ویزای ثبت شرکت چیست؟ | ثبت شرکت در اسلواکی + معرفی 4 نوع مالکیت
آنچه در این مقاله میخوانید متقاضیان ویزای ثبت شرکت قبل از هرگونه اقدام باید به بررسی مزایای این روش، بهترین کشورها برای دریافت ویزای ثبت شرکت و همچنین شرایط و مراحل ویزای ثبت شرکت در کشور مقصد بپردازد. در این مطلب به بررسی ویزای ثبت شرکت که یکی از انواع ویزا است میپردازیم. روشهای مختلفی برای مهاجرت به کشورهای
آنچه در این مقاله میخوانید
متقاضیان ویزای ثبت شرکت قبل از هرگونه اقدام باید به بررسی مزایای این روش، بهترین کشورها برای دریافت ویزای ثبت شرکت و همچنین شرایط و مراحل ویزای ثبت شرکت در کشور مقصد بپردازد. در این مطلب به بررسی ویزای ثبت شرکت که یکی از انواع ویزا است میپردازیم.
روشهای مختلفی برای مهاجرت به کشورهای خارجی ازجمله روش کاری، تحصیلی، خرید ملک، مهاجرت سرمایهگذاری و… وجود دارد. دریافت ویزای ثبت شرکت یکی از راههای مهاجرت، دریافت اقامت موقت و پس از مدتی، اقامت دائم در کشورهای خارجی میباشد.
ویزای ثبت شرکت اروپا
اگر قصد دارید کسبوکار خود را در اروپا راهاندازی کنید میتوانید از روش ثبت شرکت اقدام نمایید. ثبت شرکت در کشورهای اروپایی مزایای زیادی به همراه دارد که مهمترین آنها اخذ اقامت اروپا از این طریق میباشد.
با ثبت شرکت در اروپا، فرد مدیرعامل یعنی فردی که اقدام به ثبت شرکت نموده علاوه بر اجازهی اقامت خود، برای خانوادهی خود نیز اجازهی اقامت در کشور موردنظر را میتواند بگیرد. همچنین در برخی کشورها با این شرایط اخذ اقامت به خانوادهی افراد سهامدار نیز داده میشود.
مزایای ویزای ثبت شرکت در اروپا
ثبت شرکت در اروپا با توجه به استانداردهای اقتصادی نوعی در کشور موردنظر، یک سرمایهگذاری امن محسوب میشود. شاخصههای اقتصادی نظیر نرخ تورم در کشورهای اروپایی در وضعیت ثابت و مطلوبی قرار دارد؛ یعنی ثبات ارزی در این کشورها مانع از رشد بیرویه قیمتها خواهد شد.
همین ثابت بودن نرخ ارزی در کشورهای اروپایی ریسک سرمایهگذاری را پایین آورده و راهاندازی کسبوکار را به امری پرسود مبدل ساخته است. نکته مثبت دیگر در اخذ ویزای ثبت شرکت در اروپا، نرخ مصادره اموال است که تقریباً در تمامی کشورها رقم زیر یک را نشان میدهد.
دیگر مزایای ثبت شرکت در اروپا به شرح زیر میباشند:
- اخذ اقامت اروپا
- امکان سفر به تمامی نقاط اروپا بدون نیاز به اخذ ویزا
- بهرهمندی از شرایط اقتصادی با ثبات در کشورهای اروپایی
- امکان تجارت آزاد
- دسترسی خوب به راههای ارتباطی تجاری
- حمایت دولت از سرمایهگذاران
چگونه در اروپا شرکت ثبت کنیم؟
اگر فرد متقاضی دریافت ویزای ثبت شرکت یک شهروند اتحادیه اروپا باشد، هیچگونه محدودیتی برای وی وجود ندارد و سریعاً میتواند درخواست دهد و کارهای ثبت شرکت را آغاز نماید. در غیر این صورت فرد متقاضی نیاز به یک مجوز اقامت یکساله دارد و اگر بتواند از طریق شرکت بازدهی داشته و ثبات اقتصادی شرکت را حفظ کند، میتواند مجوز اقامت موقت خود را به مدت ۵ سال تمدید کند.
بسته به قوانین حاکم بر کشور موردنظر، ممکن است بین ۳ الی ۵ سال طول بکشد تا متقاضی بتواند مجوز اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل نماید. برای ثبت شرکت در اروپا باید طرح توجیهی(بیزینس پلن) تأثیرگذاری داشته باشید.
همچنین به این نکته توجه کنید که میزان هزینهی ثبت شرکت متناسب با نوع شرکت انتخابی، متفاوت خواهد بود. انواع شرکت در اروپا بهطورکلی به چند دسته تقسیم میشوند مانند شرکتهایی با مسئولیت محدود، شرکت مشارکتی، شرکت سهامی و… که این انواع تقریباً در تمامی کشورهای اروپایی دیده میشوند.
محبوبترین نوع شرکتها، شرکت با مسئولیت محدود |
بیزینس پلن ویزای ثبت شرکت
بیزینس پلن (business plan) یا طرح کسبوکار تجاری نوشتهای رسمی است که ضمن تعیین اهداف کسبوکار و دلایل تحقق آنها، برنامه و راهکارهایی را در جهت رسیدن به اهداف ارائه میدهد. بیزینس پلن جزئیات کسبوکار را مشخص میکند، نیازها و نتایج پیش بینی شده را شرح میدهد، تمامی جوانب را مورد تحلیل و بررسی قرار میدهد و با در نظر گرفتن طرح مالی، هزینههای احتمالی پروژه را برآورد میکند.
استارت آپ ویزای ثبت شرکت
اگر قصد زندگی و کار در کانادا را دارید، میتوانید برای وضعیت مهاجرت تجاری و راهاندازی شرکت کانادایی بهعنوان یک خارجی اقدام کنید. لازمه این روش داشتن ایدهای خلاقانه میباشد.
شما میتوانید از طریق ویزای استارتاپ و ارائه یک بیزینس پلن قوی اقامت کانادا را دریافت کنید. البته در ابتدا باید اثبات کنید که طرح تجاری یا ایده شما توسط یکی از سازمانهای معرفیشده حمایت میشود. در این حالت این شرکتها نامهای مبنی بر پذیرفته شدن طرح تجاری شما خواهند داد.
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای ثبت شرکت
ثبت شرکت در کشورهای خارجی مستلزم رعایت دقیق قوانین میباشد؛ لذا اطلاع از مقررات روز اقتصادی کشور مدنظر اهمیت فوقالعادهای در روند قانونی ثبت شرکت در کشور مقصد دارد. لازم به ذکر است که ثبت شرکت با استناد به فاکتورهای اقتصادی مطلوب در کشورهای اروپایی یا کانادا، امری پرسود و کم ریسک جهت دریافت اقامت دائم و رشد سرمایه است؛ بهشرط آنکه روال قانونی تأسیس آن بهدقت انجام شود. مدارک لازم برای اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت به شرح زیر میباشند:
- ارائه کپی برابر اصل گواهی ثبت علامت تجاری
- تکمیل فرم مخصوص جهت ثبت شرکت بینالمللی با ترجمه رسمی انگلیسی
- ارائه روزنامه تأسیس و آخرین تغییرات شرکت برای اشخاص حقوقی و حقیقی
- درخواست کتبی و ارائه آن به اداره ثبت علائم تجاری با درج نامهای کشورهای موردنظر
- در صورت مراجعه وکیل و انجام امور اداری به واسطه وی، ارائه وکالتنامه دادگستری ضرورت دارد.
- ارائه مدارک هویتی از قبیل کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه مدیران و صاحبان حق امضای شرکت با ترجمه رسمی
- ارائه اظهارنامه یا اصل گواهی ثبت علامت تجاری در ایران جهت رؤیت و کپی آن بهمنظور ثبت در پرونده
- پرداخت هزینههای ثبت که توسط اداره ثبت شرکتهای بینالمللی در کشور میزبان صورت میگیرد و ارائه رسید بانکی
- تهیه معرفینامه بر روی سربرگ شرکت که بهوسیله مدیران و صاحبان حق امضا به همراه مهر شرکت امضا شده باشد.
ویزای ثبت شرکت در کانادا
بسیاری از افراد گمان میکنند که مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت، منجر به اخذ اقامت این کشور خواهد شد. لازم به ذکر است که ثبت شرکت بهتنهایی منجر به دریافت اقامت کانادا نمیشود.
الزاماً باید بیزنس پلن (طرح تجاری) ارائه شود و کسبوکار موجود به سوددهی منطقی برسد تا دولت توجیه شود که شرکت ثبتشده توسط شما در اقتصاد کانادا در جهتی مثبت تأثیرگذار بوده و شما را بهعنوان مقیم دائم کانادا بپذیرد.
مراحل دریافت ویزای ثبت شرکت
دریافت ویزای ثبت شرکت و مهاجرت به کانادا از این روش، مراحل پیچیدهای ندارد.
- انتخاب اسم شرکت. این مرحله باید با ارائه اساسنامه همراه باشد و در آن، نام شرکت را مشخص کنند. ثبت برند و نام تجاری از اصلیترین عوامل قانونی ثبت شرکت در کانادا میباشد. برای انتخاب نام شرکت در کانادا این قانون وجود دارد که نام شرکت باید منتهی به یک عنصر قانونی شود. این عنصر قانونی شامل (limited (LTD)، incorpotated (INC و (corporation (Corp میباشد.
- تعیین و ارائه اساسنامه اصلی شرکت. در این مرحله باید افراد قطعی شرکت، نوع دقیق فعالیت شرکت و همچنین نوع تأسیس شرکت (فدرال یا منطقهای) مشخص شود.
- تعیین آدرس و محل اقامتگاه شرکت
- تشکیل پرونده و تکمیل فرمها و پرداخت هزینههای جانبی ثبت شرکت
- پردازش برنامه و تعیین چشمانداز اقتصادی
تقسیم بندی شرکتها در کانادا
کشور کانادا به طور معمول، شرکت های خود را به ۴ دسته تقسیم بندی کرده است. برای مهاجرت از روش ثبت شرکت به این کشور، باید به طور کامل این شرکتها را شناخت و آثار حقوقی بعد از راهاندازی آنان را به درستی تحلیل نمود. به طور کلی شرکتها در کشور کانادا به انواع زیر تقسیمبندی میشود:
- مالکیت یگانه
- مشارکت
- مسئولیت محدود
- تعاونی
مالکیت فردی
مزایا: این روش سادهترین و ارزانترین نوع کسبوکار در کانادا است و گزارش مالیاتی سادهای دارد.
معایب: مسئولیت شخصی مالک نامحدود است، بانکها تمایلی به پرداخت وام به شرکتهای خصوصی ندارند، واگذاری این نوع کسبوکار دشوار است.
مالکیت مشارکتی
مزایا: ریسک این نوع کسبوکار متوجه همه اعضا است، امور مدیریتی اشتراکی است و گزارش مالیاتی سادهای دارد.
معایب: وجود خطر اختلاف بین شرکا، تصمیمگیری مشترک بین شرکا؛ هر یک از شرکا مسئول بدهی شرکای دیگر نیز میباشند.
مالکیت با مسئولیت محدود
مزایا: شرکا و مالکین مسئول تعهدات و بدهیهای شرکت نیستند؛ جذب سرمایه از مؤسسات مالی و سرمایهگذاران ساده است.
معایب: گرانترین نوع راهاندازی کسبوکار است.
مالکیت بهصورت تعاونی
مزایا: مسئولیتها محدود است؛ شرکت متعلق به همه اعضاست.
معایب: تصمیمگیریها آهسته است؛ خطر اختلاف و تعارض میان اعضا وجود دارد.
اخذ اقامت اسلواکی از طریق ویزای ثبت شرکت
اسلواکی یکی از کشورهای ثروتمند قاره اروپا به شمار میرود. یکی از بزرگترین مزیتهایی که این کشور در راستای ثبت شرکت نسبت به سایر کشورها دارد، میزان مالیات کم و سازوکار تقریباً راحت آن جهت ثبت شرکت است.
همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که این کشور عضو ناحیه شینگن است.
با ثبت شرکت و گذشت مدتزمانی مشخص، میتوانید برای دریافت اقامت دائم این کشور درخواست دهید و پس از آن به ۲۸ کشور عضو ناحیه شینگن نیز بدون نیاز به اخذ ویزا سفر کنید.
بهجرئت میتوان گفت این کشور راحتترین شرایط را برای دریافت ویزای ثبت شرکت دارد؛ بنابراین امکان موفقیت جهت اخذ ویزای ثبت شرکت برای اسلواکی بیشتر از سایر کشورهاست.
حال که با شرایط مالکیت و ثبت شرکت آشنا شده و مزایا و معایب هر کشور را برای این ویزا مطالعه نمودید میتوانید در بخش نظرات سوالات خود را پرسیده و منتظر پاسخ مشاوران ما باشید.
سوالات متداول
هزینه ویزای ثبت شرکت در کانادا به چه صورت است؟
هزینههای ثبت شرکت در کانادا بسته به نوع تجارت، محل احداث و تأسیس شرکت در ایالتهای مختلف متفاوت است. مهاجرت به کانادا از این روش هزینههای زیادی را شامل نمیشود. بهطور حدودی هزینه ثبت شرکت در انتاریو ۳۶۰ دلار، آلبرتا ۴۵۰ دلار، بریتیش کلمبیا ۳۵۰ دلار، کبک ۳۲۶ دلار و نووا اسکوتیا ۳۳۷ دلار میباشد.
چطور مطمئن شوم که شرکت های سرمایه گذاری معتبر هستند؟
لیست شرکتها در سایت اداره مهاجرت کانادا اعلام شده است. درصورتیکه شرکتهای سرمایهگذاری با ایده شما موافقت کنند یک نامه برای شما و یک نامه برای اداره مهاجرت ارسال میکنند و سپس شما میتوانید برای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارت آپ کار خود را آغاز کنید.
چند متقاضی میتوانند از طریق بیزینس پلن به کانادا مهاجرت کنند؟
حداکثر ۵ متقاضی. هرکدام از افراد بهصورت دقیق توسط اداره مهاجرت بررسی میشوند و همچنین هرکدام از این افراد باید حداقل ۱۰٪ از حق رأی شرکت را داشته باشند. اگر یکی از متقاضیان در این برنامه توسط آفیسر مردود شود، تمامی افراد دیگر هم مردود خواهند شد.
برای ویزای استارتاپ دانش زبان الزامی است؟
اگر قادر به برقراری ارتباط به زبانهای انگلیسی و فرانسوی و یا هردو باشید، موفقیت کسبوکارتان در کانادا را افزایشخواهید داد. شما برای دریافت ویزای کانادا از نوع استارت آپ باید در آزمونهای زبان از مؤسسات معتبر شرکت نموده و نتیجه آن را در فرم درخواست خود قرار دهید. در غیر این صورت با درخواست شما موافقت نخواهد شد.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰