به گزارش ایسنا، این رویداد که در راستای رونق گردشگری و ساخت فیلم در منطقه دیزین، شمال غرب پایتخت و در شیار کوههای البرز به مدت دو روز در پایان هفته گذشته برگزار شد و حدود ۱۰۰ علاقمند در کارگاهها و نمایش فیلمهای آن شرکت کردند.
اختتامیه این مراسم به تجلیل از «مهوش شیخالاسلامی»، مستندساز و نخستین مدیر تولید زن سینمای ایران اختصاص داشت که به دلیل یکطرفه شدن راه، امکان حضور در این مراسم را پیدا نکرد و هادی آفریده به عنوان نماینده او در این رویداد حضور داشت.
هادی آفریده در مراسم تجلیل از مهوش شیخالاسلامی گفت: خوشحالم که در بخش سینمایی این رویداد بنا نبود کسی جایزه بگیرد و بخشی از فرهنگ کشورمان را طی یک روز برای علاقمندان نمایش دادیم. «خانه دوم» شیخ الاسلامی را بیش از دو دهه پیش دیدم که تولد بومگردیها را به تصویر کشیده است.
سپس، مسیح شریف از تلاش ۱۵ سالهاش برای برگزاری «کمپِ فیلم، صلح و سفر» گفت و افزود: هر بار که به برگزاری این رویداد تصمیم میگرفتم به دلیل برخی اتفاقات و مشکلات منصرف میشدم و در حال حاضر اگر ضعفی دارد به این دلیل است که تصمیم گرفتم تحت هر شرایطی آن را برگزار کنم. کاملا دوستانه انرژیها جمع شد و با کمک دو اسپانسر نه چندان بزرگ این رویداد شکل گرفت تا در فضایی دوستانه از فیلمِ سفر و گردشگری حرف بزنیم.
در ادامه مراسم اختتامیه «کمپ فیلم، صلح و سفر» به پاس زحمات شیخالاسلامی در ساخت فیلمهایی با موضوع سفر، تندیسی از یک پرنده که نماد صلح است، به نماینده او هادی آفریده اهدا شد.
در این مراسم اعضای هیات انتخاب (هادی آفریده، شادی گنجی و علی شاهمحمدی) پنج فیلمی که در این رویداد نمایش داده شد، درباره سختیهای انتخابهایشان از میان فیلمهای رسیده سخن گفتند و اختلاف سلیقههایشان که در نهایت به انتخاب «باران آسمانهای بدون ابر» به کارگردانی پریسا باجلان، «داستانهای خاورمیانه، پدر» به کارگردانی محمدرضا دقاق، «چمدان» به کارگردانی برادران سامکو (سامان حسینپور و آکو زند کریمی)، «منفی چهل درجه» به کارگردانی شکیبا علی حسینی و فیلم «وقتی رویا نباشد» به کارگردانی سعید دشتی، منجر شد.
این پنج فیلم به همراه چهار کارگاه فیلمسازی و عکاسی بخشی از «کمپِ فیلم، صلح و سفر» محسوب میشد که ششم مهر ماه همزمان با روز جهانی گردشگری، در هتل دیزین، اجرا شد.
در کارگاههای انتقال تجربه، جعفر میراشرفی از ثبت فرهنگ اقوام مختلف ایران بدون دخل و تصرف، وحید مالمیر از چگونگی ثبت تصاویر هوایی جذاب، مجید عرفانیان درباره شیوه روایت فیلم راهنمای سفر و پیمان نوروزی از عکاسی خلاق در طبیعت گفتند.
بخشی از این رویداد نیز به خالق «اینجا آفریقاست» اختصاص داشت. رامین فاروقی در شب نخست این رویداد در سخنانی گفت: زبان، خانه هستی است و اگر میخواهیم با خودمان، فکرمان و جهان به صلح برسیم، باید ارتباط خلاقی با واژهها پیدا کنیم. شما در صلح هستید و خیلی به صحبت در این باره نیاز ندارید؛ چراکه اگر در صلح نبودید در کنار هم در دامن طبیعت حضور نداشتید.
رویداد «کمپِ فیلم، صلح و سفر» با مدیریت مسیح شریف و به همت موسسه ایران تراول شاتس پنجم و ششم مهرماه ۱۴۰۳ به مناسبت روز جهانی گردشگری در هتل دیزین برگزار شد. پیش از آغاز این مراسم، پرندههایی به نشانه صلح و در راستای شعار امسال گردشگری (گردشگری و صلح) آزاد شدند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰