برای پخت یک کیک خوشمزه و خوش طعم که نباید همیشه از آرد و تخم مرغ استفاده کنید. با این دستور پخت بی نظیر میتوانید یکی از خوشمزه ترین کیک های دنیا را پخته و از آن لذت ببرید. این کیک آنقدر ساده و آسان است که میتوانید در کمترین زمان آن را تهیه کنید. مهم تر آنکه پخت این کیک نیاز به فر ندارد. همراه ما باشید.
پخت کیک بیسکوییتی بدون آرد و تخم مرغ
برای پخت این کیک خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:
- بیسکوییت: ۶۰۰ گرم
- شکر: ۱۲۰ گرم
- پودر کاکائو: ۶۰ گرم
- وانیل: یک پیمانه
- شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
- خامه: ۱۳۰ میلی لیتر
طرز تهیه کیک بدون فر
برای تهیه این کیک خوشمزه باید به صورت زیر عمل کنید:
- داخل یک کاسه بزرگ، ۶۰۰ گرم بیسکوییت را با دست خرد کنید.
- داخل یک ظرف دیگر شکر را بریزید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید.
- شکر و پودر کاکائو را با استفاده از یک همزن دستی به آرامی مخلوط کنید.
- سپس نصف شیر را به ترکیب شکر و پودر کاکائو اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
- برای یکدست شدن مایه، کل شیر باقی مانده را اضافه کنید و با همزن دستی، به آرامی مخلوط کنید.
- به گونه ای که مواد به شکل قهوه ای در بیاید.
- ترکیب به دست آمده که شامل شکر، شیر و پودر کاکائو است را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا جایی که مایه کیک، به غلظت مناسبی برسد.
- در این مرحله وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. به گونه ای که مایه کیک، کاملا یکدست شود.
- مخلوط بدست آمده را از روی شعله بردارید و به ظرف بیسکوییتهای خرد شده، اضافه کنید. (نگذارید مایه کیک خنک شود، بلافاصله پس از اینکه از روی شعله برداشتید، آن را به ظرف بیسکوییتها اضافه کنید.)
- با استفاده از یک قاشق، مایه کیک را با بیسکوییتها مخلوط کنید.
- یک ظرف بردارید و ته ظرف یک کاغذ روغنی بیندازید.
- مایه کیک و بیسکوییت ها را که با یکدیگر ترکیب کرده اید، به این ظرف انتفال دهید و روی آن را به خوبی صاف کنید.
- بهتر است مایه کیک را مرحله به مرحله اضافه کرده و روی آن را صاف کنید.
- مایه را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- شکلات تلخ را با چاقو خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید.
- مقداری به آن حرارت دهید تا آب شود.
- خامه را اضافه کنید. (به خامه حرارت دهید تا نرم شود.)
- مخلوط شکلات تلخ و خامه را به آرامی هم بزنید تا به غلظت کافی برسد.
- کیک را از یخچال خارج کنید و روی پایه قرار دهید.
- ترکیب شکلات تلخ و خامه را روی کیک بریزید.
- با استفاده از یک قاشق ترکیب شکلات و خامه را روی تمامی سطح و کنارههای کیک بمالید.
- کیک را داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از حدود یکساعت کیک شما آماده است. آن را از یخچال خارج کرده و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
- نوش جااان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰