوب آغاز شد، اما در نیمه دوم اتفاقات بازی به ضرر این تیم تمام شد و شاگردان فرهاد مجیدی برتری خود را از دست داده و در نهایت با گلی تلخ در دقیقه 94، شکست خورده زمین بازی را ترک کردند. مهمترین اتفاق بازی به

کد خبر : 446259
تاریخ انتشار : شنبه ۲ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۱
پنالتی – اخراج مشکوکی که مجیدی را عصبی کرد!


هر چقدر که دیدار مقابل بنی یاس برای اتحاد کلباء خوب آغاز شد، اما در نیمه دوم اتفاقات بازی به ضرر این تیم تمام شد و شاگردان فرهاد مجیدی برتری خود را از دست داده و در نهایت با گلی تلخ در دقیقه 94، شکست خورده زمین بازی را ترک کردند.

مهمترین اتفاق بازی به دقیقه 51 بازمیگردد. جایی که بنی یاس صاحب یک ضربه کرنر شد و توپ ارسالی نیز توسط سلطان عادل، مهاجم کلباء که برای کمک به خط دفاعی عقب آمده بود، دور شد و در شرایطی که به نظر می رسید همه چیز عادی است، ناگهان اتفاقات دیگری در اتاق VAR رخ داد.

در لحظه ای که مهاجم کلباء برای زدن توپ به هوا برخاست، یکی از بازیکنان بنی یاس نیز در شرایطی که صورتش را با دستانش گرفته بود، روی زمین افتاد. در تصاویر آهسته برخورد چندان جدی به نظر نمی رسید اما نواف الزیودی، داور VAR به قاضی میدان اطلاع داد که برای بررسی صحنه و احتمال اعلام خطای پنالتی به کنار زمین بیاید.

1970398

محمد عبدالله الهرمودی، داور مسابقه نیز به مانیتور کنار زمین مراجعه کرد. دو نفر از نیمکت نشینان کلباء نیز با تعجب از داور مسابقه می پرسیدند که اتفاقی در محوطه جریمه رخ نداده که بخواهد پنالتی برای میزبان اعلام شود. فرهاد مجیدی نیز که به دلیل اخراج در بازی قبل از روی سکوها نظاره گر بازی بود، با نگرانی مسابقه را دنبال می کرد.

1970400

بررسی صحنه نشان می دهد که در لحظه به هوا برخاستن سلطان عادل، دست او برخوردی با صورت بازیکن بنی یاس داشته است هر چند این برخورد آنچنان جدی به نظر نمی رسید که قاضی میدان بخواهد جریمه ای را برای کلباء در نظر بگیرد ولی اتفاقات کاملا برعکس رقم خوردند.

1970397

در نهایت، داور مسابقه تصمیم گرفت تا یک خطای پنالتی به سود بنی یاس اعلام کند و سلطان عادل را با کارت زرد دوم از زمین مسابقه اخراج کرد تا کلباء حدود 40 دقیقه را با یک یار کمتر به بازی بپردازد و همین مسئله باعث شد تا آنها نتیجه پیروزی را با تساوی عوض کنند.

1970399

251 251



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.