ویزای ترانزیت چیست؟ معرفی کامل 2 نوع ویزای ترانزیت
آنچه در این مقاله میخوانید ویزای ترانزیت یا عبور برای افرادی صادر میشود که برای رسیدن به کشور مقصد مجبورند از چندین پرواز در کشورهای مختلف استفاده نمایند و بدین ترتیب باید ساعاتی را تا زمان پرواز بعدی در فرودگاه کشوری ثالت منتظر بماند. این نوع ویزا یکی از سختگیرانهترین ویزاها به شمار میرود که صرفاً جهت توقف
آنچه در این مقاله میخوانید
ویزای ترانزیت یا عبور برای افرادی صادر میشود که برای رسیدن به کشور مقصد مجبورند از چندین پرواز در کشورهای مختلف استفاده نمایند و بدین ترتیب باید ساعاتی را تا زمان پرواز بعدی در فرودگاه کشوری ثالت منتظر بماند. این نوع ویزا یکی از سختگیرانهترین ویزاها به شمار میرود که صرفاً جهت توقف چند ساعته صادر میشود.
ویزای ترانزیت چیست؟
در این نوع ویزا، متقاضی این اختیار را دارد تا در یک کشور ثالث توقف کوتاهمدتی داشته باشد و از این ویزا فقط به این دلیل استفاده میشود که به مقصد اصلی خود که برروی بلیط هواپیما برای او نوشتهشده است برسد. در واقع کشور ثالت نقش یک کشور میانجی را برای متقاضی دارد. هزینه این نوع ویزا نیز بر اساس نرخ اعلامی توسط وزارت امور خارجه آن کشور تعیین میشود.
ویزای ترانزیت نوعی ویزای کوتاه مدت است که به افراد اجازه میدهد با دردستداشتن آن در فرودگاهها یا شهرهای میانی سفر خود توقف داشته باشند؛ این توقف معمولاً بهمنظور تعویض هواپیما انجام میگردد.
معرفی ویزا عبور موقت
ویزای ترانزیت یا عبور یکی از انواع مختلف ویزاهاست که از نوع غیرمهاجرتی بوده و برای زمانهایی صادر میگردد که نیاز است توقفی کوتاه مدت در کشوری صورت گیرد. به واسطه داشتن این نوع ویزا، به مسافران اجازه داده میشود در صورتی که نیاز به تعویض هواپیما برای رسیدن به کشور مقصد خود را دارند، از کشوری که در آن باید کار تعویض را انجام دهند، عبور نمایند.
باید بگوییم که یکی از سختگیرانهترین ویزاها برای صدور، ویزای ترازیت است که با هدف جلوگیری از پناهندگی غیرقانونی صادر میشود. به نوعی ویزای ترانزیت از طرف کشورهای توسعه یافته و پیشرفته که تقاضای زیادی برای پناهندگی آنها وجود دارد، صادر میگردد تا جلوی مهاجرت غیرقانونی به آنها در هنگام عبور از این کشورها گرفته شود.
انواع ویزای عبور
این نوع ویزا دارای دو نوع است:
ویزای فرودگاهی یا صفربار ورود (ویزای A)
در این نوع ویزا مسافر فقط در داخل فرودگاه منتظر میماند و عملاً وارد خاک آن کشور نمیشود، پس از مدتی هواپیما را عوض کرده و به مسیر خود به کشور مقصد ادامه میدهد. دراینحالت مسافر نباید از فرودگاه خارج شود.
ویزای B
در این نوع ویزا مسافر مجاز به خروج از فرودگاه و رساندن خود به فرودگاهی دیگر میباشد. فرودگاه بعدی میتواند در هریک از شهرهای همان کشور قرار داشته باشد.
کدام کشورها نیاز به ویزای ترانزیت دارند؟
در واقع هدف به وجود آمدن این ویزا جلوگیری از ورود پناهندگان میباشد؛ کشورهای توسعه یافته در فرودگاههای کشورشان به هنگام تعویض هواپیما از کشورهایی که بالاترین ریسک پناهندگی را دارند، ویزای ترانزیت درخواست میکنند.
متأسفانه در حال حاضر تمام کشورهای اروپایی از مسافران ایرانی درخواست ویزای ترانزیت مینمایند. شهروندان کشورهای زیر موظف به دریافت ویزای شنگن هستند:
افغانستان | بنگلادش | جمهوری دموکراتیک کنگو | اریتره |
اتیوپی | غنا | هند | عراق |
اردن | لبنان | نیجریه | پاکستان |
سومالی | سریلانکا | سودان | ترکیه |
اعتبار و تعداد دفعات مجاز برای توقف با استفاده از این نوع ویزا
ویزای ترانزیت بر اساس دفعات ورود و خروج ممکن است بهصورت یکبار، دو بار یا چندبار ورود صادر شود و دارای اعتباری محدود (از چند ساعت تا ۱۰ روز) بسته به طول مسیر است.
مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت
- فرم درخواست ویزای ترانزیت
- عکس
- گذرنامه معتبر
- مدارک مربوط به سفر نهائی شامل رزرو بلیط، ویزای صادر شده کشور سوم (در صورتی که کشور سوم نیاز به ویزا داشته باشد)
- بیمه مسافرتی
چه افرادی مشمول ارائه ویزای عبور نمیشوند؟
افرادی که دارای ویزای معتبر اقامت در کشوری که در آن توقف میکنند و یا یکی از کشورهای حوزه شنگن هستند و اجازه عبور و مرور از آن کشور را دارند، برای توقفهای بین سفری نیاز به اخذ ویزا نخواهند داشت، البته در صورتی که تاریخ انقضای ویزا حداقل ۴ روز قبل از تاریخ سفر باشد.
ویزای ترانزیت کانادا
اگر از طریق فرودگاه کانادا سفر می کنید و دارای تابعیت کشوری هستید که برای سفر به کانادا نیاز به ویزا دارد ، برای سفر به کانادا بدون توقف یا بازدید به ویزای ترانزیت نیاز خواهید داشت. این مورد حتی اگر کمتر از ۴۸ ساعت در کانادا باشید و فرودگاه را ترک نکنید نیز صادق است. بازدیدکنندگان باید قبل از سفر برای ویزای ترانزیت کانادا از کشور محل اقامت خود اقدام کنند. اطمینان حاصل کنید که زمان کافی برای پردازش ویزا وجود دارد
کشور انگلستان جزو پیمان شنگن نمیباشد و به همین دلیل مقررات سادهتری را برای مسافرانی که مجبور به توقف هستند تنظیم نموده است. اگر این افراد قصد ورود به کشورهای آمریکا و کانادا را داشته باشند نیاز به داشتن ویزای ترانزیت نخواهند داشت.
در نظر داشته باشید که اگر مسافر قصد ورود به هر کشوری بهجز کشورهای آمریکا و کانادا را داشته باشد به هنگام عبور از کشورانگلیس از او ویزای عبور درخواست میکنند حتی اگر شخص دارای ویزای شینگن باشد.
ویزای ترانزیت آلمان
- افرادی که ویزای آمریکا و یا کشورهای کرواسی، بلغارستان، کانادا، قبرس، ایرلند، ژاپن، رومانی یا انگلستان را داشته باشند به هنگام عبور از کشور آلمان نیاز به داشتن ویزا نخواند داشت.
- مسافرانی که ملیت ترک دارند و دارای گذرنامه رسمی و خدماتی هستند.
- مسافرانی که ملیت اماراتی داشته و ویزای استرالیا یا نیوزلند دارند.
- افرادی که گذرنامه دیپلماتیک و یا همسری با ملیت اروپایی دارند.
کشور یونان
مسافران ایرانی عازم به کشورهای بلغارستان، کانادا، رومانی، قبرس، ایرلند، ژاپن، آمریکا و انگلستان و کشورهای شنگن که دارای ویزای معتبر صادر شده توسط هر کدام از این کشورها میباشند نیازی به ویزای ترانزیت یونان ندارند.
ویزای ترانزیت دبی
شهروندان کشورهایی چون قطر، کویت، عربستان سعودی، بحرین و عمان نیازی به اخذ ویزای ترانزیت دبی ندارند. بازدیدکنندگانی که در دسته این کشورها قرار ندارند، موظف به تهیه ویزای ترانزیت یا عبور هستند. ویزای ترانزیت دبی برای مدت ۱۶ روز معتبر است، تنها یکبار با آن میتوان وارد این کشور دبی شد و قابل تمدید نمیباشد.
ویزای ترانزیت قطر
در حال حاضر هیچ کشوری از ورود به قطر منع نشده است. در صورتی که یکی از ۸۵ ملیت واجد شرایط ورود بدون ویزا به قطر نیستید، ویزای ترانزیت مورد نیاز است. در غیر این صورت ، شما نیاز به یک ویزای ترانزیت از پیش تأیید شده به مدت ۵ تا ۹۶ ساعت دارید. ویزای ترانزیت قطری که از قبل تأیید شده است فقط از طریق دفتر قطار ایرویز یا از طریق وب سایت قطر ایرویز قابل دریافت است. مسافران همچنین باید بلیط های تایید شده برای سفر به قطر را داشته باشند و سفر بعدی به خارج از قطر باید در سند بلیط قطار ایرویز قید شود. هر دو پرواز باید توسط هواپیمایی قطر انجام شود.
ویزا ترانزیت ترکیه
فرودگاه استانبول (IST) کمتر از یک ساعت با مرکز شهر فاصله دارد. مسافران با انتظار طولانی بین پروازهای متصل می توانند چند ساعت را به دیدن استانبول، بزرگترین شهر ترکیه اختصاص دهند. برای انجام این کار ، شهروندان خارجی باید برای ویزای ترکیه برای ترانزیت اقدام کنند مگر اینکه از کشوری بدون ویزا باشند. شهروندان اکثر کشورها می توانند بصورت آنلاین برای ویزای ترانزیت ترکیه درخواست دهند. اگر مسافر در حال اتصال به پرواز دیگری باشد و در فرودگاه بماند ، ملزم به درخواست ویزای ترانزیت نیستند.
پس در زمان خرید ویزای ترانزیت حتما به ساعت بین دو پرواز و حداقل فاصله زمانی بین فرودگاه ها دقت داشته باشید و حتما تمام موارد را مورد بررسی قرار دهید تا اشتباهی رخ ندهد. در صورت داشتن سوال در بخش نطرات همین صفحه سوال خود را پرسیده و از مشاوران ما سریعا پاسخ خود را دریافت کنید.
سوالات متداول
ویزای ترانزیت چیست؟
ویزاهای ترانزیتی (C) ویزاهای غیر مهاجرتی برای افرادی است که در سفرهای فوری و مستمر از طریق یک کشور به مقصد دیگر سفر میکنند.
ویزای ترانزیت چقدر است؟
ویزا ممکن است برای ۱ یا چند گذر با حداکثر مدت هر یک تا ۵ روز معتبر باشد. قبل از عزیمت ، توصیه می کنیم قوانین ورود و سفر کشورهای مقصد خود را بررسی کنید.
آیا برای اتصال پروازها به ویزای ترانزیت نیاز است؟
اگر این پرواز متصل است که به صورت یک پرواز رزرو شده است ، عمدتا برای یک ترانزیت نیازی به ویزا نخواهید داشت. اگر این یک پرواز خود انتقال است ، باید در هر فرودگاهی که از آن عبور می کنید ، گذرنامه را کنترل کنید و ممکن است برای این کار به ویزا نیاز داشته باشید.
پرواز ترانزیت چیست؟
پرواز متصل یا پرواز ترانزیت این است که از طریق دو یا چند پرواز ، یعنی بدون هیچ پرواز مستقیم ، به مقصد نهایی برسید. برای پروازهای ترانزیتی ، از خطوط بین المللی خاصی استفاده می شود. با پرواز در منطقه ترانزیت این شرکت هواپیمایی می توانید بین مقاصد دور (مانند استانبول و دهلی) سفر کنید.
با انواع دیگر ویزا آشنا شوید:
ویزای توریستی
ویزای تحصیلی
ویزای کاری
ویزای پزشکی یا درمانی
ویزای دیدار از خانواده و بستگان
ویزای ورزشی
ویزای خانوادگی
ویزای شینگن
ویزای تجاری
ویزای سیاسی
ویزای مطبوعاتی
ویزای ثبت شرکت
ویزای بازنشستگی
ویزای سرمایه گذاری
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰