به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت، محمد آزاد ـ معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت ـ با اعلام این مطلب گفت: به طور متوسط روزانه ۲۷۰۰ پرس غذای گرم آماده میشود و به صورت بستهبندی کاملا بهداشتی در اختیار زلزلهزدگان قرار میگیرد.
او با اشاره به استفاده از ظرفیتهای سازمان حج و زیارت، کارگزاران و خیران برای کمکرسانی به زلزلهزدگان سیسخت، اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی غذاها مطابق با دستورالعملهای بهداشتی پخته، بستهبندی و بین زلزلهزدگان توزیع میشود. در هر وعده ناهار ۱۵۰۰ و در هر وعده شام ۱۲۰۰ پرس غذا آماده میشود.
وی ادامه داد: خدمترسانی به مردم زلزلهزده این مناطق به مدت ۱۰ روز ادامه مییابد. ضمن آنکه بخشی از کمکهای غیرنقدی از جمله پتو و والر و مواد غذایی و غیره که از دفاتر کارگزاری و مدیریتهای حج و زیارت استانها فرستاده میشود با هماهنگی ستاد مدیریت بحران استان بین خانوارهای زلزلهزده توزیع خواهد شد.
آزاد گفت: هزینه این خدمترسانی از محل کمکهای کارگزاران، پرسنل سازمان حج و زیارت و خیران تامین میشود. سازمان حج و زیارت در کنار وظایف اصلی خود در خدمت به زائران و حجاج، همواره در زمان بروز بحرانها و پدیدههای طبیعی مثل سیل و زلزله وظیفه خود میداند در کنار سایر بخشها به مردم گرفتار در بحران خدمترسانی کند و در صورتی که به کمکهای بیشتری نیاز باشد، این مجموعه آماده خدمترسانی در حد امکان است.
زلزله سیسخت با قدرت ۵.۶ ریشتر در عمق هشت کیلومتری زمین در ساعت ۲۲:۰۵ چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه رخ داد که در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت احساس شد. بر اثر این زلزله ۶۳ نفر از مردم منطقه مصدوم شدند و به ۳۷۰۰ واحد مسکونی بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت وارد شد که از این تعداد ۸۰۰ واحد بیش از ۶۰ درصد آسیب دیدند.
بیشترین خسارت مربوط به شهر سیسخت از توابع شهرستان دنا در کهگیلویه و بویراحمد است. در آخرین سرشماری که سال ۱۳۹۵ انجام شده جمعیت سیسخت برابر با ۷۸۵۶ نفر بوده است.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰