با نگاهی به مجموعه محصولاتی که در طول نوروز ۱۴۰۲ در پلتفرم فیلمنت منتشر خواهند شد، بهنظر میرسد که «آوای جادویی» می تواند تکمیل کننده محتوایی باشد که مخاطب می تواند در تعطیلات نوروز تماشا کند.
هماکنون سریال «پوست شیر» به کارگردانی جمشید محمودی بهعنوان یکی از جذابترین محصولات شبکه نمایش خانگی در یک سال اخیر به حساسترین نقاط خود رسیده است. مروری بر گستردگی واکنشها به قسمتهای اخیر «پوست شیر» حاکی از استقبال همهجانبه مخاطبان از این محصول اختصاصی فیلمنت است. مسلما پخش پنج قسمت باقیمانده «پوست شیر» در هفتههای آینده، میتواند به بحثهای بیشتری دامن بزند. سریال «پوست شیر» هر هفته صبح های چهارشنبه، در فیلمنت منتشر میشود.
از سوی دیگر مجموعه «دیو و ماه پیشونی» ساخته حسین قناعت میتواند پیشنهاد مناسبی برای تماشا در یک جمع خانوادگی باشد. این محصول فانتزی، بهخصوص میتواند توجه کودکان را به خود جلب کند. تاکنون دو قسمت از «دیو و ماه پیشونی» منتشر شده است و نگاهی به واکنشها در فضای مجازی نشان میدهد که جنبه افسانهای اثر و اشاره به شخصیتهای مطرح افسانههای شرقی و بهخصوص ایرانی (از حسن کچل گرفته تا سندباد) یکی از ویژگیهایی است که توجه کاربران را بهخود جلب کرده است. «دیو و ماه پیشونی» هر هفته از طریق فیلمنت، فیلیمو، لنز و روبیکا پخش میشود.
در کنار این دو محصول، میتوان به فیلم کمدی «بانکزدهها» اشاره کرد که با تخفیف پنجاه درصدی در سینما آنلاین فیلمنت اکران شده است. این فیلم داستان چند سارق بانک است که در حین دزدی و پس از آن ماجراهایی را پشت سر میگذارند و حاشیههای پس از دزدی، باعث اختلاف میان آنها میشود. بهنظر میرسد این فیلم با بازی نسرین مقانلو، قاسم زارع، میرطاهر مظلومی، علی انصاریان و سحر قریشی هم گزینه مناسبی برای تماشا در ایام نوروز باشد.
حال مسابقه «آوای جادویی» این قابلیت را دارد که یک جای خالی دیگر را برای خانوادهها پر کند. جای خالی برنامهای در حوزه موسیقی در میان برنامههای اعلامشده از سوی تلویزیون و پلتفرمها احساس میشد. این در حالی است که نگاهی به بازخوردهای محصولات قبلی تولیدشده در حوزه موسیقی (از برنامه تلویزیونی «شبکوک» گرفته تا مسابقه «بندبازی» که در پلتفرم فیلمنت تولید شد) نشان میدهد این دسته از آثار قابلیت جذب گروههای متنوعی از مخاطبان را دارند. با انتشار برنامهای چون «آوای جادویی»، سبد انتخاب خانوادهها در ایام نوروز متنوعتر از قبل خواهد بود.
البته در روزهای اخیر بحث و نظرهایی در مورد «آوای جادویی» مطرح شده است که بخشی از آنها قابل توجه بهنظر میرسد. بهعنوان مثال گروهی از کاربران به نبود یک داور زن در این مسابقه اشاره کردهاند. با نگاهی به کارنامه تولیدات فیلم نت برنامه «بندبازی» که پیش از این در حوزه موسیقی تولید شده بود، دیده می شود که مهراوه شریفینیا بهعنوان یکی از داوران حضور داشت. انتخاب شریفینیا در میان داوران، از روی تصادف نبود. علیرضا عصار، یکی از داوران «بندبازی»، در گفتوگو با روزنامه شرق و در پاسخ به پرسشی در مورد حضور شریفینیا بهعنوان چهرهای که بیشتر در عرصه بازیگری شناخته شده است، چنین گفته بود: «مهراوه شریفینیا از جمله هنرمندان و دوستان خیلی خوب من است. در جلسات مختلفی که برای این برنامه برگزار کردیم، همه متفقالقول به این نتیجه رسیدیم که حتما یکی از داوران از بین هنرمندان خانم باشد. من با کمال میل با مهراوه شریفینیا صحبت کردم و این پیشنهاد از سوی من ارائه شد. خانم شریفینیا فارغالتحصیل موسیقی و البته پیانیست بسیار قهاری است. علاوه بر همه ی اینها او بسیار متشخص و دوست خیلی خوب همه ما است؛ همه این عوامل باعث شد تصمیم بگیریم که او هم در بین هیئت داوران باشد.»
با نگاهی به تولیدات پلتفرمی، تنها برنامه های تخصصی که در زمینه موسیقی ساخته و پخش شده اند دو اثر «بندبازی» و «آوای جادویی» بوده اند.
در چنین شرایطی، امید است که تعداد برنامهها و مسابقههای مرتبط با حوزه موسیقی در پلتفرمها بیشتر شود و هر کدام از این برنامهها، با کمک تجربیات پیشین، کیفیتی بهتر از محصولات قبلی داشته باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰